Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!

Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!


Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!

Egyre fontosabbá kezdenek válni a különböző munkán kívüli események, mint például csapatépítők, vagy éppen családi napok, a cégek számára. Ennek az az oka, hogy az ilyen események, azzal, hogy közelebb hozzák a kollégákat egymáshoz, hatékonyabbá teszik a közös kommunikációt. Nézzük mire kell figyelni családi nap szervezésekor!


A helyszín választásnak kiemelt szerepe van

A megfelelő helyszín kiválasztásának ilyenkor még nagyobb szerepe van, mint a csapatépítő tréningek esetében, hiszen itt nemcsak az alkalmazottak, de családtagjaik, gyermekeik igényeit is figyelembe kell venni. Egy olyan helyszínt kell keresni, ami nemcsak könnyen megközelíthető, de a gyerekek és felnőttek is jól érezhetik magukat, hiszen egy családi nap Budapesten így lehet csak tökéletes.

 

Olyan időpontot válassz, ami mindenkinek megfelel

Az időpont választásnál is mindenkire gondolni kell, a legjobb egy hétvégi nap, hiszen ilyenkor mindenki rá ér. De még a rendezvény előtt jóval küld ki a meghívókat, hogy senki ne szervezzen programot arra a napra. Ha benti rendezvény helyszínt választotok, akkor az időjárással nem kell különösen foglalkozni, de kinti helyszín esetében, érdemes esőnappal készülni. Ha sikeres a rendezvény, akkor akár évente megismételhetitek.

 

Néhány szó a programokról

Bár a cél a spontán ismerkedés, a gyerekeknek nem árt némi érdekes programmal készülni, legyen az arcfestés, kvíz, társasjáték, kreatív sarok, vagy bármilyen vetélkedő. A gyerekek nem tudják lefoglalni egyedül magukat, de néhány érdekes programmal számukra is emlékezetes maradhat a családi nap.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!