5 tipp, hogy valóban tökéletes legyen a Nagy Napotok!

5 tipp, hogy valóban tökéletes legyen a Nagy Napotok!


fontos szervezése tippek esküvőhöz

A Nagy Nap, még a nevét is nagy betűvel írjuk… Egy nagyon különleges esemény, amire, ha egy kis szerencsénk van egy életben egyszer kerül sor. Hogyan lesz valóban tökéletes? Most adunk 5 tippet, ami segíthet benne!


#1. Gondold át alaposan!

A tökéletes kivitelezés alapja a tökéletes tervezés. Ahhoz, hogy tényleg tökéletesen alakuljon az esküvő, alapos tervezési munkálatokra van szükség, amikor is minden apró részleten átrágod magad, mindent átgondolsz. Állíts fel egy irányvonalat, készíts egy tematikus vázlatot, és igazítsd ehhez mindent. 

 

#2. Vezess listát!

Nem akarunk becsapni: egy esküvőszervezés stresszes folyamat, mert rengeteg mindenre kell odafigyelne, számtalan teendő van, amit nem könnyű menedzselni. Erősen ajánlott egy listát vezetni, határidőkkel, felelősökkel, állapottal, és minden olyan fontos adattal, ami meghatározó lehet a szervezés szempontjából. Így biztos lehetsz benne, hogy semmi sem marad ki, és nem az utolsó pillanatban kell majd kapkodni.

 

#3. Keress egy tökéletes helyet!

Ahhoz, hogy tökéletes legyen a Nagy Nap elengedhetetlen egy tökéletes helyszín. Az esküvő helyszíne nagyon meghatározó az egész esemény szempontjából. Ez nem csak egy egyszerű terem, ahol ünnepeltek, hanem egy érzés, egy hangulat, és megannyi egyéb adalék. Ha igazán exkluzív esküvőhelyszínt  kerestek, ahol megannyi szolgálttás is van, akkor a négy csillagos Kristály Hotelt ajánljuk, ami ráadásul a varázslatos Balaton-felvidék közepén van, Ajkán. 

 

#4. Kérj segítséget!

Az esküvő körül megannyi teendő van. Természetes, ha mindent szeretnél te csinálni, szeretnél minden folyamatot a kezedben tartani, de ez legtöbb esetben lehetetlen. Ne terheld túl magad, inkább kérj segítséget! Hidd el, a barátaid, vagy a családtagjaid nagyon szívesen fognak neked segíteni.

 

#5. A Nagy Napon már ne stresszelj!

A tökéletes nem létezik! Ellenben, ha te tökéletesen érzed magad, akkor tökéletes lesz a Nagy Nap is! A Nagy Napon már ne stresszelj, ha valami nem úgy alakul ahogyan eltervezted, attól még lehet csodás és emlékezetes az egész. Élvezz minden pillanatot! 
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!