Bemutatjuk Budapest 3 legjobb éttermét: ezek Budapest legjobb éttermei

Bemutatjuk Budapest 3 legjobb éttermét: íme a legjobb Budapesti éttermek


3 legjobb budapesti étterem

Valami családi, vagy baráti összejövetelre készültök, jeles alkalom, születésnap, évforduló, vagy csak ennétek egy jót, de nem tudjátok hova menjetek? Budapest tele van ilyen, olyan éttermekkel és vendéglátóhelyekkel, kerül-fordul az ember és belebotlik egybe, de pont ezért nehéz választani.   


Segítségképpen mutatunk nektek 3 olyan budapesti éttermet, amikben biztos nem fogtok csalódni, mert mi sem csalódtunk, íme az 3 legjobb budapesti étterem.

 

#1: Jamies Italian

Az olasz konyha az egyik legjobb a világon, nem csoda, hogy annyira elterjedt, népserű, és hogy annyian oda meg vissza vannak érte. ha te is az olasz gasztronómia szerelmese vagy, és szeretnél Budapesten valami igazi olasz finomságot, különlegességet elfogyasztani, akkor nem is rakhatnád le jobb hely mellett a voksod, mint a Jamies Italian. Kétségkívül az egyik legjobb étterem Budapesten, minőségi alapanyagok, utánozhatatlan hangulat, eredeti olasz receptek, és egy nagy név, ami garancia arra, hogy itt bizony ti is jót fogtok enni. Budapest legjobb olasz pizzáit pedig a Jamie Oliver’s Pizzeriában érdemes keresni.

 

#2: 21 Magyar Vendéglő

Világhírű olasz konyha ide, vagy oda, nekünk magyaroknak valahogy mindig az igazi magyar ételek esnek a legjobban. Ha egy olyan helyet szeretnétek, ahol nemcsak isteni, házias, magyaros, ételeket tálalnak, a legfinomabb magyar borokkal, amiknek párjuk sincsen a világon, hanem igazi ehhez méltó hangulatot is, az árak még sincsenek elszállva, akkor ez a tökéletes hely számotokra.

 

#3: Spíler Original

De ha egy kevéssbé stílusos, elegáns, inkább amolyan lazább, kötetlen baráti összejövetelekhez megfelelő helyszínt keretek, ahol azért lehet finom ételeket enni, akkor a Spílert ajánljuk. A belváros szívében, a folyton nyüzsgő Gozsdu udvar belsejében. Itt leginkább street food jellegű ételeket lehet kapni, de ezeket minőségi alapanyagokból készítik, koktélból sincsen hiány, ahogyan jóhangulatból sem. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!