Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot

Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot


Ezért éri meg trambulinozni mindennap: mutatunk 5 okot

A te gyermeked is a trambulinon kezdi a játszóterezést, oda van ezért a játékeszközért? Nemcsoda, hiszen tényleg nagyon jó móka trambulinon ugrálni, és egy kis időre súlytalannak érezni magad, neked is ki kellene próbálni, azt is megmondjuk, hogy miért!


#1: Nagyon jó időtöltés

A trambulinozás nemcsak a gyerekek számára nagyon jó időtöltés, hanem a nagyobbak számára is, hiszen ennek következtében egy kisidőre meg lehet tapasztalni a súlytalanság érzését. Egy óriástrambulin vásárlásával az egész család jól érezheti magát. 

 

#2: Stresszlevezetés

A trambulinon való ugrálás amellett, hogy nagyon jó kikapcsolódás, nagyon jó stresszlevezetésre, illetve feszültségoldásra is. Egy fárasztó, stresszes nap után csak ugrálj pár percet, és rögtön megnyugszol, kevésbé látod lehetetlennek a problémáid megoldását. 

 

#3: Hatékony fogyás

Nemhiába építik bele egyre több edzésbe, s kezdik el egyre több edzőteremben használni a trambulinokat. A trambulinon való ugrálás ugyanis égeti a zsírt, ráadásként elég hatékonyan, óránként akár 1000 kalória is eléghetsz. Ezzel az eredménnyel pedig sok sportot, mint például a kocogás, is megelőz. Égesd te is jókedvűen a kalóriákat a saját trambulinodon, szerezd be itt: trambulin vásárlás!

 

#4: Kíméli az ízületeket

Ráadásul nem is csak nagyon hatékony edzési forma, hanem nagyon kíméletes is, hiszen a trambulin rugalmassága elnyelni az érkezéskori lendületet, megkímélve ezzel az ízületeket. Így idősebb korban is nyugodtan lehet használni!

 

#5: És vannak még pozitív hatásai

De vannak még egyéb pozitív hatásai is az ugrálásnak, például az állóképesség javulása, az egyensúlyérzék fejlődése, vagy a moozgáskoordináció javulása. Igen, ez mind-mind a trambulinon való mókázásnak köszönhető. Kisgyerekek esetében ez az iskolai feladatok elvégzésénél is kamatoztatható, vagy akár a biciklizés megtanulásakor is. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!