3 csinos szett moletteknek tavaszra: ezek a legjobb molett tavaszi ruhák

3 csinos szett moletteknek tavaszra


Csinos molett tavaszi ruhák

Nemsokára itt a tavasz és a jó idő. Előkerülnek a csinosabbnál csinosabb lenge darabok a szekrényből. De mégis mit érdemes felvenned molettként, hogy eltakard a kritikus pontjaidat, de mégis csinos legyél? Mutatjuk!


Egy leggings tunikával

Egy tunikával sosem tudsz melléfogni. A tunikák a molettek legjobb barátai. Hiszen eltakarják, amit el kell, és kiemelik, amit ki kell. Szerezz be egyet, vagy többet az idei tavaszi divat legtrendibb színeiben, és kombináld egy tunikával. Ezzel biztosan nagy sikered lesz. De ne feledkezz meg a mintákról sem, egy-egy tavasz virág, vagy szép csíkozás bármilyen unalmas szettet fel tud dobni, csak ne ess túlzásba velük!

 

Elő a szoknyákkal!

Bizony a tavasz egyértelműen a szoknyák ideje! Molettként sem kell nélkülözni ezeket a nagyon nőies darabokat. Nem szabad nadrágok alá rejtegetni a lábakat. Sokszor egy szoknya sokkal előnyösebb tud lenni, mint egy nadrág. A legjobb választás egy térd felé érő, magas derekú ceruzaszoknya. Egy blúzzal és blézerrel kombinálva, kész is van a lehengerlő tavaszi szetted. A molett tavaszi ruhák közt mindenképpen ott a helye egy színes ceruzaszoknyának!

 

Kisruhákból sosem elég!

Ha tavasz, akkor tavaszi kisruhák, a szivárvány minden színében. Ha a szoknyáknál tartottunk, akkor a kisruhákról is szót kell ejtenünk. Ha nem tudod mit vegyél fel egy tavaszi napon, akkor csak kapj elő egy kisruhát, vegyél fel hozzá egy harisnyát, és egy magassarkút, egy blézer vagy tavaszi kiskabát és már indulhatsz is. A legelőnyösebb a molettek számára az A vonalú szabás. Arra figyelj, hogy se túl szűk, se túl bő szabást ne válassz, az optimális hatás érdekében! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!