Mit tud a DJI Mavic Mini drón?

Mit tud a DJI Mavic Mini?


Mit tud a DJI Mavic Mini drón?

Akik otthon vannak a drónozásban azok jól tudják, hogy mekkora szenzáció, hogy megjelent a kínai drón óriás legújabb drónja a DJI Mavic Mini. A legszembetűnőbb tulajdonsága a pehelysúlya, ami megkérdőjelezheti, hogy vajon mit tud ez a drón? Lássuk!


Először is miért ilyen kicsi?

Felmerülhet a kérdés, hogy mért kell, hogy ilyen kicsi legyen, hiszen így nyilvánvalóan nem fér el benne annyi alkatrész, aminek a gyengébb teljesítmény és kevesebb specifikáció lehet a következménye. A válasz nagyon egyszerű, 250 gramm alatt semmiféle engedélyre, regisztrációra nincsen szükség, ahhoz, hogy legálisan használható legyen a drón. Ez a drón pedig a maga 249 grammjával éppen a kritikus súly alatt tudott maradni.

 

Mit tud ez a kicsi drón?

Bár tényleg kicsi, olya annyira, hogy játékdrónnak minősül, nem kell megijedni. Teljesítménye és tudása meglepően jó, persze vannak hiányosságai, de egy ekkora szerkezettől nem is várhatunk el olyan számokat, mint a többször ekkora társaitól. Ami kimaradt: kézmozdulatos irányítás, a 4K-s kamera, a hosszú hatótávolság, az akadályelkerülő rendszer, továbbá jó néhány kamerafunkció, mint a timelapse, az optikai zoom, az alany követése, vagy éppen a panorámakép. De azért nem olyan rossz a kamera, 12 megapixeles, 2,7K-s videó felvételére alkalmas.
A teljesítményről: 30 perces repülési idővel kell számolni, maximális sebessége 45647 kilométer per óra körül alakul. Bár nem a leggyorsabb, de azért elég stabil a szerkezete, vezethetőség szempontjából is igen jól teljesít. Ár-érték arányban mindenképpen pozitív a mérleg. Összeségében, ha a fent leírt specifikációkról le tudsz mondani, akkor mindenképpen megéri megvásárolni a DJI Mavic Mini drónt.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!