Így használd hatékonyan a taposógépet!

Így használd hatékonyan a taposógépet!


Taposógép hatékony használta

A taposógép egy nagyon jó eszköz azoknak, akik leszeretnének adni, gyorsan, hatékonyan, és viszonylag könnyen jó néhány kilót, ugyanis egy taposógéppel mindez lehetséges. A megfelelő és rendszeres használata mellett csakúgy ég majd a zsír. De mégis mit értünk megfelelő használaton? A cikkben elmondjuk, hogy hogyan kell használni megfelelően a taposógépet, mikre figyelj oda mindenképpen a hatékonyság maximalizálása érdekében!


Először is ismerd meg magát a gépet

Ahány taposógép, annyiféle funkciók, mivel igen hatékonyak a taposógépek, nagy épszerűségnek is örvendenek, így megannyiféle gyártmány van már belőlük más-más funkciókkal. Ezek pedig bár elvben ugyanúgy működnek, még is itt-ott eltérhetnek egymástól, ezért nagyon fontos, hogy mielőtt hozzálátsz az edzéshez tanulmányozd, ismerd meg a taposógépet, teszteld a különböző funkciókat, nézd meg milyen beállítások vannak rajta, akár a használati utasítást is szemügyre veheted, vagy segítséget kérhetsz edzőtől.

 

Nem a gyorsaság minden! 

Minél gyorsabban taposok, annál jobb? A Válasz: nem, ez egyáltalán nem igaz, nem minden a gyorsaság! A nagy intenzitású edzéseknél sokkal hasznosabbak a hosszabb, közepes nehézségű edzések, hiszen így a tested folyamatosan égeti el a kalóriákat, ami jó hatással van a fogyásra is! Készíts ennek megfelelően edzésterveket: 5 percig közepes intenzitású taposás, 2-3 percig lassabb tempó, majd újból húzz bele a taposásba, de ne vidd túlzásba! Vigyázz, a 45 másodpercnél tovább tartó maximális taposás súlyos izomlázat és más egészségrontó következményeket is okozhat!

 

Lazulj el!

A taposógép használata közben a helyes testtartásnak igen kiemelkedő szerepe van, egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan tartod magad az edzések alkalmával! Rengeteg ember annyira szorítja a kapaszkodókat, hogy gyakorlatilag minden súlyt a kezükre raknak a lábaik helyett, ez pedug görcsössé tesz, ami sérülésekhez vezethet.  A legjobb az lehet, ha egyenesen tartod a gerinced, és csak lazán fogod a kapaszkodókat a biztonság érdekében, de nem támasz gyanánt! 

 

Az igazán hatékony edzésekhez pedig szerezd be otthonra saját taposógépedet itt: taposógép vásárlás!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Üzleti rendezvény szervezése

Mi kell egy sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatjuk!

Üzleti rendezvényt szervezel? Mi tudjuk, hogy abszolút nincsen könnyű dolgot, hiszen nagyon sok mindenre oda kell figyelni. egyszerre, és nagyon sok buktató is van. Vajon mi kell egy valóban sikeres üzleti rendezvényhez? Mutatunk néhány dolgot, amikre mindenképpen figyelj oda!

Wellnessezés a COVID-19 idején

Wellnessezés a COVID-19 idején? Így csináld biztonságosan!

2020 az év, amikor minden a koronavírusról szól. Hónapokra kerültünk a négy fal közé zárva, becsuktak az iskolák, szórakozóhelyek, éttermek, kulturális egységek, a határok, sőt sok-sok munkahely is felfüggesztette az irodai munkavégzést. Nagyon sok mindenről le kellett mondanunk idén, a koncertekről, fesztiválokról, egyéb eseményekről, külföldi utakról, de azért nem mindenről kell, például wellnessezni lehet biztonságosan is! Már mutatjuk is, hogy hogyan!

Motivációk fogyókúrához

Így motiváld magad a fogyókúrában: 3 hasznos tanács

Nagyon sokak szeretnének megszabadulni kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegtől, de fogyni egyáltalán nem könnyű. Belevágni, és végig csinálni nagyon nehéz, sok-sok motivációra és kitartásra van hozzá szükség. Mi most ebben szeretnénk nektek segíteni, mutatunk is 3 szuper motivációs trükköt fogyókúrához, amik reméljük nektek is segíteni fognak.