4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!


Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 


#1: Előny a sportoláshoz

A fiatal korban trambulinozó gyermek elősegíti mozgás szervrendszerének fejlődését, így a későbbiekben a sportteljesítménye is jobb lesz társainál, iskolás korban ez pedig nagy előny lehet. a trambulinon való ugrálás erősíti az izmokat, fejleszti az egyensúlyérzéket, de a mozgáskoordinációra is remek hatással van. Minél hamarabb kezd el a trambulinon ugrálni a gyerek, és minél többet csinálja annál jobban sajátítja el a különböző mozgásokat, és annál fogékonyabb lesz a különböző sportokra. 

 

#2: Segít a tanulásban

Tanulmányok kimutatták, hogy a trambulinon való ugrálás pozitív hatással lehet a gyermek tanulási készségeire. Minden bizonnyal a trambulinozás ezen hatásait a mozgáskoordináció fejlesztésével, így az agyi fejlődés elősegítésével fejti ki. Logikus az is, hogy a trambulinozás, mivel segít a mozgás koordinálásában a kézírásra is fejlesztőleg hat, kisiskolás korban pedig ez a tanulás motorja.

 

#3: Egészséges

A sport egészséges, a trambulinozás is, nem is gondolnánk mennyire! A gyerekek a trambulin segítségével játszva és szórakozva is fejleszthetik állóképességüket és javíthatják teljesítményüket. Azok a gyermekek, akik gyakran használják a trambulint, szívük egészségéről is gondoskodnak, és sokkal kisebb eséllyel kell majd a jövőben a keringési rendszer betegségeivel szembe szállniuk.

 

#4: Önbizalom növelés

A gyerekek egészsége nemcsak a testi egészségben merül ki, hanem a pszichés dolgok is hozzájárulnak. Már kisgyermekkorban nagyon fontos, hogy kialakuljon egyfajta egészséges önbizalmuk, a trambulin pedig segíthet ebben. Megtanulni megfelelően használni a trambulint, felér egy új képesség elsajátításával, ennek tudatában ezt is sikerként könyveli el a gyermek és büszke lesz magára, fejlődik az önbizalma.

 

Ha te is úgy döntöttél, hogy szükség van otthon egy trambulinra akkor innen beszerezheted kedvező áron: trambulin rendelés.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!