Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!

Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!


Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!

Egyre fontosabbá kezdenek válni a különböző munkán kívüli események, mint például csapatépítők, vagy éppen családi napok, a cégek számára. Ennek az az oka, hogy az ilyen események, azzal, hogy közelebb hozzák a kollégákat egymáshoz, hatékonyabbá teszik a közös kommunikációt. Nézzük mire kell figyelni családi nap szervezésekor!


A helyszín választásnak kiemelt szerepe van

A megfelelő helyszín kiválasztásának ilyenkor még nagyobb szerepe van, mint a csapatépítő tréningek esetében, hiszen itt nemcsak az alkalmazottak, de családtagjaik, gyermekeik igényeit is figyelembe kell venni. Egy olyan helyszínt kell keresni, ami nemcsak könnyen megközelíthető, de a gyerekek és felnőttek is jól érezhetik magukat, hiszen egy családi nap Budapesten így lehet csak tökéletes.

 

Olyan időpontot válassz, ami mindenkinek megfelel

Az időpont választásnál is mindenkire gondolni kell, a legjobb egy hétvégi nap, hiszen ilyenkor mindenki rá ér. De még a rendezvény előtt jóval küld ki a meghívókat, hogy senki ne szervezzen programot arra a napra. Ha benti rendezvény helyszínt választotok, akkor az időjárással nem kell különösen foglalkozni, de kinti helyszín esetében, érdemes esőnappal készülni. Ha sikeres a rendezvény, akkor akár évente megismételhetitek.

 

Néhány szó a programokról

Bár a cél a spontán ismerkedés, a gyerekeknek nem árt némi érdekes programmal készülni, legyen az arcfestés, kvíz, társasjáték, kreatív sarok, vagy bármilyen vetélkedő. A gyerekek nem tudják lefoglalni egyedül magukat, de néhány érdekes programmal számukra is emlékezetes maradhat a családi nap.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Támogassuk szervezetünket!

Mire kell figyelni a hideg idő beköszöntével?

Az ősz megérkezése számos remek időtöltésnek ad teret, mint például szüreti mulatságok, borkóstolók, kirándulások. Azonban ahogy egyre hűvösebbre fordul az idő és közelít a tél, néhány dologra nem árt odafigyelni ahhoz, hogy maximálisan ki lehessen élvezni az őszi hónapok nyújtotta lehetőségeket.

Kényeztetés otthon

Kényeztetés otthon

Egyes tevékenységek, melyek régebben kizárólag a wellness szolgáltatást biztosító helyeken voltak elérhetők, ma már otthonra is hazavihetők. Így aztán pozitív hatásait az otthon kényelméből is lehet élvezni, nem szükséges ellátogatni egy ilyen spa központba. Az egyik ilyen, otthonra is telepíthető kényeztető berendezés a szauna – mutatom, miért érdemes egyre beruházni!

A nyújtás nagyon fontos!

Miért fontos a nyújtás?

A sport sok ember számára a mindennapok szerves része, a legtöbb ember végez valamilyen mozgásformát, akár a teste karbantartása végett, akár alakformálási szándékkal, vagy épp csak élvezetből. Viszont sokan nem fektetnek elég hangsúlyt az edzések során a nyújtásra, pedig nem csak nagyon fontos része, de a mellőzése problémákhoz vezet hosszútávon.