Így használd hatékonyan a taposógépet!

Így használd hatékonyan a taposógépet!


Taposógép hatékony használta

A taposógép egy nagyon jó eszköz azoknak, akik leszeretnének adni, gyorsan, hatékonyan, és viszonylag könnyen jó néhány kilót, ugyanis egy taposógéppel mindez lehetséges. A megfelelő és rendszeres használata mellett csakúgy ég majd a zsír. De mégis mit értünk megfelelő használaton? A cikkben elmondjuk, hogy hogyan kell használni megfelelően a taposógépet, mikre figyelj oda mindenképpen a hatékonyság maximalizálása érdekében!


Először is ismerd meg magát a gépet

Ahány taposógép, annyiféle funkciók, mivel igen hatékonyak a taposógépek, nagy épszerűségnek is örvendenek, így megannyiféle gyártmány van már belőlük más-más funkciókkal. Ezek pedig bár elvben ugyanúgy működnek, még is itt-ott eltérhetnek egymástól, ezért nagyon fontos, hogy mielőtt hozzálátsz az edzéshez tanulmányozd, ismerd meg a taposógépet, teszteld a különböző funkciókat, nézd meg milyen beállítások vannak rajta, akár a használati utasítást is szemügyre veheted, vagy segítséget kérhetsz edzőtől.

 

Nem a gyorsaság minden! 

Minél gyorsabban taposok, annál jobb? A Válasz: nem, ez egyáltalán nem igaz, nem minden a gyorsaság! A nagy intenzitású edzéseknél sokkal hasznosabbak a hosszabb, közepes nehézségű edzések, hiszen így a tested folyamatosan égeti el a kalóriákat, ami jó hatással van a fogyásra is! Készíts ennek megfelelően edzésterveket: 5 percig közepes intenzitású taposás, 2-3 percig lassabb tempó, majd újból húzz bele a taposásba, de ne vidd túlzásba! Vigyázz, a 45 másodpercnél tovább tartó maximális taposás súlyos izomlázat és más egészségrontó következményeket is okozhat!

 

Lazulj el!

A taposógép használata közben a helyes testtartásnak igen kiemelkedő szerepe van, egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan tartod magad az edzések alkalmával! Rengeteg ember annyira szorítja a kapaszkodókat, hogy gyakorlatilag minden súlyt a kezükre raknak a lábaik helyett, ez pedug görcsössé tesz, ami sérülésekhez vezethet.  A legjobb az lehet, ha egyenesen tartod a gerinced, és csak lazán fogod a kapaszkodókat a biztonság érdekében, de nem támasz gyanánt! 

 

Az igazán hatékony edzésekhez pedig szerezd be otthonra saját taposógépedet itt: taposógép vásárlás!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!