Top 3 játékötlet csapatépítőkre: ezek a legjobb beltéri csapatépítő programok

Top 3 játékötlet csapatépítőkre


Top 3 játékötlet csapatépítőkre

Egyre népszerűbbek a céges csapatépítő rendezvények, ahol a cég, vagy részleg alkalmazottjai közelebbről megismerhetik egymást, ami segíti a hatékony közös kommunikációt, és munkavégzést. Mutatunk 3 nagyszerű beltéri programot erre az alkalomra, amit mindenki élvezni fog!


#1: Mozaik

A történtmesélős játékok mindig izgalmasak. A mozaik nevezetű játék lényege, hogy egymástól teljesen független szavakból a csapatokra osztott társaság összefüggő, értelmes történetet alkosson. A legjobb, ha ezek a szavak minél messzebb állnak egymástól, hiszen így nehezebb a feladat, és a résztvevőknek jobban együtt kell működniük. Akár a munkavégzéssel kapcsolatos szavakat is be lehet vonni a játékba. A cél, hogy minél ötletesebb szórakoztatóbb történetek szülessenek.

 

#2: Három igaz állítása, és egy hamis

Ennek a játéknak a keretében igazán megismerhetik egymást az alkalmazottak. A játék lényege ugyanis, hogy mindenki négy állítást mond magáról, amiből egy nem igaz, a többieknek pedig ki kell találniuk, melyik az. Érdemes olyan dolgokat mondani, amiket a kollégák valószínűleg nem tudnak, és minél valóságosabb hamis állításokat kitalálni, hiszen így igazán izgalmas a játék. A játék menete, hogy egy játékos tetszőleges sorrendben felsorolja az állításokat, és mindenki megpróbálja kitalálni melyik az, ami nem igaz, majd a játékos elárulja a megoldást. Ezután pedig jönnek a többiek. 

 

#3: Egy perc és nyersz

Az egy perc és nyersz a televízió képernyőjéről már ismerős lehet sokak számára. Ez egy nagyon izgalmas ügyességi játék, ahol a különböző feladatok az idő rövidsége miatt még nehezebben kivitelezhető válnak, ezért még több koncentrációt igényelnek. Példák a feladatokra: műanyagpoharakból meghatározott magasságú torony építése, színes cukorkák áthelyezése szívószálakkal, vagy csavaranyák egymásra helyezése evőpálcikákkal, de számtalan egyéb lehetőség is van. 

 

Ha pedig egy igazán jó helyszínt szeretnétek, akkor a Zsidai Group kínálatából biztosan ti is megtalálhatjátok a megfelelőt! Nézzétek meg kínálatukat: csapatépítés Budapesten!

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Támogassuk szervezetünket!

Mire kell figyelni a hideg idő beköszöntével?

Az ősz megérkezése számos remek időtöltésnek ad teret, mint például szüreti mulatságok, borkóstolók, kirándulások. Azonban ahogy egyre hűvösebbre fordul az idő és közelít a tél, néhány dologra nem árt odafigyelni ahhoz, hogy maximálisan ki lehessen élvezni az őszi hónapok nyújtotta lehetőségeket.

Kényeztetés otthon

Kényeztetés otthon

Egyes tevékenységek, melyek régebben kizárólag a wellness szolgáltatást biztosító helyeken voltak elérhetők, ma már otthonra is hazavihetők. Így aztán pozitív hatásait az otthon kényelméből is lehet élvezni, nem szükséges ellátogatni egy ilyen spa központba. Az egyik ilyen, otthonra is telepíthető kényeztető berendezés a szauna – mutatom, miért érdemes egyre beruházni!

A nyújtás nagyon fontos!

Miért fontos a nyújtás?

A sport sok ember számára a mindennapok szerves része, a legtöbb ember végez valamilyen mozgásformát, akár a teste karbantartása végett, akár alakformálási szándékkal, vagy épp csak élvezetből. Viszont sokan nem fektetnek elég hangsúlyt az edzések során a nyújtásra, pedig nem csak nagyon fontos része, de a mellőzése problémákhoz vezet hosszútávon.