TOP 3 évfordulós ajándék: ezek a legjobb évfordulós ajándékok

TOP 3 évfordulós ajándék


TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!


Fényképalbum helyett

Bár a fényképalbum is nagyon jó ajándék, ráadásul biztos nagyon jó lesz évek múltán elővenni, és nosztalgiázni a régi emlékeken, egy kicsit kreatívabban is meg lehet oldani. Például mi lenne, ha nem csak egyszerűen közös képeket adnál, hanem egy komplex könyvet, ami rólatok szól, amiben a ti történetetek van megírva? Több helyen lehet ilyet csináltatni, de akár egyedül is összeállíthatod te magad, csupán egy szép füzetre, néhány tollra, a kreativitásodra, na meg a képekre lesz szükség. Inspirálódj a Pinteresten, számos ilyen ötletet lehet találni!

 

Közös élmény!

Manapság egyre népszerűbb felesleges tárgyak helyett, inkább élményeket ajándékozni. Mért ne adnál te is valami közös élményt ajándékba párodnak? Például egy romantikus wellness hétvége nagyon jó ötlet, hol mindketten kikapcsolhattok, és a kapcsolatotokat is elmélyíthetitek, ápolhatjátok. Ki ne örülne egy ilyen ajándéknak? Ráadásul a legjobb az egészben, hogy mivel közösen használhajátok fel, egy újabb emléketek lesz, am aztán mehet a fényképalbumba.

 

Meglepetés vacsora

Nem mindig kell nagy dolgokra gondolni, néha a legkisebb figyelmességek sokkal többet jelentenek, mint a drága ajándékok. Lepd meg párodat egy finom vacsorával, az sem baj, ha nem tudsz főzni, és nem lesz tökéletes. Biztosan így is értékelni fogja arról pedig ne is beszéljünk, hogy számtalan receptes videó van az interneten, ahol mindent tényleg lépésről-lépésre elmagyaráznak. Hűts be hozzá egy finom bort, és gyújt gyertyát is a tökéletes romantikus hangulat érdekében!

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Online játék rendelés

Webshopból játékot rendelni? Mutatjuk miért éri meg neked is!

Az interneten szinte bármit be lehet szerezni. Bizonyos dolgokat sokkal egyszerűbb a kanapénk kényelméből megrendelni, mint egy lépést is tenni értük. Persze vannak olyan dolgok is, amik tartogatnak némi kockázatot. Nem lesz jó a ruha mérete, kényelmetlen lesz a cipő, de a játékkal mégis mi történhetne? Egy játékot nyugodt szívvel meg lehet rendelni egy játék webáruházból  mindennemű kockázat nélkül.

Érvek  a felnőttbarát hotelek mellett

5 érv a felnőttbarát hotelek mellett

Sajnos hazánkban még nem elterjedtek a felnőttbarát hotelek, illetve elég sokan ellenszenvesek is ezzel a kifejezéssel kapcsolatban. Pedig higgyétek el, a felnőttbarát szállodák nem szörnyű helyek, sőt! Mutatjuk miért éri meg felnőttbarát hotelek megszállni!

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

TOP 3 évfordulós ajándék

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!