4 tipp a tökéletes rendezvény megszervezéséhez

4 tipp a tökéletes rendezvény megszervezéséhez


Segítség rendezvényszervezéshez

Téged bíztak meg egy rendezvény megszervezésével, és izgulsz, hogy minden jól sikerüljön? Igazán nem kell ezen stresszelned, ha alapos munkát végzel, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Hoztunk 4 szuper tippet, amiket megfogadva még nagyobb biztonságban érezheted magad!


1. Egy szuper helyszín már félsiker

Ha sikerül megtalálnod egy szuper helyszínt, ami minden szempontból tökéletes, akkor már majdnem teljes a sikered. A helyszín kapcsán semmiképpen se hozz kompromisszumokat túl nagy kompromisszumokat, addig keresd, amíg rá nem bukkansz a tökéletesre. Hiszen a hangulatot nagyban meghatározza, az, hogy milyen helyen van tartva az adott esemény. Ha biztosra akarsz menni, válogass a legjobb rendezvényhelyszínekből a Zsidai Csoport kínálatából ide kattintva: budapesti rendezvényhelyszínek!

 

2. Mindenkit időben értesíts

Ne kövesd el azt a hibát, hogy mindent az utolsó pillanatra hagysz, lehet, hogy sikerül bevásárolnod a szükséges dolgokat előző nap, vagy megrendelned a hideg tálat, mert pont szerencséd van, de egy biztos, ha nem értesíted időben a vendégeket, akkor nagy számban nem fognak elmenni. Egyrészt lehet, hogy más elfoglaltságuk akad, másrészt pedig, nem tudnak megfelelőn felkészülni az eseményre. Ha időben intézed a meghívást, akkor akár még ötleteket is gyűjthetsz a szervezéssel kapcsolatban!

 

3. Ügyelj a költségekre!

Bizony egy esemény lebonyolításakor gyakran nem várt kiadások keletkezhetnek, ami azt eredményezi, hogy megszaladnak a költségek. Éppen ezért nem árt egy bizonyos összeget félretenni az ilyen jellegű történések végett. Ez optimális esetben a költségkeret 20%-a.

 

4. Ne változtass folyton!

Érdemes még az elején leülni és alaposan átgondolni, hogy milyenre is szeretnétek ezt a rendezvényt, legyen szó üzleti eseményről, vagy családi-, esetleg baráti összejövetelről. A legjobb, ha kitaláltok egy fő témát, irányvonalat, ami mentén elindultok, és követitek is végig. Így az egész esemény egységes marad, ami növeli aszínvonalat!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!