Legjobb tavaszi programötletek Budapesten

Tavaszi programötletek Budapesten


Legjobb tavaszi programötletek Budapesten

Hamarosan érkezik a tavasz és a jó idő is egyben, azaz az idő, amikor érdemes kikapcsolni a tévét, és végre kimozdulni otthonról. Mutatjuk miket érdemes csinálni idén tavasszal Budapesten!


Városnézés

Budapesten annyi látnivaló van, szinte minden sarokra jut egy, a nagyobb látványosságokon kívül is. És ami a legjobb, hogy ezeket a látványosságokat nem lehet megunni, akárhányszor nézi meg őket az ember, annyiszor varázsolja el őket. Miért ne fedeznéd fel te is a várost újra a tavaszi napsütésben? Egy-egy nevezetesség mellett meg is állhatsz és megpihenni. A Parlament mellett van egy nagyon jó étterem Budapesten, amit nem érdemes kihagyni!

 

Parkok

Szabadulj k a betondzsungelből! Busapesten bár rengeteg panelház van, parkból is van bőven elég. keress fel egyet e közeledben, vagy válaszd a mindenki által kedvelt Margitszigetet! Piknikezz, olvass könyvet, vagy vedd elő a tollaslabda szetted, és hívd ki a barátaidat egy meccsre! Hidd el, élvezni fogod a friss levegőt!

 

Fürdők

Tudjuk, hogy a tavasz nem hozza még magával a strandidőt, de a melegvizes fürdőket attól még használhatod. A fővárosban rengeteg gyógyvizes fürdő található, ami hidegebb időkben is alkalmas egy kis felfrissülésre, ha igazán kipihenten szeretnéd várni a tavaszt, akkor nagyon ajánljuk ezt a programot! 

 

Kultúra

Tavasszal mindig rengetek kulturális program van a fővárosban. Remek színházi előadások, koncertek, és kiállítások. Érdemes meglátogatni néhányat ezek közül. Amit külön kiemelnénk az az idén jubiláló 40. Budapesti Tavasz Fesztivál, ami minden eddiginél színesebb programkínálattal várja az érdeklődőket.  
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!