3 dolog amire figyelj oda, ha családi napot szervezel: tippek csalási nap szervezéséhez

3 dolog amire figyelj oda, ha családi napot szervezel!


Csalási nap szervezési kisokos

Egyre népszerűbbek a munkán kívüli közös rendezvények a cégek életében, a cégvezetés ugyanis így akarja közelebb hozni egymáshoz az alkalmazottakat, és hatékonyabbá tenni a közös munkavégzést. Ennek egy remek módja, ha a családot is bevonják, és családi napot szerveznek. Lássuk mire kell figyelni, egy családi nap megszervezésekor!


Hol legyen a családi nap?

Nagyon fontos a helyszín választás. Tekintve, hogy több generáció vesz részt együttesen a programon nehéz lehet megfelelő helyszínt találni, ahol a gyerekek is kényelmesen, és biztonságban tölthetik az idejüket, de a felnőttek is megtalálhatják a saját kikapcsolódási forrásukat. Sokkal gondosabban kell keresgélni, mintha csak egy egyszerű céges programról lenne szó. Mi a Zsidai Csoport-ot ajánljuk, rendezvénytermeik széles választékából ti is megtalálhatjátok a számotokra ideálisa, a részletekért kattints ide: céges családi nap!

 

Mikor legyen a családi nap?

Fontos kérdés a mikor, ugyanis nem csak az alkalmazottak időbeosztását kell figyelembe venni, hanem komplett családokét. Minden családnak más-más elfoglaltsága, életvitele van, a kisebb gyerekek esetében a délutáni alvással is kalkulálni kell például.  Éppen ezért a legjobb, ha rugalmasan közelítitek meg a dolgot, és több programmal is készültök, a nap különböző szakaszaiban. Természetesen senkitől sem várható el, hogy egy egyébként is zsúfolt hétvégi napba belesűrítsen egy ilyen eseményt is, ezért érdemes hétvégére szervezni.

 

Milyen programok legyen a családi napon?

Érdemes minden korosztályra gondolni, a kisgyerekekre és a nagyokra is. Előzetesen akár fel is lehet mérni, hogy ki hány gyerekkel érkezik, és milyen korúak, így pontosabban lehet kalkulálni a kapacitással. Lehet készülni sportversenyekkel, ügyességi vetélkedőkkel, kézműves foglalkozással, bábelőadással, vagy zenei programokkal is. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Online játék rendelés

Webshopból játékot rendelni? Mutatjuk miért éri meg neked is!

Az interneten szinte bármit be lehet szerezni. Bizonyos dolgokat sokkal egyszerűbb a kanapénk kényelméből megrendelni, mint egy lépést is tenni értük. Persze vannak olyan dolgok is, amik tartogatnak némi kockázatot. Nem lesz jó a ruha mérete, kényelmetlen lesz a cipő, de a játékkal mégis mi történhetne? Egy játékot nyugodt szívvel meg lehet rendelni egy játék webáruházból  mindennemű kockázat nélkül.

Érvek  a felnőttbarát hotelek mellett

5 érv a felnőttbarát hotelek mellett

Sajnos hazánkban még nem elterjedtek a felnőttbarát hotelek, illetve elég sokan ellenszenvesek is ezzel a kifejezéssel kapcsolatban. Pedig higgyétek el, a felnőttbarát szállodák nem szörnyű helyek, sőt! Mutatjuk miért éri meg felnőttbarát hotelek megszállni!

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

TOP 3 évfordulós ajándék

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!