A tökéletes üzleti vacsora titkai: így szervezz tökéletes üzleti vacsorát

A tökéletes üzleti vacsora titkai


A tökéletes üzleti vacsora titkai

Mi kell egy tökéletes üzleti vacsorához? A partnert lenyűgözni nem egyszerű, de ha pár apróságra odafigyelsz, akkor sok piros pontot szerezhetsz nála. Mutatjuk mik a tökéletes üzleti vacsora titkai!


A helyszín nagyon fontos

Nem is gondolnánk mennyire meghatározza az üzleti vacsora kimenetlét a helyszín választás. Az első benyomást nagyon meghatározza az étterem légköre, illetve a kiszolgálás minősége. Egy rossz hely választással mindent el lehet rontani. Érdemes előre megnézni a választott helyet, ha még nem voltál ott, elfogyasztani egy ebédet, vagy vacsorát, és felmérni a helyszínt. Olyan helyet érdemes választani, aminek már a környéke is megfelelő, amellett, hogy az étterem is elegáns. A Grey Goose étterme, a belváros szívében épp ilyen, ide kattintva, megtekintheted: üzleti vacsora Budapest.

 

Add meg a módját!

Ha megvan a megfelelő helyszín, akkor már csak te kellesz. Mindenre figyelj oda, érkezz ne csak időben, hanem korábban is, és ellenőrizd, hogy minden rendben van-e, ha külföldi a partner, mindenképp nézd át az étlapot, hogy tudj ajánlani valamit, illetve tudd, hogy miben mi van. Ne feledd teljesen lenémítani a telefonodat, vagy ha kell kikapcsolni, hogy esély se legyen arra, hogy valaki megzavarj a beszélgetést.

 

Ügyelj az illemre!

Az egész vacsora során ügyelj a különböző illemszabályok betartására. Kezdve azzal, hogy az eseménynek megfelelően öltözöl fel. Kérdezd meg partneredet, elégedett-e a fogásokkal, az italokkal, hogy tetszik neki a hely, illetve, ha nem idevalósi, a városról is kérdezheted.  De ne feledd, hogy mi volt ennek az összejövetelnek a célja, az illem mellett erre is fókuszálni kell. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

50. születésnapra ajándékötletek

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!

Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 

Gyerekkel étterembe

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.