Top 3 játékötlet csapatépítőkre: ezek a legjobb beltéri csapatépítő programok

Top 3 játékötlet csapatépítőkre


Top 3 játékötlet csapatépítőkre

Egyre népszerűbbek a céges csapatépítő rendezvények, ahol a cég, vagy részleg alkalmazottjai közelebbről megismerhetik egymást, ami segíti a hatékony közös kommunikációt, és munkavégzést. Mutatunk 3 nagyszerű beltéri programot erre az alkalomra, amit mindenki élvezni fog!


#1: Mozaik

A történtmesélős játékok mindig izgalmasak. A mozaik nevezetű játék lényege, hogy egymástól teljesen független szavakból a csapatokra osztott társaság összefüggő, értelmes történetet alkosson. A legjobb, ha ezek a szavak minél messzebb állnak egymástól, hiszen így nehezebb a feladat, és a résztvevőknek jobban együtt kell működniük. Akár a munkavégzéssel kapcsolatos szavakat is be lehet vonni a játékba. A cél, hogy minél ötletesebb szórakoztatóbb történetek szülessenek.

 

#2: Három igaz állítása, és egy hamis

Ennek a játéknak a keretében igazán megismerhetik egymást az alkalmazottak. A játék lényege ugyanis, hogy mindenki négy állítást mond magáról, amiből egy nem igaz, a többieknek pedig ki kell találniuk, melyik az. Érdemes olyan dolgokat mondani, amiket a kollégák valószínűleg nem tudnak, és minél valóságosabb hamis állításokat kitalálni, hiszen így igazán izgalmas a játék. A játék menete, hogy egy játékos tetszőleges sorrendben felsorolja az állításokat, és mindenki megpróbálja kitalálni melyik az, ami nem igaz, majd a játékos elárulja a megoldást. Ezután pedig jönnek a többiek. 

 

#3: Egy perc és nyersz

Az egy perc és nyersz a televízió képernyőjéről már ismerős lehet sokak számára. Ez egy nagyon izgalmas ügyességi játék, ahol a különböző feladatok az idő rövidsége miatt még nehezebben kivitelezhető válnak, ezért még több koncentrációt igényelnek. Példák a feladatokra: műanyagpoharakból meghatározott magasságú torony építése, színes cukorkák áthelyezése szívószálakkal, vagy csavaranyák egymásra helyezése evőpálcikákkal, de számtalan egyéb lehetőség is van. 

 

Ha pedig egy igazán jó helyszínt szeretnétek, akkor a Zsidai Group kínálatából biztosan ti is megtalálhatjátok a megfelelőt! Nézzétek meg kínálatukat: csapatépítés Budapesten!

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!   

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legideálisabb, legszebb, legkülönlegesebb esküvői idézet megtalálása nem egyszerű feladat. Mi kerüljön a meghívóra, ami kifejezi a szerelmeteket, csodásan hangzik, és mutat? Segítünk! Mutatunk néhány igen különleges esküvői idézetet!