Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!

Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!


Tavaszi programok gyerekeknek

Hamarosan érkezik végre a tavasz, ami azt jelenti, hogy végre nem kell egész nap a házban kuksolnotok a gyerekkel, hanem kimehettek végre a friss levegőre. Biztosan várjátok már, hogy végre felkelhessetek a tv elől, és kimozdulhassatok. Mutatjuk miket érdemes csinálni!        


Irány a park

Az első napsugarak megjelenésével már támadhatjátok is meg a parkokat, és játszótereket. Végre kicsit kimozoghatja magát a gyerek, és játszhat a többiekkel is. Érdemes labdával, frizbivel, vagy tollaslabdával készülni, amivel együtt is játszhattok. Arra az esetre pedig, ha más játszótársa akad, vigyél magaddal egy jó könyvet, és olvass egyet a tavaszi napsütésben!

 

Biciklizés

Felejtsétek el a tömegközlekedést egy kicsit! Menjetek biciklivel bevásárolni a közeli boltba, ha csak pár dolgot kell venni! Ha nincs messze az ovi, akkor oda is mehettek biciklivel, de reggelente öltözzetek rétegesen. De akár egy kisebb biciklitúrát is beiktathattok egy kis piknikezéssel egy napsütéses napon!

 

Kirándulás

Nincs is jobb, mint egy tavaszi kirándulás? Na de mégis hova? Olyan úti célt kell választani, ami nincs túl messze, hiszen a gyerekek nem szeretik a hosszú utakat, illetve, ahol érdekes gyerekprogramok is vannak, amit a kisebbek sem unnak. Tökéletes választás lehet a fővárostól csupán pár kilométerre található Visegrád, ahol számtalan gyerekeknek való programot lehet találni. Ráadásul van egy családbarát hotel Visegrádon, ahol a gyerekek is kellemesen érezhetik magukat!

 

Virágültetés

Ha van kertetek, vagy erkélyetek, akkor mindenképpen ültessetek virágokat közösen! Jobb, ha még kiskorban a természet szeretetére neveled a gyerekeket. Ráadásul nagyon izgalmas tud lenni napról-napra nyomon követni a virág növekedését, fejlődését!
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!