3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!


3 tipp különleges esküvőhöz

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!


#1. Kell egy különleges helyszín

Az esküvő egy olyan dolog, melynek esetében a helyszín nagyon meghatározó tud lenni, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen háttér előtt mondjátok ki a boldogító igent, és azt sem, hogy hol vágjátok fel a tortát, vagy ejtitek meg a nyitótáncot. Egy igazán különleges esküvőhelyszín, mint mondjuk a Balaton-felvidéki Kristály Hotel képes nagyon különlegessé varázsolni az egész esküvőt. Magyar tenger, bájos vidék, kedves csónakázó tó, exkluzív szálloda, saját szórakoztató részleg, csak pár dolog azok közül, amik itt várnak rátok, részletek: esküvőhelyszín szállodában.

 

#2. Különleges díszítés

A már megszokott lufik helyett találjatok ki valami különlegesebbet! Például a fent írt Balaton parti esküvőhöz nagyon illik egy tengerparti, matrózos stílus. Nagyon trendinek számít manapság a zöld, zerowaste vonal, próbáljátok ki esetleg azt: natúr színek, bambusz evőeszközök, vágott virág helyett cserepesvirágok. 

 

#3. Különleges esküvőhöz különleges program dukál

Persze nemcsak a helyszín és a dekoráció fontos, legalább ennyire számítanak a programok is. Találjatok ki rendhagyó elemeket, például a nyitó táncba vonjátok be a barátokat is azzal, hogy egy könnyen elsajátítható koreográfiát tanítotok be nekik, vagy kitaláltok más vicces programokat, számtalan ilyet lehet találni az interneten! 
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!