Mit tud a DJI Mavic Mini drón?

Mit tud a DJI Mavic Mini?


Mit tud a DJI Mavic Mini drón?

Akik otthon vannak a drónozásban azok jól tudják, hogy mekkora szenzáció, hogy megjelent a kínai drón óriás legújabb drónja a DJI Mavic Mini. A legszembetűnőbb tulajdonsága a pehelysúlya, ami megkérdőjelezheti, hogy vajon mit tud ez a drón? Lássuk!


Először is miért ilyen kicsi?

Felmerülhet a kérdés, hogy mért kell, hogy ilyen kicsi legyen, hiszen így nyilvánvalóan nem fér el benne annyi alkatrész, aminek a gyengébb teljesítmény és kevesebb specifikáció lehet a következménye. A válasz nagyon egyszerű, 250 gramm alatt semmiféle engedélyre, regisztrációra nincsen szükség, ahhoz, hogy legálisan használható legyen a drón. Ez a drón pedig a maga 249 grammjával éppen a kritikus súly alatt tudott maradni.

 

Mit tud ez a kicsi drón?

Bár tényleg kicsi, olya annyira, hogy játékdrónnak minősül, nem kell megijedni. Teljesítménye és tudása meglepően jó, persze vannak hiányosságai, de egy ekkora szerkezettől nem is várhatunk el olyan számokat, mint a többször ekkora társaitól. Ami kimaradt: kézmozdulatos irányítás, a 4K-s kamera, a hosszú hatótávolság, az akadályelkerülő rendszer, továbbá jó néhány kamerafunkció, mint a timelapse, az optikai zoom, az alany követése, vagy éppen a panorámakép. De azért nem olyan rossz a kamera, 12 megapixeles, 2,7K-s videó felvételére alkalmas.
A teljesítményről: 30 perces repülési idővel kell számolni, maximális sebessége 45647 kilométer per óra körül alakul. Bár nem a leggyorsabb, de azért elég stabil a szerkezete, vezethetőség szempontjából is igen jól teljesít. Ár-érték arányban mindenképpen pozitív a mérleg. Összeségében, ha a fent leírt specifikációkról le tudsz mondani, akkor mindenképpen megéri megvásárolni a DJI Mavic Mini drónt.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

50. születésnapra ajándékötletek

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!

Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 

Gyerekkel étterembe

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.