Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot

Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot


Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot

A te gyermeked is a trambulinon kezdi a játszóterezést, oda van ezért a játékeszközért? Nemcsoda, hiszen tényleg nagyon jó móka trambulinon ugrálni, és egy kis időre súlytalannak érezni magad, neked is ki kellene próbálni, azt is megmondjuk, hogy miért!


#1: Nagyon jó időtöltés

A trambulinozás nemcsak a gyerekek számára nagyon jó időtöltés, hanem a nagyobbak számára is, hiszen ennek következtében egy kisidőre meg lehet tapasztalni a súlytalanság érzését. Egy óriástrambulin vásárlásával az egész család jól érezheti magát. 

 

#2: Stresszlevezetés

A trambulinon való ugrálás amellett, hogy nagyon jó kikapcsolódás, nagyon jó stresszlevezetésre, illetve feszültségoldásra is. Egy fárasztó, stresszes nap után csak ugrálj pár percet, és rögtön megnyugszol, kevésbé látod lehetetlennek a problémáid megoldását. 

 

#3: Hatékony fogyás

Nemhiába építik bele egyre több edzésbe, s kezdik el egyre több edzőteremben használni a trambulinokat. A trambulinon való ugrálás ugyanis égeti a zsírt, ráadásként elég hatékonyan, óránként akár 1000 kalória is eléghetsz. Ezzel az eredménnyel pedig sok sportot, mint például a kocogás, is megelőz. Égesd te is jókedvűen a kalóriákat a saját trambulinodon, szerezd be itt: trambulin vásárlás!

 

#4: Kíméli az ízületeket

Ráadásul nem is csak nagyon hatékony edzési forma, hanem nagyon kíméletes is, hiszen a trambulin rugalmassága elnyelni az érkezéskori lendületet, megkímélve ezzel az ízületeket. Így idősebb korban is nyugodtan lehet használni!

 

#5: És vannak még pozitív hatásai

De vannak még egyéb pozitív hatásai is az ugrálásnak, például az állóképesség javulása, az egyensúlyérzék fejlődése, vagy a moozgáskoordináció javulása. Igen, ez mind-mind a trambulinon való mókázásnak köszönhető. Kisgyerekek esetében ez az iskolai feladatok elvégzésénél is kamatoztatható, vagy akár a biciklizés megtanulásakor is. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!