Így készíts tökéletes felvételt okostelefonoddal: ere való a képstabilizátor

Így készíts tökéletes felvételt okostelefonoddal!


Videók készítése okostelefonnal

A jobbnál jobb technikai felszereltséggel rendelkező telefonokkal már egyre több mindent meg lehet csinálni. Már fényképezőgépre sincs szüksége szükség ahhoz, hogy jó minőségű felvételeket készítsünk, köszönhetően a képstabilizátoroknak. Ugyanis legyen bármilyen jó egy telefon kamerája, sajnos a kezünk nem a legstabilabb alapot képzi neki, így szükség van valamire, ami az apróbb rezgéseket mérsékelni tudja.  


Főleg a videókhoz van szükség stabilitásra

Biztosan jártál már úgy te is, hogy videó készítettél a telefonoddal, és akármennyire is stabilan próbáltad tartani a kezedet, mégis bele-bele remegett, ennek köszönhetően pedig a videó homályos lett. De próbáltál már mozogni, mondjuk sétálni esetleg videózás közben? Biztos nem lettél maradéktalanul elégedett az eredménnyel. Nem a te hibád, a telefonokból ugyanis hiányzik az az alkatrész, ami stabilizálná az apróbb rezgéseket. Viszont egy képstabilizátorral orvosolni lehet a problémát.

 

Mi az a képstabilizátor, és mire jó?

A képstabilizátor egy apró szerkezet, amibe bele kell helyezned a telefonodat. Egy kis időre szükség van ahhoz, hogy összekapcsolódjon a telefonoddal, de ezután segít vízszintesen tartani a telefont. Ennek következtében pedig a rögzített kép ne fog csúszkálni, és a videó nem lesz homályos. Gyakorlatilag tehát, a képstabilizátor kiegyenlíti a kezünk rezgését, de egyéb szuper funkciói is vannak.

 

Milyen képstabilizátort ajánlott választani?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy mégis milyen képstabilizátort érdemes választani, van-e egyáltalán különbség közöttük. Mi a DJI Osmo valamelyikét ajánljuk, hiszen egyértelműen ezek a legjobb minőségű, valamint ár-érétkű arányú készülékek jelenleg a piacon, valamint remek kialakításuk miatt, nagyon könnyen lehet őket használni. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Online játék rendelés

Webshopból játékot rendelni? Mutatjuk miért éri meg neked is!

Az interneten szinte bármit be lehet szerezni. Bizonyos dolgokat sokkal egyszerűbb a kanapénk kényelméből megrendelni, mint egy lépést is tenni értük. Persze vannak olyan dolgok is, amik tartogatnak némi kockázatot. Nem lesz jó a ruha mérete, kényelmetlen lesz a cipő, de a játékkal mégis mi történhetne? Egy játékot nyugodt szívvel meg lehet rendelni egy játék webáruházból  mindennemű kockázat nélkül.

Érvek  a felnőttbarát hotelek mellett

5 érv a felnőttbarát hotelek mellett

Sajnos hazánkban még nem elterjedtek a felnőttbarát hotelek, illetve elég sokan ellenszenvesek is ezzel a kifejezéssel kapcsolatban. Pedig higgyétek el, a felnőttbarát szállodák nem szörnyű helyek, sőt! Mutatjuk miért éri meg felnőttbarát hotelek megszállni!

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

TOP 3 évfordulós ajándék

Most lesz az évfordulótok, vagy valamilyen más jeles esemény, ezért szeretnéd párodat meglepni valami romantikus, és személyes ajándékkal? Segítünk! Íme az 3 legjobb évfordulós ajándék ötlet!