3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!


3 tipp különleges esküvőhöz

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!


#1. Kell egy különleges helyszín

Az esküvő egy olyan dolog, melynek esetében a helyszín nagyon meghatározó tud lenni, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen háttér előtt mondjátok ki a boldogító igent, és azt sem, hogy hol vágjátok fel a tortát, vagy ejtitek meg a nyitótáncot. Egy igazán különleges esküvőhelyszín, mint mondjuk a Balaton-felvidéki Kristály Hotel képes nagyon különlegessé varázsolni az egész esküvőt. Magyar tenger, bájos vidék, kedves csónakázó tó, exkluzív szálloda, saját szórakoztató részleg, csak pár dolog azok közül, amik itt várnak rátok, részletek: esküvőhelyszín szállodában.

 

#2. Különleges díszítés

A már megszokott lufik helyett találjatok ki valami különlegesebbet! Például a fent írt Balaton parti esküvőhöz nagyon illik egy tengerparti, matrózos stílus. Nagyon trendinek számít manapság a zöld, zerowaste vonal, próbáljátok ki esetleg azt: natúr színek, bambusz evőeszközök, vágott virág helyett cserepesvirágok. 

 

#3. Különleges esküvőhöz különleges program dukál

Persze nemcsak a helyszín és a dekoráció fontos, legalább ennyire számítanak a programok is. Találjatok ki rendhagyó elemeket, például a nyitó táncba vonjátok be a barátokat is azzal, hogy egy könnyen elsajátítható koreográfiát tanítotok be nekik, vagy kitaláltok más vicces programokat, számtalan ilyet lehet találni az interneten! 
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

virágok jelentése az esküvőkön

Ezt jelentik a különböző virágok az esküvőkön

A virágok az esküvők elengedhetetlen kellékei. Virágokkal egy-egy esküvőn nemcsak esküvői csokor formájában, hanem asztaldíszek, dekoráció, sziromszórás formájában is találkozhatunk. Mutatósak, szépek, feldobják a hangulatot, de vajon mit jelentenek a különböző virágok? Most ennek jártunk utána!

bölcsességfog fájdalom ellen

A bölcsességfog fájdalmának 3 hatékony kezelési módja

A bölcsességfogak sok esetben szoktak problémát okozni, ugyanis előfordul, hogy szinte elviselhetetlen fájdalmat okoznak. Mit lehet ilyenkor tenni? Mutatjuk a bölcsességfogak fájdalmának 3 hatékony kezelési módját!

A ránctalanítás legjobb módszere

A ránctalanítás legjobb módszere

Nagyon sokan szeretnének feszes és sima arcbőrt. Azonban az évek múlásával a bőr sejtjei egyre jobban veszítenek a feszességükből, ez pedig ráncok kialakulásához vezet. Mi lehet a megoldás, mit lehet a ráncok ellen tenni, hogyan lehet legyőzni a ráncokat? Van rá bármilyen hatásos módszer, ha igen akkor mi? Mutatjuk!