A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín: így szervezz tökéletes rendezvényt!

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín


Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!


Mennyien lesznek az eseményen?

Talán ez a legfontosabb szempont, hiszen a különböző helyek kapacitása véges. Minél nagyobb a létszám, annál nagyobb kihívás helyszínt találni, de nem lehetetlen! A mellett, hogy mennyien lesznek a vendégek, azt is érdemes számításba venni, hogy milyen típusúak, életkorúak. Kisgyerekeknek nyilván nagyobb térre van szükségük, esetleg kinti részlegre.

 

Mekkora helyre van szükség?

Mint írtuk, a térigény is fontos szempont. Másmilyen helyszínre van szükség egy 15-fős gyerekzsúrhoz, mint egy ugyanekkora létszámú barátnős összejövetelhez. Egy esküvőhöz nyilvánvalóan nagy tánctérre van szükség, míg egy évfordulónál ez nem fontos szempont.

 

Hol legyen helyileg?

Azt is figyelembe kell venni, hogy a vendégeknek ne kelljen a világ végére elutazni, érdemes olyan rendezvényhelyszínt választani, ami senkinek sincs túl nagy távolságra. Persze más a helyzet egy vidéki esküvő esetében, ahol a szállásról is gondoskodnak, de egy szülinapi rendezvény miatt, nem szívesen utaz mindenki tíz kilométereket.

 

Milyen a catering?

Ezt is érdemes előre tisztázni. Nemcsak arra gondolunk, hogy milyen ételeket szolgálnak fel, hanem arra is, hogy van e lehetőség születésnapi torta bevitelére, vagy tudnak-e esetleg biztosítani ők, ha igen, ez megfelel-e. Továbbá a különleges igényekre, mint vegán, vagy gluténmentes étkezés, amennyiben ez szükséges, van-e lehetőség.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!   

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legideálisabb, legszebb, legkülönlegesebb esküvői idézet megtalálása nem egyszerű feladat. Mi kerüljön a meghívóra, ami kifejezi a szerelmeteket, csodásan hangzik, és mutat? Segítünk! Mutatunk néhány igen különleges esküvői idézetet!