4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!


Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 


#1: Előny a sportoláshoz

A fiatal korban trambulinozó gyermek elősegíti mozgás szervrendszerének fejlődését, így a későbbiekben a sportteljesítménye is jobb lesz társainál, iskolás korban ez pedig nagy előny lehet. a trambulinon való ugrálás erősíti az izmokat, fejleszti az egyensúlyérzéket, de a mozgáskoordinációra is remek hatással van. Minél hamarabb kezd el a trambulinon ugrálni a gyerek, és minél többet csinálja annál jobban sajátítja el a különböző mozgásokat, és annál fogékonyabb lesz a különböző sportokra. 

 

#2: Segít a tanulásban

Tanulmányok kimutatták, hogy a trambulinon való ugrálás pozitív hatással lehet a gyermek tanulási készségeire. Minden bizonnyal a trambulinozás ezen hatásait a mozgáskoordináció fejlesztésével, így az agyi fejlődés elősegítésével fejti ki. Logikus az is, hogy a trambulinozás, mivel segít a mozgás koordinálásában a kézírásra is fejlesztőleg hat, kisiskolás korban pedig ez a tanulás motorja.

 

#3: Egészséges

A sport egészséges, a trambulinozás is, nem is gondolnánk mennyire! A gyerekek a trambulin segítségével játszva és szórakozva is fejleszthetik állóképességüket és javíthatják teljesítményüket. Azok a gyermekek, akik gyakran használják a trambulint, szívük egészségéről is gondoskodnak, és sokkal kisebb eséllyel kell majd a jövőben a keringési rendszer betegségeivel szembe szállniuk.

 

#4: Önbizalom növelés

A gyerekek egészsége nemcsak a testi egészségben merül ki, hanem a pszichés dolgok is hozzájárulnak. Már kisgyermekkorban nagyon fontos, hogy kialakuljon egyfajta egészséges önbizalmuk, a trambulin pedig segíthet ebben. Megtanulni megfelelően használni a trambulint, felér egy új képesség elsajátításával, ennek tudatában ezt is sikerként könyveli el a gyermek és büszke lesz magára, fejlődik az önbizalma.

 

Ha te is úgy döntöttél, hogy szükség van otthon egy trambulinra akkor innen beszerezheted kedvező áron: trambulin rendelés.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Üzleti rendezvény szervezése

Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!

Üzleti rendezvényt szervezel? Mi tudjuk, hogy abszolút nincsen könnyű dolgot, hiszen nagyon sok mindenre oda kell figyelni. egyszerre, és nagyon sok buktató is van. Vajon mi kell egy valóban sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatunk néhány dolgot, amikre mindenképpen figyelj oda!

Wellnessezés a COVID-19 idején

Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!

2020 az év, amikor minden a koronavírusról szól. Hónapokra kerültünk a négy fal közé zárva, becsuktak az iskolák, szórakozóhelyek, éttermek, kulturális egységek, a határok, sőt sok-sok munkahely is felfüggesztette az irodai munkavégzést. Nagyon sok mindenről le kellett mondanunk idén, a koncertekről, fesztiválokról, egyéb eseményekről, külföldi utakról, de azért nem mindenről kell, például wellnessezni lehet biztonságosan is! Már mutatjuk is, hogy hogyan!

Motivációk fogyókúrához

Így motiváld magad a fogyókúrában: 3 hasznos tanács

Nagyon sokak szeretnének megszabadulni kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegtől, de fogyni egyáltalán nem könnyű. Belevágni, és végig csinálni nagyon nehéz, sok-sok motivációra és kitartásra van hozzá szükség. Mi most ebben szeretnénk nektek segíteni, mutatunk is 3 szuper motivációs trükköt fogyókúrához, amik reméljük nektek is segíteni fognak.