Íme, a legjobb hotel Budán

Egy apró, ám annál hangulatosabb hotel Budán


Az egyik legjobb hotel Budán

Nagyon szeretek a Budai Várban sétálgatni, mert elbűvölő az onnan nyíló kilátás, ráadásul kedvenc látványosságaim, mint a Halászbástya vagy a Mátyás-templom is mindig újabb és újabb arcukat mutatják. Lenyűgőző épületek, friss levegő és ellenállhatatlan hangulat. A Budai Várnegyed számomra ezeknek a megtestesítője. Nemrég, egy kisebb kirándulás alkalmával a Budai Vár egy újabb gyöngyszemére, a Pest-Budára is ráleltem. Mindjárt el is mondom, hogy miért olyan különleges ez a hotel.


Megéheztünk, így betértünk egy apró, hangulatosnak tűnő étterembe, a Fortuna utcába. Nem is gondoltam volna, hogy találok ott egy olyan hotelt, amelynek étlapja éppen olyan, mintha a nagymamám írta volna, a töltött káposztától elkezdve az aranygaluskán át, majd minden tradicionális étel megtalálható. 

Már ez eleve levett minket a lábunkról, de kiderült, hogy az épület, amelyben éppen délutáni ebédünket fogyasztjuk Budapest legidősebb szállodája. Már 1694 óta várja vendégeit, és bár több alkalommal felújításon is átesett, mégis ha jól megnézzük az épületet, szinte látni lehet történelmi múltját. 

Ha te is szeretnéd felkeresni Budapest legrégebbi hotelét, vagy éttermében falatoznál egy jót, akkor kattints ide, és keresd fel a Budai Várban: hotel Budán.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Nagytakarítás lakásfelújítás után egyszerűen és könnyen

Nagytakarítás lakásfelújítás után egyszerűen és könnyen

Egyre népszerűbbek a lakásfelújítások, mivel az albérlet piac éppen szárnyal. Elképesztőáron adhatjuk ki otthonunkat, ha egy kicsit csinosítgatunk rajta. Sajnos a felújítás során elképesztő por, és kosz rakódhat le a lakásban, melynek eltakarítása igen nehéz feladat. 

Legyen több vevőd az online marketing segítségével

Vevőszerzés egyszerűen, lépésről lépésre

Mi minden cég vagy vállalkozás tulajdonosának célja? Hogy többen vásárolják meg terméküket, vegyék igénybe szolgáltatásukat. Ha ismered ezt az érzést, de nem tudod, hogyan erősíthetnéd tovább a pozíciódat, egy online marketing stratégiára van szükséged.

Takarítás építkezés után egyszerűbben mint valaha

Takarítás építkezés után könnyedén

Az építkezések sajnos nagyon sok szennyeződéssel járnak, melyek az építési folyamatok után nem tűnethetők el maradéktalanul. Ha építkezésbe kezdetek, mindenképpen ügyeljetek rá, hogy megtervezzétek jó előre a takarítási folyamatokat, így sok fejtöréstől kímélhetitek meg magatokat.