A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra


50. születésnapra ajándékötletek

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!


#1: Valami személyes

Az ilyen események alkalmával nem az a legfontosabb, hogy valami drága ajándékot adjatok, sokkal inkább az, hogy valami maradandót, amire sokáig emlékezni fog az ünnepelt, amihez köti valami. Ez lehet egy fotóalbum az elmúlt évek emlékéből, képeslapok a rokonoktól, valami olyan tárgy amihez valami történet köti, például a gyerekkori kedvenc pólójának felhasználásával készült párnahuzat, vagy egy kávéscsésze szett, ami olyan mint 30 éve a nagymamájánál. 

 

#2: Valami élmény

Mint már írtuk, nem az a fontos, hogy valami elképesztően nagy és drága ajándékot adjatok, hanem sokkal inkább az, hogy emlékezeteset. És mi lehetne emlékezetesebb egy közös élménynél, mondjuk egy szuper nyaralásnál egy wellness hotelben vagy egy közös kirándulás, esetleg egy közös sütögetés, vagy valami régi film megnézése, az ünnepelt gyerekkorából.

 

#3: Valami meglepetés

És hát persze egy meglepetés születésnapi buli sem rossz sosem, bár kicsit macerás lehet megszervezni titokban, úgy, hogy az ünnepelt ott legyen, de közben semmit se sejtsen az egészből, hidd el megéri fáradozni, hiszen ez tényleg nagyon szuper ajándék, olyan, amit garantáltan nem fog senki elfelejteni!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!