3 Öltözködési tanács, hogy mindig csinos legyél

3 öltözködési tanács, hogy mindig csinos legyél


Öltözködési tanácsok a tökéletes megjelenéshez

A divat folyamatosan változik, de van néhány örökérvényű szabály az öltözködéssel kapcsolatban, amiket betartva nem tudsz mellé nyúlni. Mutatunk 3 ilyen szabályt, amiket betartva te is mindig a legjobb formádat hozhatod!


Ne másokat utánozz!

Fejezd ki a saját stílusodat, ne akarj másoknak utánozni, öltözködj a saját ízlésed szerint! Ugyanis az öltözködés az önkifejezés egyik leghatékonyabb módja. Viselj hát olyan ruhákat, amilyenek igazán tetszenek, amelyben azt érzed, hogy tényleg önmaga vagy! Vedd elő a kedvenc színeidet, mintáidat, fazonjaidat és variáld kedvedre őket!

 

Megfelelő alkalomra-megfelelő ruha

Az első pontot egyedül az írja felül, ha különböző szabályokhoz, vagy normákhoz vagy kötve. Különböző alkalmakkor, különböző öltözködés elvárt. Ha valamiféle eseményre mész, mindig nézz utána, milyen öltözés javasolt, van-e valamilyen konkrét elvárás ezzel kapcsolatban, és ha igen, tartsd be ezeket! Egy üzleti megbeszélés alkalmával például felejtsd el a kisestélyit, de esküvőre se jelenj meg farmerban! Próbálj meg, szolid és visszafogott maradni!  Ha szükséges szerezz be néhány új ruhát egy alkalmi ruha webáruházból !

 

A testalkatodnak megfelelően

Nem minden testalkathoz, formához áll ugyanaz a ruha jól, ezt ne feledd. Hiába tetszett meg valakin egy ruha, ha nem passzol a te alkatodhoz, akkor ne kísérletezz vele! Figyeld meg, hogy mik azok a darabok, amik jól állnak neked, mely szabások emelik ki a vonalaidat, esetleg takarják el a kritikus pontjaidat. Ha alacsony vagy, akkor kerüld a maxi szoknyákat, ha pedig van rajtad egy kis felesleg, akkor ne erőltesd a feszülős ruhákat!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!