Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?


Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!


A jól ápoltság a kulcs

Ahhoz, hogy jól nézz ki az ötödik x behúzása után is, már korábban figyelned kell arra, hogy ápold magad. A reklámok tele vannak a különböző ráncmegelőző kozmetikumokkal, amikre most i véletlenül sem akarunk rábeszélni, csupán felhívni a figyelmedet arra, hogy már fiatal korban is van ezeknek hasznuk. Drága kozmetikumok nélkül is oda tudsz figyelni a megfelelő hidratálásra, vízfogyasztásra, testápoló használatára, tudod kerülni a nap káros sugarait, és amikor csak tudod mellőzni a sminket, ami elnehezíti hosszú távon is a bőröd.

 

A fiatalos bőr titka

A fiatalos bőr, a ráncok eltüntetésének a titka nem a méregdrága kozmetikumokban keresendő. Sajnos a ráncok kialakulása egy teljesen természetes, de megállíthatatlan és visszafordíthatatlan folyamat, ha csak nincsen egy titkos ütőkártya a zsebünkben. Az idő múlása a bőrön is meglátszik, ugyanis az alkotó sejtek veszítenek a rugalmasságukból, így megnyúlik a bőr, ami ráncokhoz vezet. Ezt a fent leírt módon lehet lassítani, de megakadályozni sehogy sem, visszafordítani is csak a legjobb plasztikai beavatkozással: ráncfeltöltés saját zsírral a Bónusz Plasztikai Sebészeten. o    

 

Öltözködni is tudni kell

A fiatalos megjelenés másik kulcsa a jól ápolt bőr mellett az öltözet, sokan esnek abba a hibába, hogy annyira fiatalosnak akarnak mutatkozni, hogy túlzásba viszik. A neon színek, az extrém szabások és minták ilyen korban már nem előnyösek, a visszafogott, elegáns szabású ruhadarabokkal sokkal nagyobb sikert lehet elérni. Ugyanez az igaz a kiegészítőkre is, amikkel szintén csínján kell bánni, a hatalmas csillogó, színes darabok az iskolás korúaknak valóak, ahogyan a színes tornacipők, és tornazsákok is.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!