Ezért nem megy le a súlyod!

Emiatt nem csökken a súlyod!


Ezért nem csökken a testsúlyod!

Ha te is abban a helyzetben vagy, hogy a súlyod a kemény edzések után sem hajlandó változni, ne keseredj el, nem vagy egyedül! Ilyenkor a probléma okát kell megkeresni, amelyek általában a következők: 


Nem a jó edzéstervet követed

Bizonyosodj meg arról, hogy az általad végzett edzésmód biztosan a te célod elérését szolgálja-e? Ha fogyni szeretnél, de izomtömegnövelő edzéstervet folytatsz, akkor máris megvan az oka annak, hogy miért nem változik a súlyod. Ha pedig izomtömeget szeretnél növelni, figyelj arra, hogy ne cardio és zsírégető jellegű edzéstervet kövess. 

 

Rossz a bevitt táplálék

Ahhoz, hogy a tested elengedő energiával rendelkezzen, megfelelő étrendre is van szükség. Köztudott, hogy a minőségi tápanyag olyan a szervezet számára, mint az autók számára az üzemanyag. Enélkül képtelen leszel hatékonyan edzeni, és izmot építeni vagy zsírt égetni. Állíts össze egy kiegyensúlyozott, minden fontos tápanyagban gazdag étrendet, és kövesd azt a mindennapjaidban.

 

Elhanyagolod a pihenést

A fárasztó edzések után a testünknek szüksége van a pihenésre, hogy regenerálódni tudjon. A nem elegendő mennyiségű alvás, vagy a pihenőnapok elhanyagolása növeli a szervezetünkben a stresszt, és túledzettséghez vezethet. Ügyelj arra, hogy legalább heti 2-3 pihenőnapot tarts, és napi 8-9 óra alvást biztosíts a testednek, hogy regenerálódni tudjon. 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Tombol az esküvőszezon: ilyen alkalmi ruhát válassz Plus Size lányként!

Tombol az esküvőszezon: ilyen alkalmi ruhát válassz Plus Size lányként!

Már javában tombol a nyár és az esküvőszezon, biztosak vagyunk benne, hogy köztetek is sokan kaptatok meghívót egy-egy ilyen jeles napra – vagy épp küldtetek ki ti magatok. Egy esküvőn pedig illik csinosan, elegánsan megjelenni – de hogyan érdemes ezt kivitelezni egy Plus Size lánynak?

Egy drón, ami közelebb hozza a tájat: a DJI Mavic 2 ZOOM

Egy drón, ami közelebb hozza a tájat: a DJI Mavic 2 ZOOM

Az elmúlt évek során egyre több ember csatlakozott a drónos közösséghez, ami nem is csoda. A drónozás, a drónfelvételek készítése rendkívül izgalmas és kreatív hobbi, amit a legtöbben szívesen csinálnánk amellett, hogy kiváló üzleti lehetőségek is akadnak a témában. 

Akár baráti körödben, vagy éppen a családodban készültök egy kislány születésnapi zsúrjára, esetleg a Te gyermeked ovis társa, kisbarátja kerül megünneplésre, az ajándékvásárlás nem mindig egyszerű feladat. Mutatjuk, mi alapján érdemes kiválasztani a töké

Hogyan válasszunk ajándékot egy kislánynak?

Akár baráti körödben, vagy éppen a családodban készültök egy kislány születésnapi zsúrjára, esetleg a Te gyermeked ovis társa, kisbarátja kerül megünneplésre, az ajándékvásárlás nem mindig egyszerű feladat. Mutatjuk, mi alapján érdemes kiválasztani a tökéletes ajándékot!