Így készíts tökéletes, jó minőségű képet és videót a okostelefonoddal!

Így készíts tökéletes képet és videót a telefonoddal!


Így készíts tökéletes képet és videót a telefonoddal!

Habár a csúcskategóriás telefonok, a maguk csúcskategóriás kameráikkal fokozatosan váltják le a fényképezőgépeket, és kamerákat, hiszen is ugyanolyan minőségű képkockák rögzítésére képesek, a kezünk még mindig remeg kép készítés közben. Éppen ezért jó minőségű képek, illetve különösen videók elkészítéséhez mindenképpen szükség van egy képstabilizátorra.


A videókhoz stabil szerkezetre van szükség

Ha készítettél már videókat mobiltelefonnal, akkor biztosan te is tapasztaltad, hogy hiába próbáltad minél stabilabban tartani a készülékedet, a videó itt-ott csúszkál, illetve homályos. Nem benned, és nem is a készülékedben van a hiba, teljesen természetes, hogy nem tudod teljesen egy síkban tartani a telefont még álló helyzetben sem, mozgás közben meg főleg. Viszont egy képstabilizátorral orvosolni lehet ezt a problémát.

 

Mégis mi az a képstabilizátor?

A képstabilizátor egy olyan szerkezet, amibe a telefonunkat beleillesztve, az összekapcsolás után, motorjainak köszönhetően segít vízszintesen tartani a telefont, aminek a végeredménye, hogy az általunk rögzített kép is egyenes marad, nem csúszkál, és nem lesz homályos. Gyakorlatilag tehát, a képstabilizátor kiegyenlíti a kezünk rezgését, de egyéb szuper funkciói is vannak.

 

Melyik a legjobb képstabilizátor?

Egyértelműen a DJI a piacvezető ezen a piacon. Ezért, ha igazán jó ár-érték arányú, és minőségű képstabilizátort szeretnél, akkor a DJI Osmo valamelyik szériáját ajánljuk. Amik remek kialakításuknak köszönhetően kiváló felhasználói élményt nyújtanak, és teljesen kezdők számára is egyszerűen kezelhetőek. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Lánybúcsú szervezésének lépései

A tökéletes lánybúcsú 3 lépésben

Férjhez megy legjobb barátnőd, és úgy döntöttél leánybúcsút szervezel neki? Remek, csináljatok egy felejthetetlen estét közösen a csajokkal, amit mindenki sokáig fog emlegetni! Segítünk egy kicsit, 3 lépésben levezetjük a folyamatot, ha te is végig mész ezeken a lépéseken, akkor biztosan minden úgy fog alakulni, ahogy ti szeretnétek!

Céges rendezvényszervezés lépései

To Do List céges rendezvények szervezéséhez

Téged jelöltek ki arra a feladatra, hogy megszervezd és lebonyolítsd céged egy fontos rendezvényét, és azt sem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Van egy jó hírünk, összeszedtünk neked minden fontos lépést, amin végig kell menned, az esemény szervezésekor, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon. Mutatjuk is, mik ezek!

3 hatékony mozgásforma otthonra

3 szuper hatékony mozgásforma, amit otthon is elvégezhetsz

A rendszeres mozgás nagyon fontos, de sajnos nem a legegyszerűbb feladat a mindennapos teendők közé beiktatni az edzőterembe járást. Viszont mutatunk nektek 3 szuper hatékony edzésformát, amit otthon is elvégezhettek, elég napi pár percet rászánnotok. Nézzük mik ezek!