Így készíts tökéletes, jó minőségű képet és videót a okostelefonoddal!

Így készíts tökéletes képet és videót a telefonoddal!


Így készíts tökéletes képet és videót a telefonoddal!

Habár a csúcskategóriás telefonok, a maguk csúcskategóriás kameráikkal fokozatosan váltják le a fényképezőgépeket, és kamerákat, hiszen is ugyanolyan minőségű képkockák rögzítésére képesek, a kezünk még mindig remeg kép készítés közben. Éppen ezért jó minőségű képek, illetve különösen videók elkészítéséhez mindenképpen szükség van egy képstabilizátorra.


A videókhoz stabil szerkezetre van szükség

Ha készítettél már videókat mobiltelefonnal, akkor biztosan te is tapasztaltad, hogy hiába próbáltad minél stabilabban tartani a készülékedet, a videó itt-ott csúszkál, illetve homályos. Nem benned, és nem is a készülékedben van a hiba, teljesen természetes, hogy nem tudod teljesen egy síkban tartani a telefont még álló helyzetben sem, mozgás közben meg főleg. Viszont egy képstabilizátorral orvosolni lehet ezt a problémát.

 

Mégis mi az a képstabilizátor?

A képstabilizátor egy olyan szerkezet, amibe a telefonunkat beleillesztve, az összekapcsolás után, motorjainak köszönhetően segít vízszintesen tartani a telefont, aminek a végeredménye, hogy az általunk rögzített kép is egyenes marad, nem csúszkál, és nem lesz homályos. Gyakorlatilag tehát, a képstabilizátor kiegyenlíti a kezünk rezgését, de egyéb szuper funkciói is vannak.

 

Melyik a legjobb képstabilizátor?

Egyértelműen a DJI a piacvezető ezen a piacon. Ezért, ha igazán jó ár-érték arányú, és minőségű képstabilizátort szeretnél, akkor a DJI Osmo valamelyik szériáját ajánljuk. Amik remek kialakításuknak köszönhetően kiváló felhasználói élményt nyújtanak, és teljesen kezdők számára is egyszerűen kezelhetőek. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!