Így szervezz meg egy céges csapatépítőt: tippek csapatépítő szervezéséhez

Így szervezz meg egy céges csapatépítőt!


Tippek csapatépítő szervezéséhez

Téged bíztak meg a céges csapatépítő megszervezésével, de ötleted sincsen, hogy mégis hogyan kezdj neki? Segítünk, megmutatjuk, hogy milyen lépéseken kell végig menned egy csapatépítő megszervezéséhez!


Keress egy jó helyszínt!

Hidd el a helyszínválasztás mindennek az alapja, ha jó helyszínt sikerül találnod, akkor már majdnem teljes a siker. De mégis milyen egy jó helyszín, é hogyan találsz ilyet? A jó helyszín elég relatív fogalom, egy helyszín jó, ha számotokra minden szempontból megfelel. Ezekre érdemes odafigyelni: ne legyen túl messze, de túl hétköznapi se legyen, legyen elég tágas, megfelelő kialakítással, megfelelő befogadóképességgel, igényes, a környék jellegét is érdemes figyelembe venni, legyen kedves a kiszolgálás, minden kéréseteknek tudjanak eleget tenni, érdemes a technikai felszereltséget is figyelembe venni. Számos remek helyszín közül választhatsz az alábbi linken például, ha edidg még nem találtad meg az ideálisat: céges csapatépítés!

 

Ha megvan a helyszín jöhetnek a programok!

Már a helyszín választásnál érdemes gondolni arra, hogy milyen programokat szeretnétek csinálni, hiszen a helyszín nagyban lekorlátozza, vagy éppen megsokszorozza a lehetőségeket. Vetélkedők, kiadós beszélgetések, karaoke party, geocatching, túrázás, borkóstoló, csupán a képzelet szabhat határt a program lehetőségeknek. Érdemes talán kollégáid véleményét is kikérned, hogy ők mit csinálnának szívesen, persze a végső döntést neked kell meghoznod! Az interneten nagyon sok jó csapatépítő játékot is találhatsz, érdemes szétnézni! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Online játék rendelés

Webshopból játékot rendelni? Mutatjuk miért éri meg neked is!

Az interneten szinte bármit be lehet szerezni. Bizonyos dolgokat sokkal egyszerűbb a kanapénk kényelméből megrendelni, mint egy lépést is tenni értük. Persze vannak olyan dolgok is, amik tartogatnak némi kockázatot. Nem lesz jó a ruha mérete, kényelmetlen lesz a cipő, de a játékkal mégis mi történhetne? Egy játékot nyugodt szívvel meg lehet rendelni egy játék webáruházból  mindennemű kockázat nélkül.

Érvek  a felnőttbarát hotelek mellett

5 érv a felnőttbarát hotelek mellett

Sajnos hazánkban még nem elterjedtek a felnőttbarát hotelek, illetve elég sokan ellenszenvesek is ezzel a kifejezéssel kapcsolatban. Pedig higgyétek el, a felnőttbarát szállodák nem szörnyű helyek, sőt! Mutatjuk miért éri meg felnőttbarát hotelek megszállni!

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

TOP 3 évfordulós ajándék

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!