3 csinos szett moletteknek tavaszra: ezek a legjobb molett tavaszi ruhák

3 csinos szett moletteknek tavaszra


Csinos molett tavaszi ruhák

Nemsokára itt a tavasz és a jó idő. Előkerülnek a csinosabbnál csinosabb lenge darabok a szekrényből. De mégis mit érdemes felvenned molettként, hogy eltakard a kritikus pontjaidat, de mégis csinos legyél? Mutatjuk!


Egy leggings tunikával

Egy tunikával sosem tudsz melléfogni. A tunikák a molettek legjobb barátai. Hiszen eltakarják, amit el kell, és kiemelik, amit ki kell. Szerezz be egyet, vagy többet az idei tavaszi divat legtrendibb színeiben, és kombináld egy tunikával. Ezzel biztosan nagy sikered lesz. De ne feledkezz meg a mintákról sem, egy-egy tavasz virág, vagy szép csíkozás bármilyen unalmas szettet fel tud dobni, csak ne ess túlzásba velük!

 

Elő a szoknyákkal!

Bizony a tavasz egyértelműen a szoknyák ideje! Molettként sem kell nélkülözni ezeket a nagyon nőies darabokat. Nem szabad nadrágok alá rejtegetni a lábakat. Sokszor egy szoknya sokkal előnyösebb tud lenni, mint egy nadrág. A legjobb választás egy térd felé érő, magas derekú ceruzaszoknya. Egy blúzzal és blézerrel kombinálva, kész is van a lehengerlő tavaszi szetted. A molett tavaszi ruhák közt mindenképpen ott a helye egy színes ceruzaszoknyának!

 

Kisruhákból sosem elég!

Ha tavasz, akkor tavaszi kisruhák, a szivárvány minden színében. Ha a szoknyáknál tartottunk, akkor a kisruhákról is szót kell ejtenünk. Ha nem tudod mit vegyél fel egy tavaszi napon, akkor csak kapj elő egy kisruhát, vegyél fel hozzá egy harisnyát, és egy magassarkút, egy blézer vagy tavaszi kiskabát és már indulhatsz is. A legelőnyösebb a molettek számára az A vonalú szabás. Arra figyelj, hogy se túl szűk, se túl bő szabást ne válassz, az optimális hatás érdekében! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

50. születésnapra ajándékötletek

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!

Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 

Gyerekkel étterembe

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.