Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!

Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!


Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!

Egyre fontosabbá kezdenek válni a különböző munkán kívüli események, mint például csapatépítők, vagy éppen családi napok, a cégek számára. Ennek az az oka, hogy az ilyen események, azzal, hogy közelebb hozzák a kollégákat egymáshoz, hatékonyabbá teszik a közös kommunikációt. Nézzük mire kell figyelni családi nap szervezésekor!


A helyszín választásnak kiemelt szerepe van

A megfelelő helyszín kiválasztásának ilyenkor még nagyobb szerepe van, mint a csapatépítő tréningek esetében, hiszen itt nemcsak az alkalmazottak, de családtagjaik, gyermekeik igényeit is figyelembe kell venni. Egy olyan helyszínt kell keresni, ami nemcsak könnyen megközelíthető, de a gyerekek és felnőttek is jól érezhetik magukat, hiszen egy családi nap Budapesten így lehet csak tökéletes.

 

Olyan időpontot válassz, ami mindenkinek megfelel

Az időpont választásnál is mindenkire gondolni kell, a legjobb egy hétvégi nap, hiszen ilyenkor mindenki rá ér. De még a rendezvény előtt jóval küld ki a meghívókat, hogy senki ne szervezzen programot arra a napra. Ha benti rendezvény helyszínt választotok, akkor az időjárással nem kell különösen foglalkozni, de kinti helyszín esetében, érdemes esőnappal készülni. Ha sikeres a rendezvény, akkor akár évente megismételhetitek.

 

Néhány szó a programokról

Bár a cél a spontán ismerkedés, a gyerekeknek nem árt némi érdekes programmal készülni, legyen az arcfestés, kvíz, társasjáték, kreatív sarok, vagy bármilyen vetélkedő. A gyerekek nem tudják lefoglalni egyedül magukat, de néhány érdekes programmal számukra is emlékezetes maradhat a családi nap.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!