A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín: így szervezz tökéletes rendezvényt!

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín


Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!


Mennyien lesznek az eseményen?

Talán ez a legfontosabb szempont, hiszen a különböző helyek kapacitása véges. Minél nagyobb a létszám, annál nagyobb kihívás helyszínt találni, de nem lehetetlen! A mellett, hogy mennyien lesznek a vendégek, azt is érdemes számításba venni, hogy milyen típusúak, életkorúak. Kisgyerekeknek nyilván nagyobb térre van szükségük, esetleg kinti részlegre.

 

Mekkora helyre van szükség?

Mint írtuk, a térigény is fontos szempont. Másmilyen helyszínre van szükség egy 15-fős gyerekzsúrhoz, mint egy ugyanekkora létszámú barátnős összejövetelhez. Egy esküvőhöz nyilvánvalóan nagy tánctérre van szükség, míg egy évfordulónál ez nem fontos szempont.

 

Hol legyen helyileg?

Azt is figyelembe kell venni, hogy a vendégeknek ne kelljen a világ végére elutazni, érdemes olyan rendezvényhelyszínt választani, ami senkinek sincs túl nagy távolságra. Persze más a helyzet egy vidéki esküvő esetében, ahol a szállásról is gondoskodnak, de egy szülinapi rendezvény miatt, nem szívesen utaz mindenki tíz kilométereket.

 

Milyen a catering?

Ezt is érdemes előre tisztázni. Nemcsak arra gondolunk, hogy milyen ételeket szolgálnak fel, hanem arra is, hogy van e lehetőség születésnapi torta bevitelére, vagy tudnak-e esetleg biztosítani ők, ha igen, ez megfelel-e. Továbbá a különleges igényekre, mint vegán, vagy gluténmentes étkezés, amennyiben ez szükséges, van-e lehetőség.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Lánybúcsú szervezésének lépései

A tökéletes lánybúcsú 3 lépésben

Férjhez megy legjobb barátnőd, és úgy döntöttél leánybúcsút szervezel neki? Remek, csináljatok egy felejthetetlen estét közösen a csajokkal, amit mindenki sokáig fog emlegetni! Segítünk egy kicsit, 3 lépésben levezetjük a folyamatot, ha te is végig mész ezeken a lépéseken, akkor biztosan minden úgy fog alakulni, ahogy ti szeretnétek!

Céges rendezvényszervezés lépései

To Do List céges rendezvények szervezéséhez

Téged jelöltek ki arra a feladatra, hogy megszervezd és lebonyolítsd céged egy fontos rendezvényét, és azt sem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Van egy jó hírünk, összeszedtünk neked minden fontos lépést, amin végig kell menned, az esemény szervezésekor, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon. Mutatjuk is, mik ezek!

3 hatékony mozgásforma otthonra

3 szuper hatékony mozgásforma, amit otthon is elvégezhetsz

A rendszeres mozgás nagyon fontos, de sajnos nem a legegyszerűbb feladat a mindennapos teendők közé beiktatni az edzőterembe járást. Viszont mutatunk nektek 3 szuper hatékony edzésformát, amit otthon is elvégezhettek, elég napi pár percet rászánnotok. Nézzük mik ezek!