Így készíts tökéletes felvételt okostelefonoddal: ere való a képstabilizátor

Így készíts tökéletes felvételt okostelefonoddal!


Videók készítése okostelefonnal

A jobbnál jobb technikai felszereltséggel rendelkező telefonokkal már egyre több mindent meg lehet csinálni. Már fényképezőgépre sincs szüksége szükség ahhoz, hogy jó minőségű felvételeket készítsünk, köszönhetően a képstabilizátoroknak. Ugyanis legyen bármilyen jó egy telefon kamerája, sajnos a kezünk nem a legstabilabb alapot képzi neki, így szükség van valamire, ami az apróbb rezgéseket mérsékelni tudja.  


Főleg a videókhoz van szükség stabilitásra

Biztosan jártál már úgy te is, hogy videó készítettél a telefonoddal, és akármennyire is stabilan próbáltad tartani a kezedet, mégis bele-bele remegett, ennek köszönhetően pedig a videó homályos lett. De próbáltál már mozogni, mondjuk sétálni esetleg videózás közben? Biztos nem lettél maradéktalanul elégedett az eredménnyel. Nem a te hibád, a telefonokból ugyanis hiányzik az az alkatrész, ami stabilizálná az apróbb rezgéseket. Viszont egy képstabilizátorral orvosolni lehet a problémát.

 

Mi az a képstabilizátor, és mire jó?

A képstabilizátor egy apró szerkezet, amibe bele kell helyezned a telefonodat. Egy kis időre szükség van ahhoz, hogy összekapcsolódjon a telefonoddal, de ezután segít vízszintesen tartani a telefont. Ennek következtében pedig a rögzített kép ne fog csúszkálni, és a videó nem lesz homályos. Gyakorlatilag tehát, a képstabilizátor kiegyenlíti a kezünk rezgését, de egyéb szuper funkciói is vannak.

 

Milyen képstabilizátort ajánlott választani?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy mégis milyen képstabilizátort érdemes választani, van-e egyáltalán különbség közöttük. Mi a DJI Osmo valamelyikét ajánljuk, hiszen egyértelműen ezek a legjobb minőségű, valamint ár-érétkű arányú készülékek jelenleg a piacon, valamint remek kialakításuk miatt, nagyon könnyen lehet őket használni. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

50. születésnapra ajándékötletek

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!

Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 

Gyerekkel étterembe

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.