Így szervezz meg egy céges csapatépítőt: tippek csapatépítő szervezéséhez

Így szervezz meg egy céges csapatépítőt!


Tippek csapatépítő szervezéséhez

Téged bíztak meg a céges csapatépítő megszervezésével, de ötleted sincsen, hogy mégis hogyan kezdj neki? Segítünk, megmutatjuk, hogy milyen lépéseken kell végig menned egy csapatépítő megszervezéséhez!


Keress egy jó helyszínt!

Hidd el a helyszínválasztás mindennek az alapja, ha jó helyszínt sikerül találnod, akkor már majdnem teljes a siker. De mégis milyen egy jó helyszín, é hogyan találsz ilyet? A jó helyszín elég relatív fogalom, egy helyszín jó, ha számotokra minden szempontból megfelel. Ezekre érdemes odafigyelni: ne legyen túl messze, de túl hétköznapi se legyen, legyen elég tágas, megfelelő kialakítással, megfelelő befogadóképességgel, igényes, a környék jellegét is érdemes figyelembe venni, legyen kedves a kiszolgálás, minden kéréseteknek tudjanak eleget tenni, érdemes a technikai felszereltséget is figyelembe venni. Számos remek helyszín közül választhatsz az alábbi linken például, ha edidg még nem találtad meg az ideálisat: céges csapatépítés!

 

Ha megvan a helyszín jöhetnek a programok!

Már a helyszín választásnál érdemes gondolni arra, hogy milyen programokat szeretnétek csinálni, hiszen a helyszín nagyban lekorlátozza, vagy éppen megsokszorozza a lehetőségeket. Vetélkedők, kiadós beszélgetések, karaoke party, geocatching, túrázás, borkóstoló, csupán a képzelet szabhat határt a program lehetőségeknek. Érdemes talán kollégáid véleményét is kikérned, hogy ők mit csinálnának szívesen, persze a végső döntést neked kell meghoznod! Az interneten nagyon sok jó csapatépítő játékot is találhatsz, érdemes szétnézni! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!