4 tipp a tökéletes rendezvény megszervezéséhez

4 tipp a tökéletes rendezvény megszervezéséhez


Segítség rendezvényszervezéshez

Téged bíztak meg egy rendezvény megszervezésével, és izgulsz, hogy minden jól sikerüljön? Igazán nem kell ezen stresszelned, ha alapos munkát végzel, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Hoztunk 4 szuper tippet, amiket megfogadva még nagyobb biztonságban érezheted magad!


1. Egy szuper helyszín már félsiker

Ha sikerül megtalálnod egy szuper helyszínt, ami minden szempontból tökéletes, akkor már majdnem teljes a sikered. A helyszín kapcsán semmiképpen se hozz kompromisszumokat túl nagy kompromisszumokat, addig keresd, amíg rá nem bukkansz a tökéletesre. Hiszen a hangulatot nagyban meghatározza, az, hogy milyen helyen van tartva az adott esemény. Ha biztosra akarsz menni, válogass a legjobb rendezvényhelyszínekből a Zsidai Csoport kínálatából ide kattintva: budapesti rendezvényhelyszínek!

 

2. Mindenkit időben értesíts

Ne kövesd el azt a hibát, hogy mindent az utolsó pillanatra hagysz, lehet, hogy sikerül bevásárolnod a szükséges dolgokat előző nap, vagy megrendelned a hideg tálat, mert pont szerencséd van, de egy biztos, ha nem értesíted időben a vendégeket, akkor nagy számban nem fognak elmenni. Egyrészt lehet, hogy más elfoglaltságuk akad, másrészt pedig, nem tudnak megfelelőn felkészülni az eseményre. Ha időben intézed a meghívást, akkor akár még ötleteket is gyűjthetsz a szervezéssel kapcsolatban!

 

3. Ügyelj a költségekre!

Bizony egy esemény lebonyolításakor gyakran nem várt kiadások keletkezhetnek, ami azt eredményezi, hogy megszaladnak a költségek. Éppen ezért nem árt egy bizonyos összeget félretenni az ilyen jellegű történések végett. Ez optimális esetben a költségkeret 20%-a.

 

4. Ne változtass folyton!

Érdemes még az elején leülni és alaposan átgondolni, hogy milyenre is szeretnétek ezt a rendezvényt, legyen szó üzleti eseményről, vagy családi-, esetleg baráti összejövetelről. A legjobb, ha kitaláltok egy fő témát, irányvonalat, ami mentén elindultok, és követitek is végig. Így az egész esemény egységes marad, ami növeli aszínvonalat!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Online játék rendelés

Webshopból játékot rendelni? Mutatjuk miért éri meg neked is!

Az interneten szinte bármit be lehet szerezni. Bizonyos dolgokat sokkal egyszerűbb a kanapénk kényelméből megrendelni, mint egy lépést is tenni értük. Persze vannak olyan dolgok is, amik tartogatnak némi kockázatot. Nem lesz jó a ruha mérete, kényelmetlen lesz a cipő, de a játékkal mégis mi történhetne? Egy játékot nyugodt szívvel meg lehet rendelni egy játék webáruházból  mindennemű kockázat nélkül.

Érvek  a felnőttbarát hotelek mellett

5 érv a felnőttbarát hotelek mellett

Sajnos hazánkban még nem elterjedtek a felnőttbarát hotelek, illetve elég sokan ellenszenvesek is ezzel a kifejezéssel kapcsolatban. Pedig higgyétek el, a felnőttbarát szállodák nem szörnyű helyek, sőt! Mutatjuk miért éri meg felnőttbarát hotelek megszállni!

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

TOP 3 évfordulós ajándék

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!