Így találd meg a legjobb tavaszi ruhákat molettként

Így találd meg a számodra legmegfelelőbb tavaszi ruhákat molettként


Így találj csinos tavaszi molett ruhákat

Molettként nem egyszerű ruhát találni, nincs minden boltban nagy méretű ruha, ha mégis, akkor valószínűleg nem a megfelelő fazonban. Hogyan találj mégis csinos molett ruhákat a tavaszi szezonra? Ne ess kétségbe, mutatjuk a megoldást!


Lassan véget ér a tél, és elérkezik a melegebb idő, ideje felfrissíteni a ruhatárat! De mégis honnan szerez be divatos darabokat erre az évszakra is molettként? A legtöbb márka rendszerint megfeledkezik a nem átlagos mérettel rendelkező vásárlókról, így sok esetben maximum XL-es méretig terveznek és árulnak ruhákat. De mi tudjuk a megoldást, mutatjuk honnan szerezd be a legdivatosabb tavaszi ruhákat, ha kicst nagyobb méretekkel rendelkezel az átlagnál!

 

Molettként nem egyszerű mindig a legújabb divatnak megfelelően öltözni, pedig ez sok nő vágya. A fast fashion legnagyobb márkái csupán a konfekció mérettel rendelkezőekkel foglalkoznak, a választékuk nemcsak nagyon szűk, hanem a legtöbb ruha még csak nem is ideális szabásában. De van megoldás, egy molett alkalmi ruha webáruházban te is rengeteg számodra jól álló ruhát találhatsz, amik az ízlésednek is megfelelnek, illetve az éppen aktuális divatot is tükrözik. Ezek a webáruházak kifejezetten erre a méretre szakosodtak, ismernek minden trükköket és praktikát, amivel csinossá, és előnyössé lehet varázsolni a Plus Size ruhákat. A kínálatukban a legújabb tavaszi ruháktól kezdve, minden megtalálható: ruhák, szoknyák, nadrágok, felsők, tunikák, blézerek, és sorolhatnánk. Az elegáns daraboktól kezdve, a sportosakon át a teljesen hétköznapi viseletekig. A termékpaletta nagyon színes, bármit megtalálhatsz itt, amit más boltok normál méretekben árulnak.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!