Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!

Ezeket csináld a gyerekkel tavasszal: programötletek gyerekeknek tavaszra!


Tavaszi programok gyerekeknek

Hamarosan érkezik végre a tavasz, ami azt jelenti, hogy végre nem kell egész nap a házban kuksolnotok a gyerekkel, hanem kimehettek végre a friss levegőre. Biztosan várjátok már, hogy végre felkelhessetek a tv elől, és kimozdulhassatok. Mutatjuk miket érdemes csinálni!        


Irány a park

Az első napsugarak megjelenésével már támadhatjátok is meg a parkokat, és játszótereket. Végre kicsit kimozoghatja magát a gyerek, és játszhat a többiekkel is. Érdemes labdával, frizbivel, vagy tollaslabdával készülni, amivel együtt is játszhattok. Arra az esetre pedig, ha más játszótársa akad, vigyél magaddal egy jó könyvet, és olvass egyet a tavaszi napsütésben!

 

Biciklizés

Felejtsétek el a tömegközlekedést egy kicsit! Menjetek biciklivel bevásárolni a közeli boltba, ha csak pár dolgot kell venni! Ha nincs messze az ovi, akkor oda is mehettek biciklivel, de reggelente öltözzetek rétegesen. De akár egy kisebb biciklitúrát is beiktathattok egy kis piknikezéssel egy napsütéses napon!

 

Kirándulás

Nincs is jobb, mint egy tavaszi kirándulás? Na de mégis hova? Olyan úti célt kell választani, ami nincs túl messze, hiszen a gyerekek nem szeretik a hosszú utakat, illetve, ahol érdekes gyerekprogramok is vannak, amit a kisebbek sem unnak. Tökéletes választás lehet a fővárostól csupán pár kilométerre található Visegrád, ahol számtalan gyerekeknek való programot lehet találni. Ráadásul van egy családbarát hotel Visegrádon, ahol a gyerekek is kellemesen érezhetik magukat!

 

Virágültetés

Ha van kertetek, vagy erkélyetek, akkor mindenképpen ültessetek virágokat közösen! Jobb, ha még kiskorban a természet szeretetére neveled a gyerekeket. Ráadásul nagyon izgalmas tud lenni napról-napra nyomon követni a virág növekedését, fejlődését!
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!