Így pihenj, hogy jól pihenj!

Így pihend ki magad igazán!


aktív pihenés

Egész héten nagy volt a hajtás a munkahelyeden? Akkor most bizonyára te is pihennél egy nagyot! Megmutatjuk, hogy lesz a legeredményesebb a pihenés, mely által valóban feltöltődsz majd energiával!


A hétvége szóljon a pihenésről! Vannak akik a nehéz fizikai munkának és az állandó mászkálásnak köszönhetően lustálkodásra vágynak, de a szellemi munkát végzők számára a mentális kikapcsolódás jelenti az igazi pihenést.

 

Amennyiben az első táborba tartozol

 

Ha úgy érzed, hogy nincs erőd megmoccanni sem, akkor javasoljuk, hogy néhány órát tölts igazán lustálkodással! Heveredj le a kertben a fa alá, vagy maradj az ágyadban és hallgass relaxáló zenét, vagy kapcsold be kedvenc filmedet! Ebben a pár órában ne foglalkozz semmivel, add át magad a pihenésnek! A takarítás és főzés hidd el megvár!

 

Mentális feltöltődés

Amennyiben az irodai munka által úgy érzed, hogy azt sem tudod hol áll a fejed, akkor számodra a legjobb kikapcsolódás az aktív pihenés.

 

Ebben az esetben olyan programot kell választanod, ami eltereli a munkahelyeden előforduló problémákról a figyelmedet, ugyanakkor az egész heti ücsörgés után egy kicsit a testedet is igénybe veszi. Ilyen program lehet például egy jó hosszú kutyasétáltatás, vagy egy hatalmas kirándulás baráti körben. Esetleg valamilyen sportolási lehetőség, mint a biciklizés, tenisz, vagy akár a tollaslabda. Cél, hogy ne gondolj a munkára és az egyéb otthoni problémákra!

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!