Legjobb tavaszi programötletek Budapesten

Tavaszi programötletek Budapesten


Legjobb tavaszi programötletek Budapesten

Hamarosan érkezik a tavasz és a jó idő is egyben, azaz az idő, amikor érdemes kikapcsolni a tévét, és végre kimozdulni otthonról. Mutatjuk miket érdemes csinálni idén tavasszal Budapesten!


Városnézés

Budapesten annyi látnivaló van, szinte minden sarokra jut egy, a nagyobb látványosságokon kívül is. És ami a legjobb, hogy ezeket a látványosságokat nem lehet megunni, akárhányszor nézi meg őket az ember, annyiszor varázsolja el őket. Miért ne fedeznéd fel te is a várost újra a tavaszi napsütésben? Egy-egy nevezetesség mellett meg is állhatsz és megpihenni. A Parlament mellett van egy nagyon jó étterem Budapesten, amit nem érdemes kihagyni!

 

Parkok

Szabadulj k a betondzsungelből! Busapesten bár rengeteg panelház van, parkból is van bőven elég. keress fel egyet e közeledben, vagy válaszd a mindenki által kedvelt Margitszigetet! Piknikezz, olvass könyvet, vagy vedd elő a tollaslabda szetted, és hívd ki a barátaidat egy meccsre! Hidd el, élvezni fogod a friss levegőt!

 

Fürdők

Tudjuk, hogy a tavasz nem hozza még magával a strandidőt, de a melegvizes fürdőket attól még használhatod. A fővárosban rengeteg gyógyvizes fürdő található, ami hidegebb időkben is alkalmas egy kis felfrissülésre, ha igazán kipihenten szeretnéd várni a tavaszt, akkor nagyon ajánljuk ezt a programot! 

 

Kultúra

Tavasszal mindig rengetek kulturális program van a fővárosban. Remek színházi előadások, koncertek, és kiállítások. Érdemes meglátogatni néhányat ezek közül. Amit külön kiemelnénk az az idén jubiláló 40. Budapesti Tavasz Fesztivál, ami minden eddiginél színesebb programkínálattal várja az érdeklődőket.  
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!