3 tuti tipp, hogy ne legyen rémálom egy wellness pihenés gyerekekkel

3 tipp, hogy ne legyen rémálom egy wellness pihenés gyerekekkel


wellnessezés gyerekkel

Végre egy hétvége, amikor kipihenhetitek magatokat, szállást foglaltok, elutaztok, minden adott, hogy kipihenjétek magatokat, de a gyerekek most bírnak a legkevésbé magukkal? Úgy érzed az egész pihenésre rossz hatással vannak, csak velük foglalkozol, és nem jut idő a kikapcsolódásra? Az az igazság, hogy a gyerekeknek nem feltétlenül való a wellness, teljesen természetes, hogy nem tudnak egy egész napot a medence szélén ücsörögni, de néhány praktikával, még élvezetes is lehet számukra is a pihenés.


#1: Keress megfelelő helyszínt!

Nagyon sok minden múlik a helyszín választáson, talán ez a legfontosabb. Mielőtt lefoglalod a szállást, nézz körül, érdeklődj, olvass véleményeket, hogy az adott szállás mennyire gyerekbarát. Nézd meg a wellness részleget, vannak-e olyan szolgáltatások, megfelelő medencék, amiket a gyerekek is használhatnak. Mennyire zsúfolt a wellness részleg, mennyire biztonságos. Ne csak a saját preferenciáidat tartsd szem előtt, hanem gondolj a gyerekekre is. Van is egy jó ajánlatunk, az ajkai Kristály Hotel, ahol igazán fel vannak készülve a gyerekre, hogy hogyan, azt itt elolvashatod: wellness gyerekkel.

#2: Legyenek más programok is!

Mint írtuk, a gyerekek nem feltétlenül vannak oda az egész napos medence szélén való napozástól, ezért fontos, hogy a wellness pihenésbe egyéb programokat is beiktassatok. Nézzetek utána, hogy milyen érdekes helyek vannak a környéken, van-e valamilyen kirándulási lehetőség, esetleg kifejezetten gyerekeknek ajánlott program, és iktassatok be ilyeneket is a nyaralásba. 

 

#3: Kompromisszumokra szükség van!

Nem kell, hogy az egész nyaralás a gyerekekről szóljon! legyenek részek, amikor azt csináljátok, amit ők szeretnének, de gondoljatok magatokra is azért. Ha például egy délelőtti kirándulás alkalmával kellően elfáradnak, akkor nekik is jól fog esni egy ki pihenés a wellness részlegen. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Üzleti rendezvény szervezése

Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!

Üzleti rendezvényt szervezel? Mi tudjuk, hogy abszolút nincsen könnyű dolgot, hiszen nagyon sok mindenre oda kell figyelni. egyszerre, és nagyon sok buktató is van. Vajon mi kell egy valóban sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatunk néhány dolgot, amikre mindenképpen figyelj oda!

Wellnessezés a COVID-19 idején

Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!

2020 az év, amikor minden a koronavírusról szól. Hónapokra kerültünk a négy fal közé zárva, becsuktak az iskolák, szórakozóhelyek, éttermek, kulturális egységek, a határok, sőt sok-sok munkahely is felfüggesztette az irodai munkavégzést. Nagyon sok mindenről le kellett mondanunk idén, a koncertekről, fesztiválokról, egyéb eseményekről, külföldi utakról, de azért nem mindenről kell, például wellnessezni lehet biztonságosan is! Már mutatjuk is, hogy hogyan!

Motivációk fogyókúrához

Így motiváld magad a fogyókúrában: 3 hasznos tanács

Nagyon sokak szeretnének megszabadulni kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegtől, de fogyni egyáltalán nem könnyű. Belevágni, és végig csinálni nagyon nehéz, sok-sok motivációra és kitartásra van hozzá szükség. Mi most ebben szeretnénk nektek segíteni, mutatunk is 3 szuper motivációs trükköt fogyókúrához, amik reméljük nektek is segíteni fognak.