3 csinos szett moletteknek tavaszra: ezek a legjobb molett tavaszi ruhák

3 csinos szett moletteknek tavaszra


Csinos molett tavaszi ruhák

Nemsokára itt a tavasz és a jó idő. Előkerülnek a csinosabbnál csinosabb lenge darabok a szekrényből. De mégis mit érdemes felvenned molettként, hogy eltakard a kritikus pontjaidat, de mégis csinos legyél? Mutatjuk!


Egy leggings tunikával

Egy tunikával sosem tudsz melléfogni. A tunikák a molettek legjobb barátai. Hiszen eltakarják, amit el kell, és kiemelik, amit ki kell. Szerezz be egyet, vagy többet az idei tavaszi divat legtrendibb színeiben, és kombináld egy tunikával. Ezzel biztosan nagy sikered lesz. De ne feledkezz meg a mintákról sem, egy-egy tavasz virág, vagy szép csíkozás bármilyen unalmas szettet fel tud dobni, csak ne ess túlzásba velük!

 

Elő a szoknyákkal!

Bizony a tavasz egyértelműen a szoknyák ideje! Molettként sem kell nélkülözni ezeket a nagyon nőies darabokat. Nem szabad nadrágok alá rejtegetni a lábakat. Sokszor egy szoknya sokkal előnyösebb tud lenni, mint egy nadrág. A legjobb választás egy térd felé érő, magas derekú ceruzaszoknya. Egy blúzzal és blézerrel kombinálva, kész is van a lehengerlő tavaszi szetted. A molett tavaszi ruhák közt mindenképpen ott a helye egy színes ceruzaszoknyának!

 

Kisruhákból sosem elég!

Ha tavasz, akkor tavaszi kisruhák, a szivárvány minden színében. Ha a szoknyáknál tartottunk, akkor a kisruhákról is szót kell ejtenünk. Ha nem tudod mit vegyél fel egy tavaszi napon, akkor csak kapj elő egy kisruhát, vegyél fel hozzá egy harisnyát, és egy magassarkút, egy blézer vagy tavaszi kiskabát és már indulhatsz is. A legelőnyösebb a molettek számára az A vonalú szabás. Arra figyelj, hogy se túl szűk, se túl bő szabást ne válassz, az optimális hatás érdekében! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!