A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra


50. születésnapra ajándékötletek

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!


#1: Valami személyes

Az ilyen események alkalmával nem az a legfontosabb, hogy valami drága ajándékot adjatok, sokkal inkább az, hogy valami maradandót, amire sokáig emlékezni fog az ünnepelt, amihez köti valami. Ez lehet egy fotóalbum az elmúlt évek emlékéből, képeslapok a rokonoktól, valami olyan tárgy amihez valami történet köti, például a gyerekkori kedvenc pólójának felhasználásával készült párnahuzat, vagy egy kávéscsésze szett, ami olyan mint 30 éve a nagymamájánál. 

 

#2: Valami élmény

Mint már írtuk, nem az a fontos, hogy valami elképesztően nagy és drága ajándékot adjatok, hanem sokkal inkább az, hogy emlékezeteset. És mi lehetne emlékezetesebb egy közös élménynél, mondjuk egy szuper nyaralásnál egy wellness hotelben vagy egy közös kirándulás, esetleg egy közös sütögetés, vagy valami régi film megnézése, az ünnepelt gyerekkorából.

 

#3: Valami meglepetés

És hát persze egy meglepetés születésnapi buli sem rossz sosem, bár kicsit macerás lehet megszervezni titokban, úgy, hogy az ünnepelt ott legyen, de közben semmit se sejtsen az egészből, hidd el megéri fáradozni, hiszen ez tényleg nagyon szuper ajándék, olyan, amit garantáltan nem fog senki elfelejteni!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 tipp különleges esküvőhöz

3 tipp, hogy igazán különleges legyen az esküvőtök!

Az esküvő önmagában egy nagyon különleges alkalom, de azért van rá mód, hogy még a megszokottnál is különlegesebb legyen! Mutatunk is néhány olyan tippet, amivel ezt könnyedén elérhetitek. Legyen a ti Nagy Napotok is igazán különleges!

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!