A tökéletes üzleti vacsora titkai: így szervezz tökéletes üzleti vacsorát

A tökéletes üzleti vacsora titkai


A tökéletes üzleti vacsora titkai

Mi kell egy tökéletes üzleti vacsorához? A partnert lenyűgözni nem egyszerű, de ha pár apróságra odafigyelsz, akkor sok piros pontot szerezhetsz nála. Mutatjuk mik a tökéletes üzleti vacsora titkai!


A helyszín nagyon fontos

Nem is gondolnánk mennyire meghatározza az üzleti vacsora kimenetlét a helyszín választás. Az első benyomást nagyon meghatározza az étterem légköre, illetve a kiszolgálás minősége. Egy rossz hely választással mindent el lehet rontani. Érdemes előre megnézni a választott helyet, ha még nem voltál ott, elfogyasztani egy ebédet, vagy vacsorát, és felmérni a helyszínt. Olyan helyet érdemes választani, aminek már a környéke is megfelelő, amellett, hogy az étterem is elegáns. A Grey Goose étterme, a belváros szívében épp ilyen, ide kattintva, megtekintheted: üzleti vacsora Budapest.

 

Add meg a módját!

Ha megvan a megfelelő helyszín, akkor már csak te kellesz. Mindenre figyelj oda, érkezz ne csak időben, hanem korábban is, és ellenőrizd, hogy minden rendben van-e, ha külföldi a partner, mindenképp nézd át az étlapot, hogy tudj ajánlani valamit, illetve tudd, hogy miben mi van. Ne feledd teljesen lenémítani a telefonodat, vagy ha kell kikapcsolni, hogy esély se legyen arra, hogy valaki megzavarj a beszélgetést.

 

Ügyelj az illemre!

Az egész vacsora során ügyelj a különböző illemszabályok betartására. Kezdve azzal, hogy az eseménynek megfelelően öltözöl fel. Kérdezd meg partneredet, elégedett-e a fogásokkal, az italokkal, hogy tetszik neki a hely, illetve, ha nem idevalósi, a városról is kérdezheted.  De ne feledd, hogy mi volt ennek az összejövetelnek a célja, az illem mellett erre is fókuszálni kell. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!