Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot

Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot


Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot

A te gyermeked is a trambulinon kezdi a játszóterezést, oda van ezért a játékeszközért? Nemcsoda, hiszen tényleg nagyon jó móka trambulinon ugrálni, és egy kis időre súlytalannak érezni magad, neked is ki kellene próbálni, azt is megmondjuk, hogy miért!


#1: Nagyon jó időtöltés

A trambulinozás nemcsak a gyerekek számára nagyon jó időtöltés, hanem a nagyobbak számára is, hiszen ennek következtében egy kisidőre meg lehet tapasztalni a súlytalanság érzését. Egy óriástrambulin vásárlásával az egész család jól érezheti magát. 

 

#2: Stresszlevezetés

A trambulinon való ugrálás amellett, hogy nagyon jó kikapcsolódás, nagyon jó stresszlevezetésre, illetve feszültségoldásra is. Egy fárasztó, stresszes nap után csak ugrálj pár percet, és rögtön megnyugszol, kevésbé látod lehetetlennek a problémáid megoldását. 

 

#3: Hatékony fogyás

Nemhiába építik bele egyre több edzésbe, s kezdik el egyre több edzőteremben használni a trambulinokat. A trambulinon való ugrálás ugyanis égeti a zsírt, ráadásként elég hatékonyan, óránként akár 1000 kalória is eléghetsz. Ezzel az eredménnyel pedig sok sportot, mint például a kocogás, is megelőz. Égesd te is jókedvűen a kalóriákat a saját trambulinodon, szerezd be itt: trambulin vásárlás!

 

#4: Kíméli az ízületeket

Ráadásul nem is csak nagyon hatékony edzési forma, hanem nagyon kíméletes is, hiszen a trambulin rugalmassága elnyelni az érkezéskori lendületet, megkímélve ezzel az ízületeket. Így idősebb korban is nyugodtan lehet használni!

 

#5: És vannak még pozitív hatásai

De vannak még egyéb pozitív hatásai is az ugrálásnak, például az állóképesség javulása, az egyensúlyérzék fejlődése, vagy a moozgáskoordináció javulása. Igen, ez mind-mind a trambulinon való mókázásnak köszönhető. Kisgyerekek esetében ez az iskolai feladatok elvégzésénél is kamatoztatható, vagy akár a biciklizés megtanulásakor is. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!