4 romantikus téli program Budapesten és környékén

4 romantikus téli program Budapesten és környékén


Romantikus prograok Budapesten és környékén

A magyar főváros az egyik legromantikusabb Európában, ennek megfelelően számos programlehetőséget nyújt a szerelmeseknek. Akár a kezdeti, randizgatós időszakban vagytok, akár már régóta alkottok egy párt, mutatok négy igazán romantikus téli programot, ami biztosan csodás élményt biztosít!


Kirándulás a Normafára

 

Telente amúgy is jó időtöltés kirándulni, sétálni a havas erdőkben, gyönyörködni a zúzmarás ágakban. Nem beszélve arról, hogy ilyenkor jólesően kimelegedik az ember, míg nyáron a hőség miatt nem a legjobb túrázni. Ideális program egy randevú során felmenni a Normafára és tenni egy kellemes sétát, enni egy finom rétest, esetleg forraltbort kortyolgatni.

 

Ugyancsak jó randi lehet kijönni ide szánkózni – persze ehhez elegendő hó is kell. A csúszkálást mindenki szereti, és még jobb az élmény, ha visztek magatokkal egy termoszban valami finom meleg italt, amit kifáradva lehet kortyolgatni a festői tájban. 

 

Korcsolyázás a Műjégen

 

Az egyik legjobb dolog a télben, hogy ilyenkor lehetőség nyílik korcsolyázni. Az egyik legismertebb pálya a Városligetben a Műjég, ami egy viszonylag nagy jégpálya. A korcsolyázást ráadásul egybe lehet kötni egy romantikus sétával is a Ligetben, akár előtte, akár utána.

 

Forraltborozás a Vörösmarty téren

 

Az adventi időszakban a főváros egyes részei különösen hangulatosan, és sok közülük az ünnepeket követően is szemet gyönyörködtetőek. Az egyik ilyen, már-már ikonikus hely a Vörösmarty tér. Itt általában karácsonyi vásárt is szoktak tartani, mindenféle ételeket készítenek helyben, és forraltbort, illetve krampampulit is kapni. Azonban az ünnepeket követően is remek randihely lehet, akár termoszban hozott forraltborral kiegészítve, vagy csak üldögélve és beszélgetve.

 

Séta a Várnegyedben

 

Budapest egyik legszebb és legromantikusabb része a Várnegyed, tetején a fellegvárral. Remek randevúprogram felsétálni a macskaköves utcákon, megnézni a lélegzetelállító panorámát, esetleg betérni a Nemzeti Galériába.

 

Utána pedig be lehet ülni egy étterembe, megkoronázva a randit isteni fogásokkal. A Pierrot egy romantikus étterem Budapest legelitebb negyedében, tökéletes egy randevúhoz. 

Szerző: Puskás Rékka

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Klíma előnyei

3 ok, amiért érdemes klímát szereltetni

Sokan azt gondolják, hogy klímát szereltetni luxus, pedig manapság már egyáltalán nem számít annak, sőt, akár még spórolni is lehet vele. Bár elismerjük, hogy ez egy nagy, és költséges beruházás, nagyon hasznos tud lenni, és könnyen meg is térülhet. Lássunk is 3 nyomós okot, amiért megéri neked is belevágnod egy klíma telepítésébe.

Fogorvoshoz fordulni

3 eset, amikor mindenképpen érdemes fogorvoshoz fordulni

Sokan nem szeretnek fogorvoshoz járni, nagyon sokan félnek elmenni a fogorvoshoz, és a különböző problémák esetén inkább kivárnak (ami jellemzően még nagyobb problémát generál) vagy pedig valami házi praktikát próbálnak ki. Azonban vannak esetek, amikor tényleg muszáj fogorvosi székbe ülni, mert a probléma máskülönben nem fog elmúlni!

Top 3 ajándékötlet Valentin napra

3 tökéletes Valentin napi ajándékötlet

Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, amit egyre többen ünnepelnek meg manapság hazánkban is. Lepd meg te is valamilyen kedves meglepetéssel a párodat! Nem baj, ha nincs ötleted, mert most segítünk, is adunk párat! Lássunk is 3 nagyon szuper Valentin napi ajándékötletet!