A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra


50. születésnapra ajándékötletek

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!


#1: Valami személyes

Az ilyen események alkalmával nem az a legfontosabb, hogy valami drága ajándékot adjatok, sokkal inkább az, hogy valami maradandót, amire sokáig emlékezni fog az ünnepelt, amihez köti valami. Ez lehet egy fotóalbum az elmúlt évek emlékéből, képeslapok a rokonoktól, valami olyan tárgy amihez valami történet köti, például a gyerekkori kedvenc pólójának felhasználásával készült párnahuzat, vagy egy kávéscsésze szett, ami olyan mint 30 éve a nagymamájánál. 

 

#2: Valami élmény

Mint már írtuk, nem az a fontos, hogy valami elképesztően nagy és drága ajándékot adjatok, hanem sokkal inkább az, hogy emlékezeteset. És mi lehetne emlékezetesebb egy közös élménynél, mondjuk egy szuper nyaralásnál egy wellness hotelben vagy egy közös kirándulás, esetleg egy közös sütögetés, vagy valami régi film megnézése, az ünnepelt gyerekkorából.

 

#3: Valami meglepetés

És hát persze egy meglepetés születésnapi buli sem rossz sosem, bár kicsit macerás lehet megszervezni titokban, úgy, hogy az ünnepelt ott legyen, de közben semmit se sejtsen az egészből, hidd el megéri fáradozni, hiszen ez tényleg nagyon szuper ajándék, olyan, amit garantáltan nem fog senki elfelejteni!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Üzleti rendezvény szervezése

Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!

Üzleti rendezvényt szervezel? Mi tudjuk, hogy abszolút nincsen könnyű dolgot, hiszen nagyon sok mindenre oda kell figyelni. egyszerre, és nagyon sok buktató is van. Vajon mi kell egy valóban sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatunk néhány dolgot, amikre mindenképpen figyelj oda!

Wellnessezés a COVID-19 idején

Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!

2020 az év, amikor minden a koronavírusról szól. Hónapokra kerültünk a négy fal közé zárva, becsuktak az iskolák, szórakozóhelyek, éttermek, kulturális egységek, a határok, sőt sok-sok munkahely is felfüggesztette az irodai munkavégzést. Nagyon sok mindenről le kellett mondanunk idén, a koncertekről, fesztiválokról, egyéb eseményekről, külföldi utakról, de azért nem mindenről kell, például wellnessezni lehet biztonságosan is! Már mutatjuk is, hogy hogyan!

Motivációk fogyókúrához

Így motiváld magad a fogyókúrában: 3 hasznos tanács

Nagyon sokak szeretnének megszabadulni kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegtől, de fogyni egyáltalán nem könnyű. Belevágni, és végig csinálni nagyon nehéz, sok-sok motivációra és kitartásra van hozzá szükség. Mi most ebben szeretnénk nektek segíteni, mutatunk is 3 szuper motivációs trükköt fogyókúrához, amik reméljük nektek is segíteni fognak.