3 érv, ami egy Balatoni esküvő mellett szól, ezért házasodj a Balatonnál!

3 érv, ami egy Balatoni esküvő mellett szól


ezért házasodj a Balatonnál

Filmbeillő vízparti esküvő a lemenő nap fényében, ami nem is kerül egy vagyonba, és nem kell hozzá az egész családot elrepíteni a világ egy távoli zugába? Létezik, úgy hívják, hogy balatoni esküvő! Tudod miért jó a Balatonon tartani az esküvődet? Van 3 meggyőző érvünk!


A Balaton közelebb van, mint a tengerpart

Tegye fel a kezét az, aki álmodozott már róla, hogy a vízparton, a lágy hullámokokkal tarkított mesés környezetben mondja ki élete egyik legfontosabb Igen-ét. Nagyon sok filmben jelenik meg a tengerparti esküvő, így nem csoda, ha te is szövögettél hasonló terveket. De ha így jobban belegondolunk elég földtől elrugaszkodott dolog, ugyanis az egész családot, és barátikört, még akkor is, ha csak egy szűkebb körű esküvőt szervezünk nemcsak nagyon költséges, hanem sokszor kivitelezhetetlen is. A nagyszülők nem biztos, hogy tudnak vállalni egy ilyen utat. De a Balatonig mindenki el tud menni.

 

Számtalan lehetőség van a Balatonnál

Bár sokaknak a Balaton egyet jelent a szocialista nyaralókkal, lángosos bódékkal, színes napaernyők alatt fröccsözőkkel, és a kopott vízi biciklit tekerőkkel, a Balaton sokkal, de sokkal több ennél. Megannyi csodaszép vidék veszi körül, dimbes-dombos Tanúhegyek, kedves kis templomokkal, idilli pincészetek, páratlan gasztronómiai remekeket készítő éttermek és modern szállodák. Ezek pedig mind, mind tökéletes helyszínül szolgálhatnak a Nagy Naphoz. Például a Kristály Hotelben egyszerre az összeset megtalálhatod, a különlegesen szép Somló hegy mellett található, két perces sétára egy igazán idilli tavacskától, és a konyhája pedig kiváló, olvass róla részleteket itt: balatoni rendezvényhelyszínek!

 

A Balaton csodaszép

És nem elhanyagolható a magyar tenger csodaszép látványa sem, ami bizony-bizony felveszi a versenyt Európa tengerpartjaival. Gondolj csak bele milyen pazarul fog mutatni az esküvői fotókon a csodálatosan szép türkízkék Balaton! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!