Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék, ezzel lepd meg párodat

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!


Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.


A legjobb ajándék a közösen töltött idő

A közösen töltött minőségi idő minden párkapcsolat alapja, e nélkül nem lehet egyetlen kapcsolat sem tartós. Nektek is szükségetek van közös élményekre, hogy közösen csináljatok programokat, ne csak a mindennapi rohanás közepette váltsatok pár szót. Természetes, hogy nincs egymásra elég időtök a hétköznapokon, még akkor is, ha együtt éltek, de azért alkalmanként oda kell figyelnetek egymásra.

 

Töltsetek együtt minőségi időt!

Egy romantikus wellness hétvége lehetőséget biztosít számotokra, hogy kicsit egymással foglalkozzatok, miközben mind a ketten kipihenitek magatokat. Egy ilyen ajándéknak biztosan mindenki örül. Végre kiszakadhattok a rohanó, szürke mindennapokból, a monoton feladatokból, a teljesítés kényszeréből, és egy kis időre minden problémátokat elfelejthetitek. Egy ilyen ajándék minden drága holminál többet ér.

 

A wellness hétvég csakis a pihenésről szól

A wellness hétvége semmi másról nem szól, csak a pihenésről és a feltöltődésről. Semmi mással nem kell foglalkoznotok, jakuzzizatok, üljetek be a szaunába, válasszatok egy finom fogást az étteremből, és élvezzétek a hétvégét, a gondatlanságot, azt, hogy semmi dolgotok. Ha aktív élményekre vágytok, akkor sétáljatok egyet a környéken, vagy kérjetek program ötleteket a szálloda recepcióján!
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Lánybúcsú szervezésének lépései

A tökéletes lánybúcsú 3 lépésben

Férjhez megy legjobb barátnőd, és úgy döntöttél leánybúcsút szervezel neki? Remek, csináljatok egy felejthetetlen estét közösen a csajokkal, amit mindenki sokáig fog emlegetni! Segítünk egy kicsit, 3 lépésben levezetjük a folyamatot, ha te is végig mész ezeken a lépéseken, akkor biztosan minden úgy fog alakulni, ahogy ti szeretnétek!

Céges rendezvényszervezés lépései

To Do List céges rendezvények szervezéséhez

Téged jelöltek ki arra a feladatra, hogy megszervezd és lebonyolítsd céged egy fontos rendezvényét, és azt sem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Van egy jó hírünk, összeszedtünk neked minden fontos lépést, amin végig kell menned, az esemény szervezésekor, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon. Mutatjuk is, mik ezek!

3 hatékony mozgásforma otthonra

3 szuper hatékony mozgásforma, amit otthon is elvégezhetsz

A rendszeres mozgás nagyon fontos, de sajnos nem a legegyszerűbb feladat a mindennapos teendők közé beiktatni az edzőterembe járást. Viszont mutatunk nektek 3 szuper hatékony edzésformát, amit otthon is elvégezhettek, elég napi pár percet rászánnotok. Nézzük mik ezek!