Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!

Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!


Tavaszi programok gyerekeknek

Hamarosan érkezik végre a tavasz, ami azt jelenti, hogy végre nem kell egész nap a házban kuksolnotok a gyerekkel, hanem kimehettek végre a friss levegőre. Biztosan várjátok már, hogy végre felkelhessetek a tv elől, és kimozdulhassatok. Mutatjuk miket érdemes csinálni!        


Irány a park

Az első napsugarak megjelenésével már támadhatjátok is meg a parkokat, és játszótereket. Végre kicsit kimozoghatja magát a gyerek, és játszhat a többiekkel is. Érdemes labdával, frizbivel, vagy tollaslabdával készülni, amivel együtt is játszhattok. Arra az esetre pedig, ha más játszótársa akad, vigyél magaddal egy jó könyvet, és olvass egyet a tavaszi napsütésben!

 

Biciklizés

Felejtsétek el a tömegközlekedést egy kicsit! Menjetek biciklivel bevásárolni a közeli boltba, ha csak pár dolgot kell venni! Ha nincs messze az ovi, akkor oda is mehettek biciklivel, de reggelente öltözzetek rétegesen. De akár egy kisebb biciklitúrát is beiktathattok egy kis piknikezéssel egy napsütéses napon!

 

Kirándulás

Nincs is jobb, mint egy tavaszi kirándulás? Na de mégis hova? Olyan úti célt kell választani, ami nincs túl messze, hiszen a gyerekek nem szeretik a hosszú utakat, illetve, ahol érdekes gyerekprogramok is vannak, amit a kisebbek sem unnak. Tökéletes választás lehet a fővárostól csupán pár kilométerre található Visegrád, ahol számtalan gyerekeknek való programot lehet találni. Ráadásul van egy családbarát hotel Visegrádon, ahol a gyerekek is kellemesen érezhetik magukat!

 

Virágültetés

Ha van kertetek, vagy erkélyetek, akkor mindenképpen ültessetek virágokat közösen! Jobb, ha még kiskorban a természet szeretetére neveled a gyerekeket. Ráadásul nagyon izgalmas tud lenni napról-napra nyomon követni a virág növekedését, fejlődését!
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!