4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!


Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 


#1: Előny a sportoláshoz

A fiatal korban trambulinozó gyermek elősegíti mozgás szervrendszerének fejlődését, így a későbbiekben a sportteljesítménye is jobb lesz társainál, iskolás korban ez pedig nagy előny lehet. a trambulinon való ugrálás erősíti az izmokat, fejleszti az egyensúlyérzéket, de a mozgáskoordinációra is remek hatással van. Minél hamarabb kezd el a trambulinon ugrálni a gyerek, és minél többet csinálja annál jobban sajátítja el a különböző mozgásokat, és annál fogékonyabb lesz a különböző sportokra. 

 

#2: Segít a tanulásban

Tanulmányok kimutatták, hogy a trambulinon való ugrálás pozitív hatással lehet a gyermek tanulási készségeire. Minden bizonnyal a trambulinozás ezen hatásait a mozgáskoordináció fejlesztésével, így az agyi fejlődés elősegítésével fejti ki. Logikus az is, hogy a trambulinozás, mivel segít a mozgás koordinálásában a kézírásra is fejlesztőleg hat, kisiskolás korban pedig ez a tanulás motorja.

 

#3: Egészséges

A sport egészséges, a trambulinozás is, nem is gondolnánk mennyire! A gyerekek a trambulin segítségével játszva és szórakozva is fejleszthetik állóképességüket és javíthatják teljesítményüket. Azok a gyermekek, akik gyakran használják a trambulint, szívük egészségéről is gondoskodnak, és sokkal kisebb eséllyel kell majd a jövőben a keringési rendszer betegségeivel szembe szállniuk.

 

#4: Önbizalom növelés

A gyerekek egészsége nemcsak a testi egészségben merül ki, hanem a pszichés dolgok is hozzájárulnak. Már kisgyermekkorban nagyon fontos, hogy kialakuljon egyfajta egészséges önbizalmuk, a trambulin pedig segíthet ebben. Megtanulni megfelelően használni a trambulint, felér egy új képesség elsajátításával, ennek tudatában ezt is sikerként könyveli el a gyermek és büszke lesz magára, fejlődik az önbizalma.

 

Ha te is úgy döntöttél, hogy szükség van otthon egy trambulinra akkor innen beszerezheted kedvező áron: trambulin rendelés.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!