Ezért egyél táplálékkiegészítőt sportoláshoz

Ezért egyél táplálékkiegészítőt sportoláshoz


Ezért egyél táplálékkiegészítőt sportoláshoz

Alapvetően a táplálékkiegészítők és vitaminkomplexek helyett az egészséges  táplálkozás ajánlatos, de az a legjobb, ha a helyes táplálkozás mellett szedjük őket. Néhány érdekesség, miért jó a táplálékkiegészítők szedése a sportolás mellé.


Érdemes a kalciumot például sportolás után bevenni valamilyen aminosav-készítmény  kíséretében. Akkor épülnek be igazán a helyükre: az izmokba, csontokba. Mindezt sok  folyadék kíséretében persze. De a fehérjék beépülése akkor lesz tökéletes igazán, ha  kis mennyiségű szénhidráttal vegyülnek (valamilyen édes fehérje por például). De ezek általában tej alapúak, szóval a kalciumot mégse ezekkel, mert akkor nem szívódik fel olyan jól. A kalcium beépülése viszont magnéziummal együtt sokkal hatékonyabb, ezenkívül a C-vitamin  is segíti ezt vele egy időben. Viszont ezt ne étkezés után vegyük be, mert a magnézium megköti valamelyest az emésztéshez nélkülözhetetlen gyomorsavat, ettől az  emésztés elégtelenné válhat, puffadás, rossz közérzet kísérheti. Viszont a magnézium  nagyszerű izomlazító egyben, tehát érdemes a nyugtató hatása miatt a bevételt estére  programozni. Ismétlem, nem evés után.

 

Szerző: FO

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Nagytakarítás lakásfelújítás után egyszerűen és könnyen

Nagytakarítás lakásfelújítás után egyszerűen és könnyen

Egyre népszerűbbek a lakásfelújítások, mivel az albérlet piac éppen szárnyal. Elképesztőáron adhatjuk ki otthonunkat, ha egy kicsit csinosítgatunk rajta. Sajnos a felújítás során elképesztő por, és kosz rakódhat le a lakásban, melynek eltakarítása igen nehéz feladat. 

Legyen több vevőd az online marketing segítségével

Vevőszerzés egyszerűen, lépésről lépésre

Mi minden cég vagy vállalkozás tulajdonosának célja? Hogy többen vásárolják meg terméküket, vegyék igénybe szolgáltatásukat. Ha ismered ezt az érzést, de nem tudod, hogyan erősíthetnéd tovább a pozíciódat, egy online marketing stratégiára van szükséged.

Takarítás építkezés után egyszerűbben mint valaha

Takarítás építkezés után könnyedén

Az építkezések sajnos nagyon sok szennyeződéssel járnak, melyek az építési folyamatok után nem tűnethetők el maradéktalanul. Ha építkezésbe kezdetek, mindenképpen ügyeljetek rá, hogy megtervezzétek jó előre a takarítási folyamatokat, így sok fejtöréstől kímélhetitek meg magatokat.