4 tipp a tökéletes rendezvény megszervezéséhez

4 tipp a tökéletes rendezvény megszervezéséhez


Segítség rendezvényszervezéshez

Téged bíztak meg egy rendezvény megszervezésével, és izgulsz, hogy minden jól sikerüljön? Igazán nem kell ezen stresszelned, ha alapos munkát végzel, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Hoztunk 4 szuper tippet, amiket megfogadva még nagyobb biztonságban érezheted magad!


1. Egy szuper helyszín már félsiker

Ha sikerül megtalálnod egy szuper helyszínt, ami minden szempontból tökéletes, akkor már majdnem teljes a sikered. A helyszín kapcsán semmiképpen se hozz kompromisszumokat túl nagy kompromisszumokat, addig keresd, amíg rá nem bukkansz a tökéletesre. Hiszen a hangulatot nagyban meghatározza, az, hogy milyen helyen van tartva az adott esemény. Ha biztosra akarsz menni, válogass a legjobb rendezvényhelyszínekből a Zsidai Csoport kínálatából ide kattintva: budapesti rendezvényhelyszínek!

 

2. Mindenkit időben értesíts

Ne kövesd el azt a hibát, hogy mindent az utolsó pillanatra hagysz, lehet, hogy sikerül bevásárolnod a szükséges dolgokat előző nap, vagy megrendelned a hideg tálat, mert pont szerencséd van, de egy biztos, ha nem értesíted időben a vendégeket, akkor nagy számban nem fognak elmenni. Egyrészt lehet, hogy más elfoglaltságuk akad, másrészt pedig, nem tudnak megfelelőn felkészülni az eseményre. Ha időben intézed a meghívást, akkor akár még ötleteket is gyűjthetsz a szervezéssel kapcsolatban!

 

3. Ügyelj a költségekre!

Bizony egy esemény lebonyolításakor gyakran nem várt kiadások keletkezhetnek, ami azt eredményezi, hogy megszaladnak a költségek. Éppen ezért nem árt egy bizonyos összeget félretenni az ilyen jellegű történések végett. Ez optimális esetben a költségkeret 20%-a.

 

4. Ne változtass folyton!

Érdemes még az elején leülni és alaposan átgondolni, hogy milyenre is szeretnétek ezt a rendezvényt, legyen szó üzleti eseményről, vagy családi-, esetleg baráti összejövetelről. A legjobb, ha kitaláltok egy fő témát, irányvonalat, ami mentén elindultok, és követitek is végig. Így az egész esemény egységes marad, ami növeli aszínvonalat!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!