Így szervezz meg egy céges csapatépítőt: tippek csapatépítő szervezéséhez

Így szervezz meg egy céges csapatépítőt!


Tippek csapatépítő szervezéséhez

Téged bíztak meg a céges csapatépítő megszervezésével, de ötleted sincsen, hogy mégis hogyan kezdj neki? Segítünk, megmutatjuk, hogy milyen lépéseken kell végig menned egy csapatépítő megszervezéséhez!


Keress egy jó helyszínt!

Hidd el a helyszínválasztás mindennek az alapja, ha jó helyszínt sikerül találnod, akkor már majdnem teljes a siker. De mégis milyen egy jó helyszín, é hogyan találsz ilyet? A jó helyszín elég relatív fogalom, egy helyszín jó, ha számotokra minden szempontból megfelel. Ezekre érdemes odafigyelni: ne legyen túl messze, de túl hétköznapi se legyen, legyen elég tágas, megfelelő kialakítással, megfelelő befogadóképességgel, igényes, a környék jellegét is érdemes figyelembe venni, legyen kedves a kiszolgálás, minden kéréseteknek tudjanak eleget tenni, érdemes a technikai felszereltséget is figyelembe venni. Számos remek helyszín közül választhatsz az alábbi linken például, ha edidg még nem találtad meg az ideálisat: céges csapatépítés!

 

Ha megvan a helyszín jöhetnek a programok!

Már a helyszín választásnál érdemes gondolni arra, hogy milyen programokat szeretnétek csinálni, hiszen a helyszín nagyban lekorlátozza, vagy éppen megsokszorozza a lehetőségeket. Vetélkedők, kiadós beszélgetések, karaoke party, geocatching, túrázás, borkóstoló, csupán a képzelet szabhat határt a program lehetőségeknek. Érdemes talán kollégáid véleményét is kikérned, hogy ők mit csinálnának szívesen, persze a végső döntést neked kell meghoznod! Az interneten nagyon sok jó csapatépítő játékot is találhatsz, érdemes szétnézni! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!