5 tipp, hogy valóban tökéletes legyen a Nagy Napotok!

5 tipp, hogy valóban tökéletes legyen a Nagy Napotok!


fontos szervezése tippek esküvőhöz

A Nagy Nap, még a nevét is nagy betűvel írjuk… Egy nagyon különleges esemény, amire, ha egy kis szerencsénk van egy életben egyszer kerül sor. Hogyan lesz valóban tökéletes? Most adunk 5 tippet, ami segíthet benne!


#1. Gondold át alaposan!

A tökéletes kivitelezés alapja a tökéletes tervezés. Ahhoz, hogy tényleg tökéletesen alakuljon az esküvő, alapos tervezési munkálatokra van szükség, amikor is minden apró részleten átrágod magad, mindent átgondolsz. Állíts fel egy irányvonalat, készíts egy tematikus vázlatot, és igazítsd ehhez mindent. 

 

#2. Vezess listát!

Nem akarunk becsapni: egy esküvőszervezés stresszes folyamat, mert rengeteg mindenre kell odafigyelne, számtalan teendő van, amit nem könnyű menedzselni. Erősen ajánlott egy listát vezetni, határidőkkel, felelősökkel, állapottal, és minden olyan fontos adattal, ami meghatározó lehet a szervezés szempontjából. Így biztos lehetsz benne, hogy semmi sem marad ki, és nem az utolsó pillanatban kell majd kapkodni.

 

#3. Keress egy tökéletes helyet!

Ahhoz, hogy tökéletes legyen a Nagy Nap elengedhetetlen egy tökéletes helyszín. Az esküvő helyszíne nagyon meghatározó az egész esemény szempontjából. Ez nem csak egy egyszerű terem, ahol ünnepeltek, hanem egy érzés, egy hangulat, és megannyi egyéb adalék. Ha igazán exkluzív esküvőhelyszínt  kerestek, ahol megannyi szolgálttás is van, akkor a négy csillagos Kristály Hotelt ajánljuk, ami ráadásul a varázslatos Balaton-felvidék közepén van, Ajkán. 

 

#4. Kérj segítséget!

Az esküvő körül megannyi teendő van. Természetes, ha mindent szeretnél te csinálni, szeretnél minden folyamatot a kezedben tartani, de ez legtöbb esetben lehetetlen. Ne terheld túl magad, inkább kérj segítséget! Hidd el, a barátaid, vagy a családtagjaid nagyon szívesen fognak neked segíteni.

 

#5. A Nagy Napon már ne stresszelj!

A tökéletes nem létezik! Ellenben, ha te tökéletesen érzed magad, akkor tökéletes lesz a Nagy Nap is! A Nagy Napon már ne stresszelj, ha valami nem úgy alakul ahogyan eltervezted, attól még lehet csodás és emlékezetes az egész. Élvezz minden pillanatot! 
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

legolcsóbb fogászat

Tényleg a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb fogászat?

A fogászati beavatkozásoknak manapság igen borsos ára van, ez pedig azt vonzza maga után, hogy a legtöbben keressük a különböző kiskapukat, a lehetőségeket, hogy hogyan lehetne a lehető legolcsóbban kihozni egy-egy kezelést. De biztosan a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb?

szauna pozitív hatásai

Ezért a 3 dologért kell neked is szaunát építtetned

A szaunázás egyre népszerűbb nemcsak hazánkban, hanem világszerte is. Északról, egészen pontosan a finnektől indult még nagyon régről, náluk szinte az ősidők óta hódít, de mahnapság már egész Európát bevették. Miért építtess te is egy szaunát az otthonodba a finnekhez hasonlóan? Mutatunk 3 jó okot!

gyerekkori fogszabályzás tudnivalók

Hány éves korban érdemes elkezdeni a gyerekkori fogszabályozást?

Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.