Top 3 játékötlet csapatépítőkre: ezek a legjobb beltéri csapatépítő programok

Top 3 játékötlet csapatépítőkre


Top 3 játékötlet csapatépítőkre

Egyre népszerűbbek a céges csapatépítő rendezvények, ahol a cég, vagy részleg alkalmazottjai közelebbről megismerhetik egymást, ami segíti a hatékony közös kommunikációt, és munkavégzést. Mutatunk 3 nagyszerű beltéri programot erre az alkalomra, amit mindenki élvezni fog!


#1: Mozaik

A történtmesélős játékok mindig izgalmasak. A mozaik nevezetű játék lényege, hogy egymástól teljesen független szavakból a csapatokra osztott társaság összefüggő, értelmes történetet alkosson. A legjobb, ha ezek a szavak minél messzebb állnak egymástól, hiszen így nehezebb a feladat, és a résztvevőknek jobban együtt kell működniük. Akár a munkavégzéssel kapcsolatos szavakat is be lehet vonni a játékba. A cél, hogy minél ötletesebb szórakoztatóbb történetek szülessenek.

 

#2: Három igaz állítása, és egy hamis

Ennek a játéknak a keretében igazán megismerhetik egymást az alkalmazottak. A játék lényege ugyanis, hogy mindenki négy állítást mond magáról, amiből egy nem igaz, a többieknek pedig ki kell találniuk, melyik az. Érdemes olyan dolgokat mondani, amiket a kollégák valószínűleg nem tudnak, és minél valóságosabb hamis állításokat kitalálni, hiszen így igazán izgalmas a játék. A játék menete, hogy egy játékos tetszőleges sorrendben felsorolja az állításokat, és mindenki megpróbálja kitalálni melyik az, ami nem igaz, majd a játékos elárulja a megoldást. Ezután pedig jönnek a többiek. 

 

#3: Egy perc és nyersz

Az egy perc és nyersz a televízió képernyőjéről már ismerős lehet sokak számára. Ez egy nagyon izgalmas ügyességi játék, ahol a különböző feladatok az idő rövidsége miatt még nehezebben kivitelezhető válnak, ezért még több koncentrációt igényelnek. Példák a feladatokra: műanyagpoharakból meghatározott magasságú torony építése, színes cukorkák áthelyezése szívószálakkal, vagy csavaranyák egymásra helyezése evőpálcikákkal, de számtalan egyéb lehetőség is van. 

 

Ha pedig egy igazán jó helyszínt szeretnétek, akkor a Zsidai Group kínálatából biztosan ti is megtalálhatjátok a megfelelőt! Nézzétek meg kínálatukat: csapatépítés Budapesten!

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!