Legjobb tavaszi programötletek Budapesten

Tavaszi programötletek Budapesten


Legjobb tavaszi programötletek Budapesten

Hamarosan érkezik a tavasz és a jó idő is egyben, azaz az idő, amikor érdemes kikapcsolni a tévét, és végre kimozdulni otthonról. Mutatjuk miket érdemes csinálni idén tavasszal Budapesten!


Városnézés

Budapesten annyi látnivaló van, szinte minden sarokra jut egy, a nagyobb látványosságokon kívül is. És ami a legjobb, hogy ezeket a látványosságokat nem lehet megunni, akárhányszor nézi meg őket az ember, annyiszor varázsolja el őket. Miért ne fedeznéd fel te is a várost újra a tavaszi napsütésben? Egy-egy nevezetesség mellett meg is állhatsz és megpihenni. A Parlament mellett van egy nagyon jó étterem Budapesten, amit nem érdemes kihagyni!

 

Parkok

Szabadulj k a betondzsungelből! Busapesten bár rengeteg panelház van, parkból is van bőven elég. keress fel egyet e közeledben, vagy válaszd a mindenki által kedvelt Margitszigetet! Piknikezz, olvass könyvet, vagy vedd elő a tollaslabda szetted, és hívd ki a barátaidat egy meccsre! Hidd el, élvezni fogod a friss levegőt!

 

Fürdők

Tudjuk, hogy a tavasz nem hozza még magával a strandidőt, de a melegvizes fürdőket attól még használhatod. A fővárosban rengeteg gyógyvizes fürdő található, ami hidegebb időkben is alkalmas egy kis felfrissülésre, ha igazán kipihenten szeretnéd várni a tavaszt, akkor nagyon ajánljuk ezt a programot! 

 

Kultúra

Tavasszal mindig rengetek kulturális program van a fővárosban. Remek színházi előadások, koncertek, és kiállítások. Érdemes meglátogatni néhányat ezek közül. Amit külön kiemelnénk az az idén jubiláló 40. Budapesti Tavasz Fesztivál, ami minden eddiginél színesebb programkínálattal várja az érdeklődőket.  
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!