3 dolog, amivel kimaxolhatjátok az idei téli időszakot

3 dolog, amivel kimaxolhatjátok az idei téli időszakot


téli otthonülős programok

Az idei tél, és egyben az egész év is kicsit redhagyóra sikeredett a koronavírus miatt, de ezt a rendhagyó időszakot is lehet pozitívan felhasználni. Mutatunk is 3 dolgot, amivel kimaxolhatjátok az otthonmaradós téli időszakot, és egyáltalán nem fogjátok sajnálni, hogy nem mehettek sehova!


#1. Otthoni mozi szoba

A színházak, mozik, egyéb szórakoztató központok bezártak, de ki akarna moziba menni, amikor otthon is lehet egy moziszobát létrehozni? Bizony! Ehhez csupán egy kivetítőre, fehér falra vagy vászonra, hangfalakra, egy laptopra, vagy bármilyen más a kivetetítőre csatlakoztatható eszközre lesz szükséged, kényelmes fotelekre, vagy babzsákokra, hatalmas párnákra, egy mikróra, hogy popcorn készíts, na meg egy végtelen filmlistára, és már indulhat is az otthoni mozizás!

 

#2: Otthoni konditerem

Az edzőtermek, és egyéb fitnessz, sport komplexumok bezártak, de ki akar konditerembe menni, amikor otthon is lehet konditermet létrehozni? Bizony! Ehhez csupán üres helyre, polifómra, néhány sporteszközre, tárcsára, kézisúlyzóra, kettlebellre, fitnesz szalagra, smr hengelre, vagy súlyzók helyett vizes palackokra, vagy bármi egyébre, amik súlyként funkcionálhatnak lesz szükséged, és már indulhat is az otthoni kondizás!

 

#3: Otthoni wellness részleg

A szállodák, fürdők, és egyéb wellness komplexumok bezártak, de ki akarna fürdőkbe menni, amikor otthoni s lehet saját wellness részleget létrehozni? Ehhez már szakember csapatra lesz szükséged, de ne aggódj, mert szerencsére ismerünk egyet, méghozzá az Aliante wellness & lifestyle csapatát, akik megépítik számodra a tökéletes szaunát, aminek segítségével otthonról is kimaxolhtod ezt a téli időszakot, részletekért kattints ide: kültéri szauna építés!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!