Gluténérzékenység és annak tünetei

Gluténérzékenység tünetei


Gluténérzékenység

A gluténérzékenység sajnos olyan tünetekkel jár, amely számos más betegség tünete is lehet, így felismerése igen nehéz. Gyakran hosszú hónapok elteltével derül csak ki, hogy mi is a tünetek kiváltó oka. 


A gluténérzékenység számos tünettel rendelkezhet, mi itt most felsorolunk néhányat, azonban ha részletesebben szeretnél olvasni a gluténérzékenység tüneteiről, ITT megteheted! 

 

A gluténérzékenyeknél a leggyakrabban jelentkező tünet az a puffadás. Az ételt elfogyasztva fél órán/ órán belül jelentkező puffadás a gluténérzékenység tünete lehet. Azonban önmagában ennek még számos másik oka lehet. Ha babfőzeléket ettünk ebédre ne csodálkozzunk ha puffadunk :) 

 

Gyakori tünet lehet még a hasmenés is, ami szintén a glutént tartalmazó étel elfogyasztása után jelentkezik. Azonban nem mindig azonnal. Van, hogy napokkal később megy csak tőle a hasunk, így eszünkbe sem jut, hogy a pár nappal korábban elfogyasztott étel lehet érte a felelős. 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legyen több vevőd az online marketing segítségével

Vevőszerzés egyszerűen, lépésről lépésre

Mi minden cég vagy vállalkozás tulajdonosának célja? Hogy többen vásárolják meg terméküket, vegyék igénybe szolgáltatásukat. Ha ismered ezt az érzést, de nem tudod, hogyan erősíthetnéd tovább a pozíciódat, egy online marketing stratégiára van szükséged.

Takarítás építkezés után egyszerűbben mint valaha

Takarítás építkezés után könnyedén

Az építkezések sajnos nagyon sok szennyeződéssel járnak, melyek az építési folyamatok után nem tűnethetők el maradéktalanul. Ha építkezésbe kezdetek, mindenképpen ügyeljetek rá, hogy megtervezzétek jó előre a takarítási folyamatokat, így sok fejtöréstől kímélhetitek meg magatokat. 

 

Keress pénzt online!

Így kereshetsz pénzt online 2018-ban!

Ma már számos új módja van annak, hogyan kereshetünk pénzt. Az internet elterjedésének köszönhetően már könnyen lehet olyan munkákat találni, amelyek otthonról is végezhetőek, így rengeteg fejfájástól szabadulhatunk meg, ami a munkába járással járna.