3 dolog amire figyelj oda, ha családi napot szervezel: tippek csalási nap szervezéséhez

3 dolog amire figyelj oda, ha családi napot szervezel!


Csalási nap szervezési kisokos

Egyre népszerűbbek a munkán kívüli közös rendezvények a cégek életében, a cégvezetés ugyanis így akarja közelebb hozni egymáshoz az alkalmazottakat, és hatékonyabbá tenni a közös munkavégzést. Ennek egy remek módja, ha a családot is bevonják, és családi napot szerveznek. Lássuk mire kell figyelni, egy családi nap megszervezésekor!


Hol legyen a családi nap?

Nagyon fontos a helyszín választás. Tekintve, hogy több generáció vesz részt együttesen a programon nehéz lehet megfelelő helyszínt találni, ahol a gyerekek is kényelmesen, és biztonságban tölthetik az idejüket, de a felnőttek is megtalálhatják a saját kikapcsolódási forrásukat. Sokkal gondosabban kell keresgélni, mintha csak egy egyszerű céges programról lenne szó. Mi a Zsidai Csoport-ot ajánljuk, rendezvénytermeik széles választékából ti is megtalálhatjátok a számotokra ideálisa, a részletekért kattints ide: céges családi nap!

 

Mikor legyen a családi nap?

Fontos kérdés a mikor, ugyanis nem csak az alkalmazottak időbeosztását kell figyelembe venni, hanem komplett családokét. Minden családnak más-más elfoglaltsága, életvitele van, a kisebb gyerekek esetében a délutáni alvással is kalkulálni kell például.  Éppen ezért a legjobb, ha rugalmasan közelítitek meg a dolgot, és több programmal is készültök, a nap különböző szakaszaiban. Természetesen senkitől sem várható el, hogy egy egyébként is zsúfolt hétvégi napba belesűrítsen egy ilyen eseményt is, ezért érdemes hétvégére szervezni.

 

Milyen programok legyen a családi napon?

Érdemes minden korosztályra gondolni, a kisgyerekekre és a nagyokra is. Előzetesen akár fel is lehet mérni, hogy ki hány gyerekkel érkezik, és milyen korúak, így pontosabban lehet kalkulálni a kapacitással. Lehet készülni sportversenyekkel, ügyességi vetélkedőkkel, kézműves foglalkozással, bábelőadással, vagy zenei programokkal is. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!