Így készíts tökéletes, jó minőségű képet és videót a okostelefonoddal!

Így készíts tökéletes képet és videót a telefonoddal!


Így készíts tökéletes képet és videót a telefonoddal!

Habár a csúcskategóriás telefonok, a maguk csúcskategóriás kameráikkal fokozatosan váltják le a fényképezőgépeket, és kamerákat, hiszen is ugyanolyan minőségű képkockák rögzítésére képesek, a kezünk még mindig remeg kép készítés közben. Éppen ezért jó minőségű képek, illetve különösen videók elkészítéséhez mindenképpen szükség van egy képstabilizátorra.


A videókhoz stabil szerkezetre van szükség

Ha készítettél már videókat mobiltelefonnal, akkor biztosan te is tapasztaltad, hogy hiába próbáltad minél stabilabban tartani a készülékedet, a videó itt-ott csúszkál, illetve homályos. Nem benned, és nem is a készülékedben van a hiba, teljesen természetes, hogy nem tudod teljesen egy síkban tartani a telefont még álló helyzetben sem, mozgás közben meg főleg. Viszont egy képstabilizátorral orvosolni lehet ezt a problémát.

 

Mégis mi az a képstabilizátor?

A képstabilizátor egy olyan szerkezet, amibe a telefonunkat beleillesztve, az összekapcsolás után, motorjainak köszönhetően segít vízszintesen tartani a telefont, aminek a végeredménye, hogy az általunk rögzített kép is egyenes marad, nem csúszkál, és nem lesz homályos. Gyakorlatilag tehát, a képstabilizátor kiegyenlíti a kezünk rezgését, de egyéb szuper funkciói is vannak.

 

Melyik a legjobb képstabilizátor?

Egyértelműen a DJI a piacvezető ezen a piacon. Ezért, ha igazán jó ár-érték arányú, és minőségű képstabilizátort szeretnél, akkor a DJI Osmo valamelyik szériáját ajánljuk. Amik remek kialakításuknak köszönhetően kiváló felhasználói élményt nyújtanak, és teljesen kezdők számára is egyszerűen kezelhetőek. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!