TOP 3 évfordulós ajándék: ezek a legjobb évfordulós ajándékok

TOP 3 évfordulós ajándék


TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!


Fényképalbum helyett

Bár a fényképalbum is nagyon jó ajándék, ráadásul biztos nagyon jó lesz évek múltán elővenni, és nosztalgiázni a régi emlékeken, egy kicsit kreatívabban is meg lehet oldani. Például mi lenne, ha nem csak egyszerűen közös képeket adnál, hanem egy komplex könyvet, ami rólatok szól, amiben a ti történetetek van megírva? Több helyen lehet ilyet csináltatni, de akár egyedül is összeállíthatod te magad, csupán egy szép füzetre, néhány tollra, a kreativitásodra, na meg a képekre lesz szükség. Inspirálódj a Pinteresten, számos ilyen ötletet lehet találni!

 

Közös élmény!

Manapság egyre népszerűbb felesleges tárgyak helyett, inkább élményeket ajándékozni. Mért ne adnál te is valami közös élményt ajándékba párodnak? Például egy romantikus wellness hétvége nagyon jó ötlet, hol mindketten kikapcsolhattok, és a kapcsolatotokat is elmélyíthetitek, ápolhatjátok. Ki ne örülne egy ilyen ajándéknak? Ráadásul a legjobb az egészben, hogy mivel közösen használhajátok fel, egy újabb emléketek lesz, am aztán mehet a fényképalbumba.

 

Meglepetés vacsora

Nem mindig kell nagy dolgokra gondolni, néha a legkisebb figyelmességek sokkal többet jelentenek, mint a drága ajándékok. Lepd meg párodat egy finom vacsorával, az sem baj, ha nem tudsz főzni, és nem lesz tökéletes. Biztosan így is értékelni fogja arról pedig ne is beszéljünk, hogy számtalan receptes videó van az interneten, ahol mindent tényleg lépésről-lépésre elmagyaráznak. Hűts be hozzá egy finom bort, és gyújt gyertyát is a tökéletes romantikus hangulat érdekében!

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!