Így készíts tökéletes felvételt okostelefonoddal: ere való a képstabilizátor

Így készíts tökéletes felvételt okostelefonoddal!


Videók készítése okostelefonnal

A jobbnál jobb technikai felszereltséggel rendelkező telefonokkal már egyre több mindent meg lehet csinálni. Már fényképezőgépre sincs szüksége szükség ahhoz, hogy jó minőségű felvételeket készítsünk, köszönhetően a képstabilizátoroknak. Ugyanis legyen bármilyen jó egy telefon kamerája, sajnos a kezünk nem a legstabilabb alapot képzi neki, így szükség van valamire, ami az apróbb rezgéseket mérsékelni tudja.  


Főleg a videókhoz van szükség stabilitásra

Biztosan jártál már úgy te is, hogy videó készítettél a telefonoddal, és akármennyire is stabilan próbáltad tartani a kezedet, mégis bele-bele remegett, ennek köszönhetően pedig a videó homályos lett. De próbáltál már mozogni, mondjuk sétálni esetleg videózás közben? Biztos nem lettél maradéktalanul elégedett az eredménnyel. Nem a te hibád, a telefonokból ugyanis hiányzik az az alkatrész, ami stabilizálná az apróbb rezgéseket. Viszont egy képstabilizátorral orvosolni lehet a problémát.

 

Mi az a képstabilizátor, és mire jó?

A képstabilizátor egy apró szerkezet, amibe bele kell helyezned a telefonodat. Egy kis időre szükség van ahhoz, hogy összekapcsolódjon a telefonoddal, de ezután segít vízszintesen tartani a telefont. Ennek következtében pedig a rögzített kép ne fog csúszkálni, és a videó nem lesz homályos. Gyakorlatilag tehát, a képstabilizátor kiegyenlíti a kezünk rezgését, de egyéb szuper funkciói is vannak.

 

Milyen képstabilizátort ajánlott választani?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy mégis milyen képstabilizátort érdemes választani, van-e egyáltalán különbség közöttük. Mi a DJI Osmo valamelyikét ajánljuk, hiszen egyértelműen ezek a legjobb minőségű, valamint ár-érétkű arányú készülékek jelenleg a piacon, valamint remek kialakításuk miatt, nagyon könnyen lehet őket használni. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!