Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot

Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot


Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot

A te gyermeked is a trambulinon kezdi a játszóterezést, oda van ezért a játékeszközért? Nemcsoda, hiszen tényleg nagyon jó móka trambulinon ugrálni, és egy kis időre súlytalannak érezni magad, neked is ki kellene próbálni, azt is megmondjuk, hogy miért!


#1: Nagyon jó időtöltés

A trambulinozás nemcsak a gyerekek számára nagyon jó időtöltés, hanem a nagyobbak számára is, hiszen ennek következtében egy kisidőre meg lehet tapasztalni a súlytalanság érzését. Egy óriástrambulin vásárlásával az egész család jól érezheti magát. 

 

#2: Stresszlevezetés

A trambulinon való ugrálás amellett, hogy nagyon jó kikapcsolódás, nagyon jó stresszlevezetésre, illetve feszültségoldásra is. Egy fárasztó, stresszes nap után csak ugrálj pár percet, és rögtön megnyugszol, kevésbé látod lehetetlennek a problémáid megoldását. 

 

#3: Hatékony fogyás

Nemhiába építik bele egyre több edzésbe, s kezdik el egyre több edzőteremben használni a trambulinokat. A trambulinon való ugrálás ugyanis égeti a zsírt, ráadásként elég hatékonyan, óránként akár 1000 kalória is eléghetsz. Ezzel az eredménnyel pedig sok sportot, mint például a kocogás, is megelőz. Égesd te is jókedvűen a kalóriákat a saját trambulinodon, szerezd be itt: trambulin vásárlás!

 

#4: Kíméli az ízületeket

Ráadásul nem is csak nagyon hatékony edzési forma, hanem nagyon kíméletes is, hiszen a trambulin rugalmassága elnyelni az érkezéskori lendületet, megkímélve ezzel az ízületeket. Így idősebb korban is nyugodtan lehet használni!

 

#5: És vannak még pozitív hatásai

De vannak még egyéb pozitív hatásai is az ugrálásnak, például az állóképesség javulása, az egyensúlyérzék fejlődése, vagy a moozgáskoordináció javulása. Igen, ez mind-mind a trambulinon való mókázásnak köszönhető. Kisgyerekek esetében ez az iskolai feladatok elvégzésénél is kamatoztatható, vagy akár a biciklizés megtanulásakor is. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!