Így készíts tökéletes, jó minőségű képet és videót a okostelefonoddal!

Így készíts tökéletes képet és videót a telefonoddal!


Így készíts tökéletes képet és videót a telefonoddal!

Habár a csúcskategóriás telefonok, a maguk csúcskategóriás kameráikkal fokozatosan váltják le a fényképezőgépeket, és kamerákat, hiszen is ugyanolyan minőségű képkockák rögzítésére képesek, a kezünk még mindig remeg kép készítés közben. Éppen ezért jó minőségű képek, illetve különösen videók elkészítéséhez mindenképpen szükség van egy képstabilizátorra.


A videókhoz stabil szerkezetre van szükség

Ha készítettél már videókat mobiltelefonnal, akkor biztosan te is tapasztaltad, hogy hiába próbáltad minél stabilabban tartani a készülékedet, a videó itt-ott csúszkál, illetve homályos. Nem benned, és nem is a készülékedben van a hiba, teljesen természetes, hogy nem tudod teljesen egy síkban tartani a telefont még álló helyzetben sem, mozgás közben meg főleg. Viszont egy képstabilizátorral orvosolni lehet ezt a problémát.

 

Mégis mi az a képstabilizátor?

A képstabilizátor egy olyan szerkezet, amibe a telefonunkat beleillesztve, az összekapcsolás után, motorjainak köszönhetően segít vízszintesen tartani a telefont, aminek a végeredménye, hogy az általunk rögzített kép is egyenes marad, nem csúszkál, és nem lesz homályos. Gyakorlatilag tehát, a képstabilizátor kiegyenlíti a kezünk rezgését, de egyéb szuper funkciói is vannak.

 

Melyik a legjobb képstabilizátor?

Egyértelműen a DJI a piacvezető ezen a piacon. Ezért, ha igazán jó ár-érték arányú, és minőségű képstabilizátort szeretnél, akkor a DJI Osmo valamelyik szériáját ajánljuk. Amik remek kialakításuknak köszönhetően kiváló felhasználói élményt nyújtanak, és teljesen kezdők számára is egyszerűen kezelhetőek. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!