4 tipp a tökéletes rendezvény megszervezéséhez

4 tipp a tökéletes rendezvény megszervezéséhez


Segítség rendezvényszervezéshez

Téged bíztak meg egy rendezvény megszervezésével, és izgulsz, hogy minden jól sikerüljön? Igazán nem kell ezen stresszelned, ha alapos munkát végzel, akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Hoztunk 4 szuper tippet, amiket megfogadva még nagyobb biztonságban érezheted magad!


1. Egy szuper helyszín már félsiker

Ha sikerül megtalálnod egy szuper helyszínt, ami minden szempontból tökéletes, akkor már majdnem teljes a sikered. A helyszín kapcsán semmiképpen se hozz kompromisszumokat túl nagy kompromisszumokat, addig keresd, amíg rá nem bukkansz a tökéletesre. Hiszen a hangulatot nagyban meghatározza, az, hogy milyen helyen van tartva az adott esemény. Ha biztosra akarsz menni, válogass a legjobb rendezvényhelyszínekből a Zsidai Csoport kínálatából ide kattintva: budapesti rendezvényhelyszínek!

 

2. Mindenkit időben értesíts

Ne kövesd el azt a hibát, hogy mindent az utolsó pillanatra hagysz, lehet, hogy sikerül bevásárolnod a szükséges dolgokat előző nap, vagy megrendelned a hideg tálat, mert pont szerencséd van, de egy biztos, ha nem értesíted időben a vendégeket, akkor nagy számban nem fognak elmenni. Egyrészt lehet, hogy más elfoglaltságuk akad, másrészt pedig, nem tudnak megfelelőn felkészülni az eseményre. Ha időben intézed a meghívást, akkor akár még ötleteket is gyűjthetsz a szervezéssel kapcsolatban!

 

3. Ügyelj a költségekre!

Bizony egy esemény lebonyolításakor gyakran nem várt kiadások keletkezhetnek, ami azt eredményezi, hogy megszaladnak a költségek. Éppen ezért nem árt egy bizonyos összeget félretenni az ilyen jellegű történések végett. Ez optimális esetben a költségkeret 20%-a.

 

4. Ne változtass folyton!

Érdemes még az elején leülni és alaposan átgondolni, hogy milyenre is szeretnétek ezt a rendezvényt, legyen szó üzleti eseményről, vagy családi-, esetleg baráti összejövetelről. A legjobb, ha kitaláltok egy fő témát, irányvonalat, ami mentén elindultok, és követitek is végig. Így az egész esemény egységes marad, ami növeli aszínvonalat!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Ajándékozz egy romantikus wellness utazást párodnak

Wellness hétvége: a legjobb évfordulós ajándék!

Tanácstalan van, mit adj párodnak ajándékba évfordulótokra, esetleg születésnapja lesz, vagy csak úgy meg akarod lepni? Nincs is jobb, minthogy egy kis együtt töltött időt ajándékozol neki. Egy romantikus wellness hétvégének nemcsak, hogy nagyon fog örülni párod, de kapcsolatotokra is jó hatással lesz egy közös kikapcsolódás.

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Így újítsd meg idén nyáron a ruhatárad: az online ruha rendelés trükkjei

Idén nyáron a járványhelyzetre való tekintettel sokan kerülik a boltokba járást. Szerencsére az online rendelés nagyon elterjedt, így nem kell nélkülöznöd a nyár legszebb darabjait! Mutatjuk, mire érdemes ügyelni, ha online rendelnél. 

Így válaszd ki a megfelelő helyszínt rendezvényedhez

A tökéletes rendezvény alapja a tökéletes rendezvényhelyszín

Bármilyen alkalomról is legyen szó, családi vagy üzleti, évforduló, ballagás, születésnap, eljegyzés vagy esküvő, egy tökéletesen megválasztott rendezvényhelyszín nélkül, nem lehet tökéletes egyetlen esemény sem! Minden rendezvényhelyszín alapját az adja, hogy hol tartják, ezért nagyon fontos a jó választás. Ezeket a szempontokat kell figyelembe venni!