Így készíts tökéletes felvételt okostelefonoddal: ere való a képstabilizátor

Így készíts tökéletes felvételt okostelefonoddal!


Videók készítése okostelefonnal

A jobbnál jobb technikai felszereltséggel rendelkező telefonokkal már egyre több mindent meg lehet csinálni. Már fényképezőgépre sincs szüksége szükség ahhoz, hogy jó minőségű felvételeket készítsünk, köszönhetően a képstabilizátoroknak. Ugyanis legyen bármilyen jó egy telefon kamerája, sajnos a kezünk nem a legstabilabb alapot képzi neki, így szükség van valamire, ami az apróbb rezgéseket mérsékelni tudja.  


Főleg a videókhoz van szükség stabilitásra

Biztosan jártál már úgy te is, hogy videó készítettél a telefonoddal, és akármennyire is stabilan próbáltad tartani a kezedet, mégis bele-bele remegett, ennek köszönhetően pedig a videó homályos lett. De próbáltál már mozogni, mondjuk sétálni esetleg videózás közben? Biztos nem lettél maradéktalanul elégedett az eredménnyel. Nem a te hibád, a telefonokból ugyanis hiányzik az az alkatrész, ami stabilizálná az apróbb rezgéseket. Viszont egy képstabilizátorral orvosolni lehet a problémát.

 

Mi az a képstabilizátor, és mire jó?

A képstabilizátor egy apró szerkezet, amibe bele kell helyezned a telefonodat. Egy kis időre szükség van ahhoz, hogy összekapcsolódjon a telefonoddal, de ezután segít vízszintesen tartani a telefont. Ennek következtében pedig a rögzített kép ne fog csúszkálni, és a videó nem lesz homályos. Gyakorlatilag tehát, a képstabilizátor kiegyenlíti a kezünk rezgését, de egyéb szuper funkciói is vannak.

 

Milyen képstabilizátort ajánlott választani?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy mégis milyen képstabilizátort érdemes választani, van-e egyáltalán különbség közöttük. Mi a DJI Osmo valamelyikét ajánljuk, hiszen egyértelműen ezek a legjobb minőségű, valamint ár-érétkű arányú készülékek jelenleg a piacon, valamint remek kialakításuk miatt, nagyon könnyen lehet őket használni. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!