Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!

Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!


Így szervezd meg a tökéletes családi napot céged számára!

Egyre fontosabbá kezdenek válni a különböző munkán kívüli események, mint például csapatépítők, vagy éppen családi napok, a cégek számára. Ennek az az oka, hogy az ilyen események, azzal, hogy közelebb hozzák a kollégákat egymáshoz, hatékonyabbá teszik a közös kommunikációt. Nézzük mire kell figyelni családi nap szervezésekor!


A helyszín választásnak kiemelt szerepe van

A megfelelő helyszín kiválasztásának ilyenkor még nagyobb szerepe van, mint a csapatépítő tréningek esetében, hiszen itt nemcsak az alkalmazottak, de családtagjaik, gyermekeik igényeit is figyelembe kell venni. Egy olyan helyszínt kell keresni, ami nemcsak könnyen megközelíthető, de a gyerekek és felnőttek is jól érezhetik magukat, hiszen egy családi nap Budapesten így lehet csak tökéletes.

 

Olyan időpontot válassz, ami mindenkinek megfelel

Az időpont választásnál is mindenkire gondolni kell, a legjobb egy hétvégi nap, hiszen ilyenkor mindenki rá ér. De még a rendezvény előtt jóval küld ki a meghívókat, hogy senki ne szervezzen programot arra a napra. Ha benti rendezvény helyszínt választotok, akkor az időjárással nem kell különösen foglalkozni, de kinti helyszín esetében, érdemes esőnappal készülni. Ha sikeres a rendezvény, akkor akár évente megismételhetitek.

 

Néhány szó a programokról

Bár a cél a spontán ismerkedés, a gyerekeknek nem árt némi érdekes programmal készülni, legyen az arcfestés, kvíz, társasjáték, kreatív sarok, vagy bármilyen vetélkedő. A gyerekek nem tudják lefoglalni egyedül magukat, de néhány érdekes programmal számukra is emlékezetes maradhat a családi nap.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!