Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?


Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!


A jól ápoltság a kulcs

Ahhoz, hogy jól nézz ki az ötödik x behúzása után is, már korábban figyelned kell arra, hogy ápold magad. A reklámok tele vannak a különböző ráncmegelőző kozmetikumokkal, amikre most i véletlenül sem akarunk rábeszélni, csupán felhívni a figyelmedet arra, hogy már fiatal korban is van ezeknek hasznuk. Drága kozmetikumok nélkül is oda tudsz figyelni a megfelelő hidratálásra, vízfogyasztásra, testápoló használatára, tudod kerülni a nap káros sugarait, és amikor csak tudod mellőzni a sminket, ami elnehezíti hosszú távon is a bőröd.

 

A fiatalos bőr titka

A fiatalos bőr, a ráncok eltüntetésének a titka nem a méregdrága kozmetikumokban keresendő. Sajnos a ráncok kialakulása egy teljesen természetes, de megállíthatatlan és visszafordíthatatlan folyamat, ha csak nincsen egy titkos ütőkártya a zsebünkben. Az idő múlása a bőrön is meglátszik, ugyanis az alkotó sejtek veszítenek a rugalmasságukból, így megnyúlik a bőr, ami ráncokhoz vezet. Ezt a fent leírt módon lehet lassítani, de megakadályozni sehogy sem, visszafordítani is csak a legjobb plasztikai beavatkozással: ráncfeltöltés saját zsírral a Bónusz Plasztikai Sebészeten. o    

 

Öltözködni is tudni kell

A fiatalos megjelenés másik kulcsa a jól ápolt bőr mellett az öltözet, sokan esnek abba a hibába, hogy annyira fiatalosnak akarnak mutatkozni, hogy túlzásba viszik. A neon színek, az extrém szabások és minták ilyen korban már nem előnyösek, a visszafogott, elegáns szabású ruhadarabokkal sokkal nagyobb sikert lehet elérni. Ugyanez az igaz a kiegészítőkre is, amikkel szintén csínján kell bánni, a hatalmas csillogó, színes darabok az iskolás korúaknak valóak, ahogyan a színes tornacipők, és tornazsákok is.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni! 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!