Mit tud a DJI Mavic Mini drón?

Mit tud a DJI Mavic Mini?


Mit tud a DJI Mavic Mini drón?

Akik otthon vannak a drónozásban azok jól tudják, hogy mekkora szenzáció, hogy megjelent a kínai drón óriás legújabb drónja a DJI Mavic Mini. A legszembetűnőbb tulajdonsága a pehelysúlya, ami megkérdőjelezheti, hogy vajon mit tud ez a drón? Lássuk!


Először is miért ilyen kicsi?

Felmerülhet a kérdés, hogy mért kell, hogy ilyen kicsi legyen, hiszen így nyilvánvalóan nem fér el benne annyi alkatrész, aminek a gyengébb teljesítmény és kevesebb specifikáció lehet a következménye. A válasz nagyon egyszerű, 250 gramm alatt semmiféle engedélyre, regisztrációra nincsen szükség, ahhoz, hogy legálisan használható legyen a drón. Ez a drón pedig a maga 249 grammjával éppen a kritikus súly alatt tudott maradni.

 

Mit tud ez a kicsi drón?

Bár tényleg kicsi, olya annyira, hogy játékdrónnak minősül, nem kell megijedni. Teljesítménye és tudása meglepően jó, persze vannak hiányosságai, de egy ekkora szerkezettől nem is várhatunk el olyan számokat, mint a többször ekkora társaitól. Ami kimaradt: kézmozdulatos irányítás, a 4K-s kamera, a hosszú hatótávolság, az akadályelkerülő rendszer, továbbá jó néhány kamerafunkció, mint a timelapse, az optikai zoom, az alany követése, vagy éppen a panorámakép. De azért nem olyan rossz a kamera, 12 megapixeles, 2,7K-s videó felvételére alkalmas.
A teljesítményről: 30 perces repülési idővel kell számolni, maximális sebessége 45647 kilométer per óra körül alakul. Bár nem a leggyorsabb, de azért elég stabil a szerkezete, vezethetőség szempontjából is igen jól teljesít. Ár-érték arányban mindenképpen pozitív a mérleg. Összeségében, ha a fent leírt specifikációkról le tudsz mondani, akkor mindenképpen megéri megvásárolni a DJI Mavic Mini drónt.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Online játék rendelés

Webshopból játékot rendelni? Mutatjuk miért éri meg neked is!

Az interneten szinte bármit be lehet szerezni. Bizonyos dolgokat sokkal egyszerűbb a kanapénk kényelméből megrendelni, mint egy lépést is tenni értük. Persze vannak olyan dolgok is, amik tartogatnak némi kockázatot. Nem lesz jó a ruha mérete, kényelmetlen lesz a cipő, de a játékkal mégis mi történhetne? Egy játékot nyugodt szívvel meg lehet rendelni egy játék webáruházból  mindennemű kockázat nélkül.

Érvek  a felnőttbarát hotelek mellett

5 érv a felnőttbarát hotelek mellett

Sajnos hazánkban még nem elterjedtek a felnőttbarát hotelek, illetve elég sokan ellenszenvesek is ezzel a kifejezéssel kapcsolatban. Pedig higgyétek el, a felnőttbarát szállodák nem szörnyű helyek, sőt! Mutatjuk miért éri meg felnőttbarát hotelek megszállni!

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

TOP 3 évfordulós ajándék

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!