3 dolog amire figyelj oda, ha családi napot szervezel: tippek csalási nap szervezéséhez

3 dolog amire figyelj oda, ha családi napot szervezel!


Csalási nap szervezési kisokos

Egyre népszerűbbek a munkán kívüli közös rendezvények a cégek életében, a cégvezetés ugyanis így akarja közelebb hozni egymáshoz az alkalmazottakat, és hatékonyabbá tenni a közös munkavégzést. Ennek egy remek módja, ha a családot is bevonják, és családi napot szerveznek. Lássuk mire kell figyelni, egy családi nap megszervezésekor!


Hol legyen a családi nap?

Nagyon fontos a helyszín választás. Tekintve, hogy több generáció vesz részt együttesen a programon nehéz lehet megfelelő helyszínt találni, ahol a gyerekek is kényelmesen, és biztonságban tölthetik az idejüket, de a felnőttek is megtalálhatják a saját kikapcsolódási forrásukat. Sokkal gondosabban kell keresgélni, mintha csak egy egyszerű céges programról lenne szó. Mi a Zsidai Csoport-ot ajánljuk, rendezvénytermeik széles választékából ti is megtalálhatjátok a számotokra ideálisa, a részletekért kattints ide: céges családi nap!

 

Mikor legyen a családi nap?

Fontos kérdés a mikor, ugyanis nem csak az alkalmazottak időbeosztását kell figyelembe venni, hanem komplett családokét. Minden családnak más-más elfoglaltsága, életvitele van, a kisebb gyerekek esetében a délutáni alvással is kalkulálni kell például.  Éppen ezért a legjobb, ha rugalmasan közelítitek meg a dolgot, és több programmal is készültök, a nap különböző szakaszaiban. Természetesen senkitől sem várható el, hogy egy egyébként is zsúfolt hétvégi napba belesűrítsen egy ilyen eseményt is, ezért érdemes hétvégére szervezni.

 

Milyen programok legyen a családi napon?

Érdemes minden korosztályra gondolni, a kisgyerekekre és a nagyokra is. Előzetesen akár fel is lehet mérni, hogy ki hány gyerekkel érkezik, és milyen korúak, így pontosabban lehet kalkulálni a kapacitással. Lehet készülni sportversenyekkel, ügyességi vetélkedőkkel, kézműves foglalkozással, bábelőadással, vagy zenei programokkal is. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!