A tökéletes üzleti vacsora titkai: így szervezz tökéletes üzleti vacsorát

A tökéletes üzleti vacsora titkai


A tökéletes üzleti vacsora titkai

Mi kell egy tökéletes üzleti vacsorához? A partnert lenyűgözni nem egyszerű, de ha pár apróságra odafigyelsz, akkor sok piros pontot szerezhetsz nála. Mutatjuk mik a tökéletes üzleti vacsora titkai!


A helyszín nagyon fontos

Nem is gondolnánk mennyire meghatározza az üzleti vacsora kimenetlét a helyszín választás. Az első benyomást nagyon meghatározza az étterem légköre, illetve a kiszolgálás minősége. Egy rossz hely választással mindent el lehet rontani. Érdemes előre megnézni a választott helyet, ha még nem voltál ott, elfogyasztani egy ebédet, vagy vacsorát, és felmérni a helyszínt. Olyan helyet érdemes választani, aminek már a környéke is megfelelő, amellett, hogy az étterem is elegáns. A Grey Goose étterme, a belváros szívében épp ilyen, ide kattintva, megtekintheted: üzleti vacsora Budapest.

 

Add meg a módját!

Ha megvan a megfelelő helyszín, akkor már csak te kellesz. Mindenre figyelj oda, érkezz ne csak időben, hanem korábban is, és ellenőrizd, hogy minden rendben van-e, ha külföldi a partner, mindenképp nézd át az étlapot, hogy tudj ajánlani valamit, illetve tudd, hogy miben mi van. Ne feledd teljesen lenémítani a telefonodat, vagy ha kell kikapcsolni, hogy esély se legyen arra, hogy valaki megzavarj a beszélgetést.

 

Ügyelj az illemre!

Az egész vacsora során ügyelj a különböző illemszabályok betartására. Kezdve azzal, hogy az eseménynek megfelelően öltözöl fel. Kérdezd meg partneredet, elégedett-e a fogásokkal, az italokkal, hogy tetszik neki a hely, illetve, ha nem idevalósi, a városról is kérdezheted.  De ne feledd, hogy mi volt ennek az összejövetelnek a célja, az illem mellett erre is fókuszálni kell. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!