Ezért nem megy le a súlyod!

Emiatt nem csökken a súlyod!


Ezért nem csökken a testsúlyod!

Ha te is abban a helyzetben vagy, hogy a súlyod a kemény edzések után sem hajlandó változni, ne keseredj el, nem vagy egyedül! Ilyenkor a probléma okát kell megkeresni, amelyek általában a következők: 


Nem a jó edzéstervet követed

Bizonyosodj meg arról, hogy az általad végzett edzésmód biztosan a te célod elérését szolgálja-e? Ha fogyni szeretnél, de izomtömegnövelő edzéstervet folytatsz, akkor máris megvan az oka annak, hogy miért nem változik a súlyod. Ha pedig izomtömeget szeretnél növelni, figyelj arra, hogy ne cardio és zsírégető jellegű edzéstervet kövess. 

 

Rossz a bevitt táplálék

Ahhoz, hogy a tested elengedő energiával rendelkezzen, megfelelő étrendre is van szükség. Köztudott, hogy a minőségi tápanyag olyan a szervezet számára, mint az autók számára az üzemanyag. Enélkül képtelen leszel hatékonyan edzeni, és izmot építeni vagy zsírt égetni. Állíts össze egy kiegyensúlyozott, minden fontos tápanyagban gazdag étrendet, és kövesd azt a mindennapjaidban.

 

Elhanyagolod a pihenést

A fárasztó edzések után a testünknek szüksége van a pihenésre, hogy regenerálódni tudjon. A nem elegendő mennyiségű alvás, vagy a pihenőnapok elhanyagolása növeli a szervezetünkben a stresszt, és túledzettséghez vezethet. Ügyelj arra, hogy legalább heti 2-3 pihenőnapot tarts, és napi 8-9 óra alvást biztosíts a testednek, hogy regenerálódni tudjon. 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legyen több vevőd az online marketing segítségével

Vevőszerzés egyszerűen, lépésről lépésre

Mi minden cég vagy vállalkozás tulajdonosának célja? Hogy többen vásárolják meg terméküket, vegyék igénybe szolgáltatásukat. Ha ismered ezt az érzést, de nem tudod, hogyan erősíthetnéd tovább a pozíciódat, egy online marketing stratégiára van szükséged.

Takarítás építkezés után egyszerűbben mint valaha

Takarítás építkezés után könnyedén

Az építkezések sajnos nagyon sok szennyeződéssel járnak, melyek az építési folyamatok után nem tűnethetők el maradéktalanul. Ha építkezésbe kezdetek, mindenképpen ügyeljetek rá, hogy megtervezzétek jó előre a takarítási folyamatokat, így sok fejtöréstől kímélhetitek meg magatokat. 

 

Keress pénzt online!

Így kereshetsz pénzt online 2018-ban!

Ma már számos új módja van annak, hogyan kereshetünk pénzt. Az internet elterjedésének köszönhetően már könnyen lehet olyan munkákat találni, amelyek otthonról is végezhetőek, így rengeteg fejfájástól szabadulhatunk meg, ami a munkába járással járna.