A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra


50. születésnapra ajándékötletek

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!


#1: Valami személyes

Az ilyen események alkalmával nem az a legfontosabb, hogy valami drága ajándékot adjatok, sokkal inkább az, hogy valami maradandót, amire sokáig emlékezni fog az ünnepelt, amihez köti valami. Ez lehet egy fotóalbum az elmúlt évek emlékéből, képeslapok a rokonoktól, valami olyan tárgy amihez valami történet köti, például a gyerekkori kedvenc pólójának felhasználásával készült párnahuzat, vagy egy kávéscsésze szett, ami olyan mint 30 éve a nagymamájánál. 

 

#2: Valami élmény

Mint már írtuk, nem az a fontos, hogy valami elképesztően nagy és drága ajándékot adjatok, hanem sokkal inkább az, hogy emlékezeteset. És mi lehetne emlékezetesebb egy közös élménynél, mondjuk egy szuper nyaralásnál egy wellness hotelben vagy egy közös kirándulás, esetleg egy közös sütögetés, vagy valami régi film megnézése, az ünnepelt gyerekkorából.

 

#3: Valami meglepetés

És hát persze egy meglepetés születésnapi buli sem rossz sosem, bár kicsit macerás lehet megszervezni titokban, úgy, hogy az ünnepelt ott legyen, de közben semmit se sejtsen az egészből, hidd el megéri fáradozni, hiszen ez tényleg nagyon szuper ajándék, olyan, amit garantáltan nem fog senki elfelejteni!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb helyszínt osztálytalálkozóhoz

Így találd meg a tökéletes helyszínt osztálytalálkozódhoz!

Az osztálytalálkozó egy nagyon fontos esemény, ezért az is fontos, hogy sikerüljön egy jó helyszínt találni. Na de mégis hogyan? Mutatjuk, mit kell figyelembe venned, amikor helyszíneket keresgélsz osztálytalálkozóra. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni a helyszín kiválasztásakor:

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!