Szerezz több Instagram követőt!

Így szerezzünk több követőt Instagramon!


Gyarapodj Instagramon

Szeretnél egy Instagram oldalt, ahol rengeteg követőd van? Cégedet szeretnéd népszerűsíteni? Ehhez nincs más dolgod, mint az alábbi tippeket követni, és a követőid száma gyorsan megnő majd. 


Az első legfontosabb lépés, hogy alakítsunk ki egy igényes BIO részt. Írjuk le milyen céllal jött létre az oldal, milyen tartalmakat láthatnak a követők, és használjunk sok emotikont, mivel ezek rendkívül figyelemfelkeltőek. 

 

A tartalmaknál figyeljünk arra, hogy vertikális tájolású képeket tegyünk ki, ezek jobban megragadják a követők figyelmét. A képek jó minőségűek legyenek, ne elmosódott, szemcsés képeket töltsünk fel. A túlságosan mű, stockfotók se kedvezőek. 

 

A posztokat rendszeres időközönként tegyük ki, napi 3-at maximum de minimum 1-et. Használjunk alattunk releváns hashtageket, amelyekből maximum 30-at használhatunk fel egy kép alatt, de érdemes 20-nál nem többet rakni egy kép alá. 

 

A fiókunkat állítsuk üzleti profilra, így ingyenes statisztikai adatokat kaphatunk az Instagramtól, amit tanulmányozva később jobban a közönségünk kedvére szabhatjuk a tartalmainkat. 

 

Természetesen ahhoz, hogy sok követőnk legyen időre van szükségünk, így ne ijedjünk meg ha a fenti tippeket betartva nem egyből kezd el növekedni az oldalunk. Kitartásra és türelemre lesz szükségünk :) 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Tombol az esküvőszezon: ilyen alkalmi ruhát válassz Plus Size lányként!

Tombol az esküvőszezon: ilyen alkalmi ruhát válassz Plus Size lányként!

Már javában tombol a nyár és az esküvőszezon, biztosak vagyunk benne, hogy köztetek is sokan kaptatok meghívót egy-egy ilyen jeles napra – vagy épp küldtetek ki ti magatok. Egy esküvőn pedig illik csinosan, elegánsan megjelenni – de hogyan érdemes ezt kivitelezni egy Plus Size lánynak?

Egy drón, ami közelebb hozza a tájat: a DJI Mavic 2 ZOOM

Egy drón, ami közelebb hozza a tájat: a DJI Mavic 2 ZOOM

Az elmúlt évek során egyre több ember csatlakozott a drónos közösséghez, ami nem is csoda. A drónozás, a drónfelvételek készítése rendkívül izgalmas és kreatív hobbi, amit a legtöbben szívesen csinálnánk amellett, hogy kiváló üzleti lehetőségek is akadnak a témában. 

Akár baráti körödben, vagy éppen a családodban készültök egy kislány születésnapi zsúrjára, esetleg a Te gyermeked ovis társa, kisbarátja kerül megünneplésre, az ajándékvásárlás nem mindig egyszerű feladat. Mutatjuk, mi alapján érdemes kiválasztani a töké

Hogyan válasszunk ajándékot egy kislánynak?

Akár baráti körödben, vagy éppen a családodban készültök egy kislány születésnapi zsúrjára, esetleg a Te gyermeked ovis társa, kisbarátja kerül megünneplésre, az ajándékvásárlás nem mindig egyszerű feladat. Mutatjuk, mi alapján érdemes kiválasztani a tökéletes ajándékot!