WPC kültéri burkolat

Amit a WPC kültéri burkolatokról tudni érdemes


WPC kültéri padlóburkolat

A WPC nem más, mint fából és műanyagból készült anyag ami könnye formázható és színezhető.


A WPC kültéri burkolatok minőségüket tekintve egy nagyon időtálló, nem hajlamosak a fával ellentétben, méret- és alakváltoztatásra, vetemedésre és nem szükséges semmi különösebb ápolást sem alkalmazni rajta. A burkolatelemeket többnyire Ázsiában gyártják, szabványméretekben és akármennyire is sokfélre szín és mint érhető el a piacon, fontos megjegyezni hogy egy műanyag soha nem vetekedhet egy valódi fa burkolattal. Negatívumként sorolható, hogy meleg hatására, nagyon átveszi a hőt, és ellehetetleníti a mezítlábas használatát, illetve mivel hogy nem bírja jól ha UV sugárzásnak van kitéve, ennek hatására hamarabb elöregszik, elszíneződés és romlik a minősége is. A WPC kültéri használata olyan helyekre ajánlott, ahol nem akarunk a karbantartással bajlódni, és 5-10 évente lehetőség van a lécek cseréjére.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Balaton part élet

Ne csak egy hétig tartson a Balatoni nyaralás!

A magyar emberek közkedvelt nyári célpontja a Balaton partja, legyen az a déli, vagy az északi, mindenki imádja a magyar tengert. De, ha ennyire szeretjük, akkor mért csak jó esetben egy hetet töltünk el itt? Mért ne maradnál egész évben?

A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…

Hogyan válasszunk ajándékot gyerekzsúrra?

A gyermeknevelés egyik velejárója a gyerekzsúrokon való részvétel. Szervezőként persze még nehezebb a feladatod, de meghívottként is ott a kihívás: ajándékot választani az ünnepeltnek…

Talál meg a megfelelő Plus Size webáruházat!

Így válassz ruhákat- találd meg a legjobb ruhaboltot

Napjainkban, ha ruhát szeretnénk vásárolni, legtöbbünk fejében rögtön az fordul meg, hogy elmenjen egy plázába, ahol fast fashion üzletek tömkelegeiből választhatja ki számára a leginkább tetsző ruhadarabot, ami stílusának és a legújabb trendeknek egyaránt megfelel.  De nem mindenki számára ilyen egyszerű ez.