Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!

Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!


Tavaszi programok gyerekeknek

Hamarosan érkezik végre a tavasz, ami azt jelenti, hogy végre nem kell egész nap a házban kuksolnotok a gyerekkel, hanem kimehettek végre a friss levegőre. Biztosan várjátok már, hogy végre felkelhessetek a tv elől, és kimozdulhassatok. Mutatjuk miket érdemes csinálni!        


Irány a park

Az első napsugarak megjelenésével már támadhatjátok is meg a parkokat, és játszótereket. Végre kicsit kimozoghatja magát a gyerek, és játszhat a többiekkel is. Érdemes labdával, frizbivel, vagy tollaslabdával készülni, amivel együtt is játszhattok. Arra az esetre pedig, ha más játszótársa akad, vigyél magaddal egy jó könyvet, és olvass egyet a tavaszi napsütésben!

 

Biciklizés

Felejtsétek el a tömegközlekedést egy kicsit! Menjetek biciklivel bevásárolni a közeli boltba, ha csak pár dolgot kell venni! Ha nincs messze az ovi, akkor oda is mehettek biciklivel, de reggelente öltözzetek rétegesen. De akár egy kisebb biciklitúrát is beiktathattok egy kis piknikezéssel egy napsütéses napon!

 

Kirándulás

Nincs is jobb, mint egy tavaszi kirándulás? Na de mégis hova? Olyan úti célt kell választani, ami nincs túl messze, hiszen a gyerekek nem szeretik a hosszú utakat, illetve, ahol érdekes gyerekprogramok is vannak, amit a kisebbek sem unnak. Tökéletes választás lehet a fővárostól csupán pár kilométerre található Visegrád, ahol számtalan gyerekeknek való programot lehet találni. Ráadásul van egy családbarát hotel Visegrádon, ahol a gyerekek is kellemesen érezhetik magukat!

 

Virágültetés

Ha van kertetek, vagy erkélyetek, akkor mindenképpen ültessetek virágokat közösen! Jobb, ha még kiskorban a természet szeretetére neveled a gyerekeket. Ráadásul nagyon izgalmas tud lenni napról-napra nyomon követni a virág növekedését, fejlődését!
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!