Legjobb tavaszi programötletek Budapesten

Tavaszi programötletek Budapesten


Legjobb tavaszi programötletek Budapesten

Hamarosan érkezik a tavasz és a jó idő is egyben, azaz az idő, amikor érdemes kikapcsolni a tévét, és végre kimozdulni otthonról. Mutatjuk miket érdemes csinálni idén tavasszal Budapesten!


Városnézés

Budapesten annyi látnivaló van, szinte minden sarokra jut egy, a nagyobb látványosságokon kívül is. És ami a legjobb, hogy ezeket a látványosságokat nem lehet megunni, akárhányszor nézi meg őket az ember, annyiszor varázsolja el őket. Miért ne fedeznéd fel te is a várost újra a tavaszi napsütésben? Egy-egy nevezetesség mellett meg is állhatsz és megpihenni. A Parlament mellett van egy nagyon jó étterem Budapesten, amit nem érdemes kihagyni!

 

Parkok

Szabadulj k a betondzsungelből! Busapesten bár rengeteg panelház van, parkból is van bőven elég. keress fel egyet e közeledben, vagy válaszd a mindenki által kedvelt Margitszigetet! Piknikezz, olvass könyvet, vagy vedd elő a tollaslabda szetted, és hívd ki a barátaidat egy meccsre! Hidd el, élvezni fogod a friss levegőt!

 

Fürdők

Tudjuk, hogy a tavasz nem hozza még magával a strandidőt, de a melegvizes fürdőket attól még használhatod. A fővárosban rengeteg gyógyvizes fürdő található, ami hidegebb időkben is alkalmas egy kis felfrissülésre, ha igazán kipihenten szeretnéd várni a tavaszt, akkor nagyon ajánljuk ezt a programot! 

 

Kultúra

Tavasszal mindig rengetek kulturális program van a fővárosban. Remek színházi előadások, koncertek, és kiállítások. Érdemes meglátogatni néhányat ezek közül. Amit külön kiemelnénk az az idén jubiláló 40. Budapesti Tavasz Fesztivál, ami minden eddiginél színesebb programkínálattal várja az érdeklődőket.  
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!