3 tuti tipp, hogy ne legyen rémálom egy wellness pihenés gyerekekkel

3 tipp, hogy ne legyen rémálom egy wellness pihenés gyerekekkel


wellnessezés gyerekkel

Végre egy hétvége, amikor kipihenhetitek magatokat, szállást foglaltok, elutaztok, minden adott, hogy kipihenjétek magatokat, de a gyerekek most bírnak a legkevésbé magukkal? Úgy érzed az egész pihenésre rossz hatással vannak, csak velük foglalkozol, és nem jut idő a kikapcsolódásra? Az az igazság, hogy a gyerekeknek nem feltétlenül való a wellness, teljesen természetes, hogy nem tudnak egy egész napot a medence szélén ücsörögni, de néhány praktikával, még élvezetes is lehet számukra is a pihenés.


#1: Keress megfelelő helyszínt!

Nagyon sok minden múlik a helyszín választáson, talán ez a legfontosabb. Mielőtt lefoglalod a szállást, nézz körül, érdeklődj, olvass véleményeket, hogy az adott szállás mennyire gyerekbarát. Nézd meg a wellness részleget, vannak-e olyan szolgáltatások, megfelelő medencék, amiket a gyerekek is használhatnak. Mennyire zsúfolt a wellness részleg, mennyire biztonságos. Ne csak a saját preferenciáidat tartsd szem előtt, hanem gondolj a gyerekekre is. Van is egy jó ajánlatunk, az ajkai Kristály Hotel, ahol igazán fel vannak készülve a gyerekre, hogy hogyan, azt itt elolvashatod: wellness gyerekkel.

#2: Legyenek más programok is!

Mint írtuk, a gyerekek nem feltétlenül vannak oda az egész napos medence szélén való napozástól, ezért fontos, hogy a wellness pihenésbe egyéb programokat is beiktassatok. Nézzetek utána, hogy milyen érdekes helyek vannak a környéken, van-e valamilyen kirándulási lehetőség, esetleg kifejezetten gyerekeknek ajánlott program, és iktassatok be ilyeneket is a nyaralásba. 

 

#3: Kompromisszumokra szükség van!

Nem kell, hogy az egész nyaralás a gyerekekről szóljon! legyenek részek, amikor azt csináljátok, amit ők szeretnének, de gondoljatok magatokra is azért. Ha például egy délelőtti kirándulás alkalmával kellően elfáradnak, akkor nekik is jól fog esni egy ki pihenés a wellness részlegen. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!