3 leghasznosabb ajándék gyerekeknek

3 leghasznosabb ajándék gyerekeknek


3 hasznos játék gyerekeknek

Gyerekeknek nem egyszerű ajándékot vásárolni, hiszen nem csak azt kell figyelembe venni, hogy minek örülnének, hanem azt is, hogy milyen hatással van rájuk. Hiába szeretnének egy durva videójátékot, ha tudjuk, hogy ez egyáltalán nem nekik való. De akkor mégis mit érdemes venni, aminek hasznát is veszik? Mutatjuk, íme a 3 leghasznosabb játék gyerekeknek!


1. Sporteszközök

Ha ajándékokról van szó, nem feltétlenül ez jut először eszünkbe, pedig a különböző sportszerek nagyon is hasznosak. A kisgyerekek koruk miatt nagyon mozgékonyak, a felesleges energiájukat pedig el kell valamire használniuk. Nem feltétlenül kell a focilabdára gondolni, vannak különböző ugrálós játékok is, amik akár még az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt is fejleszthetik.

 

2. Foglalkoztató füzetek

A különböző foglalkoztató füzetek  is nagyon hasznosak tudnak lenni, amik felkészítik a gyerekeket az iskolai feladatokra. Már egészen 3 éves kortól lehet használni ezeket a füzeteket, amik a legváltozatosabb módon segítik a gyerekek fejlődését. Vannak logikai, esztétikai, és finommotorikus foglalkoztató füzetek is.

 

3. Készségfejlesztő játékok

Szintén nagyon hasznosak tudnak lenni a készségfejlesztő játékok, amik a lehető legjátékosabb módon fejlesztik a gyerekek különböző képességeit. Számtalan változatban lehet ezeket a játékokat kapni, amik a legkülönfélébb módon, játszva segítik a gyerekek fejlődését, legyen szó kézügyességről, logikáról, memóriáról, vagy bármi egyébről. És tévhit az, hogy ezek a játékok unalmasak, hiszen a legtöbb gyerek odáig van értük. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!