TOP 3 évfordulós ajándék: ezek a legjobb évfordulós ajándékok

TOP 3 évfordulós ajándék


TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!


Fényképalbum helyett

Bár a fényképalbum is nagyon jó ajándék, ráadásul biztos nagyon jó lesz évek múltán elővenni, és nosztalgiázni a régi emlékeken, egy kicsit kreatívabban is meg lehet oldani. Például mi lenne, ha nem csak egyszerűen közös képeket adnál, hanem egy komplex könyvet, ami rólatok szól, amiben a ti történetetek van megírva? Több helyen lehet ilyet csináltatni, de akár egyedül is összeállíthatod te magad, csupán egy szép füzetre, néhány tollra, a kreativitásodra, na meg a képekre lesz szükség. Inspirálódj a Pinteresten, számos ilyen ötletet lehet találni!

 

Közös élmény!

Manapság egyre népszerűbb felesleges tárgyak helyett, inkább élményeket ajándékozni. Mért ne adnál te is valami közös élményt ajándékba párodnak? Például egy romantikus wellness hétvége nagyon jó ötlet, hol mindketten kikapcsolhattok, és a kapcsolatotokat is elmélyíthetitek, ápolhatjátok. Ki ne örülne egy ilyen ajándéknak? Ráadásul a legjobb az egészben, hogy mivel közösen használhajátok fel, egy újabb emléketek lesz, am aztán mehet a fényképalbumba.

 

Meglepetés vacsora

Nem mindig kell nagy dolgokra gondolni, néha a legkisebb figyelmességek sokkal többet jelentenek, mint a drága ajándékok. Lepd meg párodat egy finom vacsorával, az sem baj, ha nem tudsz főzni, és nem lesz tökéletes. Biztosan így is értékelni fogja arról pedig ne is beszéljünk, hogy számtalan receptes videó van az interneten, ahol mindent tényleg lépésről-lépésre elmagyaráznak. Hűts be hozzá egy finom bort, és gyújt gyertyát is a tökéletes romantikus hangulat érdekében!

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp esküvőszervezéshez

3 tipp, hogy igazán különleges legyen a Nagy Napotok!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, hiszen két élet ettől a ponttól kezdve hivatalosan is egybeforr. Egy esküvő megszervezése nem könnyű feladat, nem egyszerű úgy összeállítani a nap menetét, hogy ne csak a vendégek igényeinek feleljen meg, hanem számotokra is igazán különleges életre szóló emlék maradjon. Most adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan tudjátok igazán különlegessé varázsolni a Nagy Napotokat!

2020 trendszínei tavasszal

Íme a 2020-as tavaszi divat legtrendibb színei

Megérkezett a csodás tavasz. Mi már alig vártuk, hogy újra süssön a nap, nyíljanak a virágok, és daloljanak a madarak, na meg persze hogy a szürke téli ruhatárunkat a vidám tavaszi kollekció darabjaira cseréljük. Színes sálak, kiszoknyák, lenge kabátok ideje elérkezett. Mutatjuk is a legtrendibb színeket, amikből érdemes ezeket beszerezni!

Rosszul alszik a gyerek

Rosszul alszik gyermeked? Itt a megoldás!

A te gyermeked is rosszul alszik éjszaka? Óránként felkel, pihenés helyett pedig csak félálomban forgolódik, majd másnap fáradtan és nyűgösen ébred? Akkor ezt kell tenned!