WPC kültéri burkolat

Amit a WPC kültéri burkolatokról tudni érdemes


WPC kültéri padlóburkolat

A WPC nem más, mint fából és műanyagból készült anyag ami könnye formázható és színezhető.


A WPC kültéri burkolatok minőségüket tekintve egy nagyon időtálló, nem hajlamosak a fával ellentétben, méret- és alakváltoztatásra, vetemedésre és nem szükséges semmi különösebb ápolást sem alkalmazni rajta. A burkolatelemeket többnyire Ázsiában gyártják, szabványméretekben és akármennyire is sokfélre szín és mint érhető el a piacon, fontos megjegyezni hogy egy műanyag soha nem vetekedhet egy valódi fa burkolattal. Negatívumként sorolható, hogy meleg hatására, nagyon átveszi a hőt, és ellehetetleníti a mezítlábas használatát, illetve mivel hogy nem bírja jól ha UV sugárzásnak van kitéve, ennek hatására hamarabb elöregszik, elszíneződés és romlik a minősége is. A WPC kültéri használata olyan helyekre ajánlott, ahol nem akarunk a karbantartással bajlódni, és 5-10 évente lehetőség van a lécek cseréjére.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!