TOP 3 évfordulós ajándék: ezek a legjobb évfordulós ajándékok

TOP 3 évfordulós ajándék


TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!


Fényképalbum helyett

Bár a fényképalbum is nagyon jó ajándék, ráadásul biztos nagyon jó lesz évek múltán elővenni, és nosztalgiázni a régi emlékeken, egy kicsit kreatívabban is meg lehet oldani. Például mi lenne, ha nem csak egyszerűen közös képeket adnál, hanem egy komplex könyvet, ami rólatok szól, amiben a ti történetetek van megírva? Több helyen lehet ilyet csináltatni, de akár egyedül is összeállíthatod te magad, csupán egy szép füzetre, néhány tollra, a kreativitásodra, na meg a képekre lesz szükség. Inspirálódj a Pinteresten, számos ilyen ötletet lehet találni!

 

Közös élmény!

Manapság egyre népszerűbb felesleges tárgyak helyett, inkább élményeket ajándékozni. Mért ne adnál te is valami közös élményt ajándékba párodnak? Például egy romantikus wellness hétvége nagyon jó ötlet, hol mindketten kikapcsolhattok, és a kapcsolatotokat is elmélyíthetitek, ápolhatjátok. Ki ne örülne egy ilyen ajándéknak? Ráadásul a legjobb az egészben, hogy mivel közösen használhajátok fel, egy újabb emléketek lesz, am aztán mehet a fényképalbumba.

 

Meglepetés vacsora

Nem mindig kell nagy dolgokra gondolni, néha a legkisebb figyelmességek sokkal többet jelentenek, mint a drága ajándékok. Lepd meg párodat egy finom vacsorával, az sem baj, ha nem tudsz főzni, és nem lesz tökéletes. Biztosan így is értékelni fogja arról pedig ne is beszéljünk, hogy számtalan receptes videó van az interneten, ahol mindent tényleg lépésről-lépésre elmagyaráznak. Hűts be hozzá egy finom bort, és gyújt gyertyát is a tökéletes romantikus hangulat érdekében!

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!