Ezt a pogit készítsd el a családnak!

Fenséges falat a családnak


Finom pogácsa a családnak

Családi összejövetelt tervezel, de nem tudod, hogy mit lenne érdemes az asztalra varázsolni? Hát most mutatunk egy fenséges receptet, amit könnyen és gyorsan elkészíthetsz a család legnagyobb örömére.


Hozzávalók:


30 dkg túró
30 dkg liszt
30 dkg margarin
1 tojás
1 nagy csipet só
A kenéshez:
1 tojás

 

Elkészítés:


1.) A hozzávalókat összegyúrjuk, és addig formázzuk, amíg egészen puha, jól alakítható golyót kapunk.
2.) Lisztezett deszkán kinyújtjuk kb. 1 cm vastagra, késsel rácsozzuk, majd pogácsaszaggatóval kiszúrjuk.
3.) Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és kb. 200 fokon 35-40 perc alatt készre sütjük.

Egy családi összejövetel számos előkészületet igényel, így azon is elgondolkohatunk, hogy külsős helyszínen tartjuk meg ezt a különleges eseményt. Ha emellett döntünk, akkor lekerül a vállunkról a rendrakás, takarítás és főzés súlya, nem csak kipihentebben érkezhetünk az összejövetlre, hanem még időt is spórolunk. Ide kattintva például találtok egy fantasztikus helyet: családi összejövetel Budapesten.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb fiús ajándékok

Legjobb ajándék ötletek kisfiúknak

Gyerekeknek ajándékot venni nem egyszerű, hiszen szeretnénk minden szempontból a legtökéletesebbet megtalálni. Ehhez figyelembe kell vennünk nagyon sok mindent, mikkel szeret játszani, mi az, ami nincs még neki, mire lenne szüksége, mi hatna pozitívan a fejlődédére és még sorolhatnánk. Most összeszedtünk néhány igazán jó ötletet. 

Így lassíts le a karácsonyi rohanásban

Így éld túl a karácsonyi hajtást!

A karácsonyi hajtás nagyon megviselő tud lenni, megannyi stressz gyülemlik fel az emberben a teljesítési kényszer miatt. Nem elég, hogy a munkahelyen is megnövekednek ilyenkor a teendők, és év vége felé egyre nagyobbak az elvárások, de otthon is készülni kell az ünnepekre. Arról már ne is beszéljünk, hogy a boltokban mekkora sorok kígyóznak, ami megint csak stressz eredményez. Hogyan lehet ezt enyhíteni.   

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!