Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra


szaunát építeni otthonra tippek

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!


#1. Kikapcsolódásként tökéletes

A szauna egy több, mint tökéletes kikapcsolódási forrás, szabadidős tevekénység, ami nemcsak kellemes, hanem még haszna is van. Manapság már nagyon felkapott dolog a szaunázás, egész komplexumok, fürdők, szállodák épültek e tevékenység köré, de te akár élvezheted otthonról is egy szauna segítségével Nézheted a havas tájat, kémlelheted a csillagokat a meleg szaunában, miközben nemcsak teljesen ellazulsz, megpihensz, hanem fel is töltődsz. Akár egyedül, akár többedmagaddal űzheted ezt a kiemelten egészéges hobbit, ami jót tesz a mentális és testi egészségednek is. Hívd át a barátaidat, szaunázz a pároddal, vagy a családdal és érezzétek jól magatokat ezen a különleges közös programon!

 

#2. Nemcsak kellemes, hanem hasznos is

Az előző pontban szó volt róla, hogy mennyire jó szaunázni, és már egy kicsit utaltunk arra is, hogy nemcsak jó, hanem annál sokkal jobb, mert egészséges is, méghozzá jót tesz mentálisan és fizikálisan is. Nemcsak rendkívül hatékonyan oldja a stressz a szaunázás, hanem immunerősítő hatása is van, továbbá segíti a szervezetet, hogy megszabaduljon a felesleges salakanyagoktól, hatékonyan üríti ki a méreganyagokat, ezáltal nemcsak a belső működésre van pozitív hatással, hanem a bőrt is feszessé, fiatalossá varázsolja, ezen felül pedig még a náthás megbetegedések megelőzésében és legyőzésében is segít, javítja a keringést, és még a fogyásban is segít.

 

#3. Pont olyan, mint ahogyan elképzelted

Ha megfelelő kivitelezőt választasz, akkor egy olyan varázslatos elemmel gazdagodik az otthonod, ami nemcsak az értékét növeli, hanem olyanná varázsolja, amilyenre elképzelted. Az Aliante csapata egyedi kültéri szauna gyártásával követően foglalkozik, rengeteg anyaguk van, és nemcsak megtervezik álmaid szaunáját az elképzeléseid alapján, hanem meg is építik. Tényleg olyan lesz, amilyet szeretnél persze csak az észszerűség határain belül, a hely adottságait figyelembe véve. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!