Bemutatjuk Budapest 3 legjobb éttermét: ezek Budapest legjobb éttermei

Bemutatjuk Budapest 3 legjobb éttermét: íme a legjobb Budapesti éttermek


3 legjobb budapesti étterem

Valami családi, vagy baráti összejövetelre készültök, jeles alkalom, születésnap, évforduló, vagy csak ennétek egy jót, de nem tudjátok hova menjetek? Budapest tele van ilyen, olyan éttermekkel és vendéglátóhelyekkel, kerül-fordul az ember és belebotlik egybe, de pont ezért nehéz választani.   


Segítségképpen mutatunk nektek 3 olyan budapesti éttermet, amikben biztos nem fogtok csalódni, mert mi sem csalódtunk, íme az 3 legjobb budapesti étterem.

 

#1: Jamies Italian

Az olasz konyha az egyik legjobb a világon, nem csoda, hogy annyira elterjedt, népserű, és hogy annyian oda meg vissza vannak érte. ha te is az olasz gasztronómia szerelmese vagy, és szeretnél Budapesten valami igazi olasz finomságot, különlegességet elfogyasztani, akkor nem is rakhatnád le jobb hely mellett a voksod, mint a Jamies Italian. Kétségkívül az egyik legjobb étterem Budapesten, minőségi alapanyagok, utánozhatatlan hangulat, eredeti olasz receptek, és egy nagy név, ami garancia arra, hogy itt bizony ti is jót fogtok enni. Budapest legjobb olasz pizzáit pedig a Jamie Oliver’s Pizzeriában érdemes keresni.

 

#2: 21 Magyar Vendéglő

Világhírű olasz konyha ide, vagy oda, nekünk magyaroknak valahogy mindig az igazi magyar ételek esnek a legjobban. Ha egy olyan helyet szeretnétek, ahol nemcsak isteni, házias, magyaros, ételeket tálalnak, a legfinomabb magyar borokkal, amiknek párjuk sincsen a világon, hanem igazi ehhez méltó hangulatot is, az árak még sincsenek elszállva, akkor ez a tökéletes hely számotokra.

 

#3: Spíler Original

De ha egy kevéssbé stílusos, elegáns, inkább amolyan lazább, kötetlen baráti összejövetelekhez megfelelő helyszínt keretek, ahol azért lehet finom ételeket enni, akkor a Spílert ajánljuk. A belváros szívében, a folyton nyüzsgő Gozsdu udvar belsejében. Itt leginkább street food jellegű ételeket lehet kapni, de ezeket minőségi alapanyagokból készítik, koktélból sincsen hiány, ahogyan jóhangulatból sem. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!