3 leghasznosabb ajándék gyerekeknek

3 leghasznosabb ajándék gyerekeknek


3 hasznos játék gyerekeknek

Gyerekeknek nem egyszerű ajándékot vásárolni, hiszen nem csak azt kell figyelembe venni, hogy minek örülnének, hanem azt is, hogy milyen hatással van rájuk. Hiába szeretnének egy durva videójátékot, ha tudjuk, hogy ez egyáltalán nem nekik való. De akkor mégis mit érdemes venni, aminek hasznát is veszik? Mutatjuk, íme a 3 leghasznosabb játék gyerekeknek!


1. Sporteszközök

Ha ajándékokról van szó, nem feltétlenül ez jut először eszünkbe, pedig a különböző sportszerek nagyon is hasznosak. A kisgyerekek koruk miatt nagyon mozgékonyak, a felesleges energiájukat pedig el kell valamire használniuk. Nem feltétlenül kell a focilabdára gondolni, vannak különböző ugrálós játékok is, amik akár még az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt is fejleszthetik.

 

2. Foglalkoztató füzetek

A különböző foglalkoztató füzetek  is nagyon hasznosak tudnak lenni, amik felkészítik a gyerekeket az iskolai feladatokra. Már egészen 3 éves kortól lehet használni ezeket a füzeteket, amik a legváltozatosabb módon segítik a gyerekek fejlődését. Vannak logikai, esztétikai, és finommotorikus foglalkoztató füzetek is.

 

3. Készségfejlesztő játékok

Szintén nagyon hasznosak tudnak lenni a készségfejlesztő játékok, amik a lehető legjátékosabb módon fejlesztik a gyerekek különböző képességeit. Számtalan változatban lehet ezeket a játékokat kapni, amik a legkülönfélébb módon, játszva segítik a gyerekek fejlődését, legyen szó kézügyességről, logikáról, memóriáról, vagy bármi egyébről. És tévhit az, hogy ezek a játékok unalmasak, hiszen a legtöbb gyerek odáig van értük. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!