A tökéletes nyaralás előtti teendőlista

A tökéletes nyaralás előtti teendőlista


nyaralás előtti teendőlista

Hamarosan itt a nyár, a nyaralások ideje. Már mi is alig várjuk, hogy csobbanhassunk egyet valamelyik tengerben, esetleg a magyar tenger partján, süttessük magunkat a napon, vagy megmásszuk valamelyik hegyet, felfedezzünk egy izgalmas város, és kipihenjük magunkat. De mielőtt mind ebbe belevágnánk, annak érdekében, hogy tényleg gondtalanul teljen a vakáció néhány kötelezettségünknek eleget kell, hogy tegyünk. Erről célszerű egy teendőlistát készíteni!


A tökéletes teendőlista elkészítéhez nem elég, ha előző nap este leülsz átgondolni a dolgokat, egyrészt nagyon sok minden kimarad a kapkodásban, másrész pedig nincs is elegendő időd arra, hogy az esetlegesen több időt igénylő feladatokat ellásd. Nem arról van szó, hogy le kell kapcsolni a villanyt, az elektronikai eszközöket biztonságba helyezni, kipakolni a hűtőt, hanem sokkal fontosabb feladatok is lehetnek, főleg akkor, ha ez a nyaralás elnyúlik, több mint egy hetet vesz igénybe érdemes. Mi a megoldás?

 

A nyaralás megkezdése előtt már hetekkel, de legalább egy héttel korábban érdemes elkezdeni összeírni a listát, megfigyelni, hogy milyen feladatokat végzel el, és ezeket előre ellátni, vagy kiszervezi. Mire gondolunk? Fizesd be a csekkeket, locsold meg a virágokat, ha úgy érzed, szükségük lesz további gondozásra, amíg távol vagy, kérj meg valakit! Ellenőrizd az elektronikai eszközöket, hagy meg értesítési kontaktot, ha történne valami a lakással távolléted alatt!

 

Nyaralás előtt nemcsak a mindennapi dolgokra érdemes gondolni, hanem olyan éves szinten esedékes feladatokra is, amiknek nem elvégzése kellemetlenséget tudna okozni a nyaraláson. Ilyen például az autó karbantartása, vagy orvosi vizsgálatok beiktatása. Gondolj bele mennyire kellemetlen lenne, ha lyukas fogad pont a nyaraláson kezdene el csillapíthatatlanul fájni, miközben egy egyszerű kezeléssel elejét lehetett volna venni a dolognak, csak te nem szántál rá időt? A Puredentalhoz akár másnapra is foglalhatsz időpontot fogtömésre, ráadásul nagyon baráti áron dolgoznak, érdemes őket felkeresni! Itt vannak a pontos részletek: fogászati árak Buda.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!