Ezért egyen mirelit zöldségeket is!

Tények, amelyeket nem biztos hogy tudott a mirelit zöldségekről!


Mirelit zöldségek

A zöldségek fogyasztása napi szinten ajánlott. Tele vannak vitaminokkal és rostokkal, amik szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlenek. Azonban mit gondol melyik zöldség tartalmak több vitamint? A fagyasztott vagy a nem fagyasztott zöldség? Meg fog lepődni!


Sokan azt hiszik, a mirelit zöldségek a fagyasztás maitt elvesztik tápanyag tartalmukat és különböző vegyszerekkel kezelik őket, hogy tartósítsák azokat. Azonban ez teljesen tévhit! A zöldségeket betakarításuk után nagyon rövid időn belül lefagyasztják, aminek köszönhetően a bennük található vitaminok és tápanyagok teljes mértékben megmaradnak. A tartósítás pedig teljesen vegyszermentesen történik. 

 

A friss zöldségek viszont betakarításuk után csak napokkal később érkeznek meg a bolt polcaira, és ez idő alatt naponta vesztenek vitamintartalmukból! A nem fagyasztott zöldésgek naponta 15%-ot vesztenek C-vitamin tartalmukból. Mivel a mirelit zöldségeket azonnal -20 fokon fagyasztják le, így ezek képesek megőrizni vitamintartalmukat akár 24 hónapon is keresztül. Azonban a túl gyors felengedés, vagy a szállítás alatti kiolvadás tönkre teheti a zöldség minőségét, és a vitaminok is elvészhetnek.

 

Tehát ha a mirelit zöldségekhez eddig kételkedve álltunk, most minden tévhitet eloszlattunk. Nyugodtan vásároljanak fagyasztott termékeket, hisz sok esetben ezekben még több is lehet a tápanyag mint a frissnek tűnő zöldségekben. 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legyen több vevőd az online marketing segítségével

Vevőszerzés egyszerűen, lépésről lépésre

Mi minden cég vagy vállalkozás tulajdonosának célja? Hogy többen vásárolják meg terméküket, vegyék igénybe szolgáltatásukat. Ha ismered ezt az érzést, de nem tudod, hogyan erősíthetnéd tovább a pozíciódat, egy online marketing stratégiára van szükséged.

Takarítás építkezés után egyszerűbben mint valaha

Takarítás építkezés után könnyedén

Az építkezések sajnos nagyon sok szennyeződéssel járnak, melyek az építési folyamatok után nem tűnethetők el maradéktalanul. Ha építkezésbe kezdetek, mindenképpen ügyeljetek rá, hogy megtervezzétek jó előre a takarítási folyamatokat, így sok fejtöréstől kímélhetitek meg magatokat. 

 

Keress pénzt online!

Így kereshetsz pénzt online 2018-ban!

Ma már számos új módja van annak, hogyan kereshetünk pénzt. Az internet elterjedésének köszönhetően már könnyen lehet olyan munkákat találni, amelyek otthonról is végezhetőek, így rengeteg fejfájástól szabadulhatunk meg, ami a munkába járással járna.