3 Öltözködési tanács, hogy mindig csinos legyél

3 öltözködési tanács, hogy mindig csinos legyél


Öltözködési tanácsok a tökéletes megjelenéshez

A divat folyamatosan változik, de van néhány örökérvényű szabály az öltözködéssel kapcsolatban, amiket betartva nem tudsz mellé nyúlni. Mutatunk 3 ilyen szabályt, amiket betartva te is mindig a legjobb formádat hozhatod!


Ne másokat utánozz!

Fejezd ki a saját stílusodat, ne akarj másoknak utánozni, öltözködj a saját ízlésed szerint! Ugyanis az öltözködés az önkifejezés egyik leghatékonyabb módja. Viselj hát olyan ruhákat, amilyenek igazán tetszenek, amelyben azt érzed, hogy tényleg önmaga vagy! Vedd elő a kedvenc színeidet, mintáidat, fazonjaidat és variáld kedvedre őket!

 

Megfelelő alkalomra-megfelelő ruha

Az első pontot egyedül az írja felül, ha különböző szabályokhoz, vagy normákhoz vagy kötve. Különböző alkalmakkor, különböző öltözködés elvárt. Ha valamiféle eseményre mész, mindig nézz utána, milyen öltözés javasolt, van-e valamilyen konkrét elvárás ezzel kapcsolatban, és ha igen, tartsd be ezeket! Egy üzleti megbeszélés alkalmával például felejtsd el a kisestélyit, de esküvőre se jelenj meg farmerban! Próbálj meg, szolid és visszafogott maradni!  Ha szükséges szerezz be néhány új ruhát egy alkalmi ruha webáruházból !

 

A testalkatodnak megfelelően

Nem minden testalkathoz, formához áll ugyanaz a ruha jól, ezt ne feledd. Hiába tetszett meg valakin egy ruha, ha nem passzol a te alkatodhoz, akkor ne kísérletezz vele! Figyeld meg, hogy mik azok a darabok, amik jól állnak neked, mely szabások emelik ki a vonalaidat, esetleg takarják el a kritikus pontjaidat. Ha alacsony vagy, akkor kerüld a maxi szoknyákat, ha pedig van rajtad egy kis felesleg, akkor ne erőltesd a feszülős ruhákat!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!