3 dolog, amit el kell döntened, mielőtt esküvői meghívót nyomtatsz

3 dolog, amit el kell döntened, mielőtt esküvői meghívót nyomtatsz


Esküvői meghívó

Sokan azt mondják, hogy az esküvő szervezésének még a legelején ki kell nyomtatni a meghívókat, hogy minél hamarabb oda lehessen adni a meghívott feleknek, annak érdekében, hogy ők minél hamarabb feltudjanak készülni, és minél kevesebb esély legyen arra, hogy közben más programot találjanak. Illetve így te is könnyebben tudsz számolni, hogy mennyi főre is kell pontosan tervezni. De van azért pár dolog, aminek meg kell előzni a meghívó nyomtatást!


Dátum és helyszín

Dátum nélkül elég nehéz lesz bárkit is meghívni, illetve beíratni magatokat a naptárjukba. Első lépésként tehát el kell dönteni, hogy mikorra is tűzitek ki a Nagy Napotokat. Jó, ha van egy konkrét elképzelésetek a dátummal kapcsolatban, de sokszor ez a helyszín függvénye is, hiszen a legjobb helyek elég gyorsan betelnek, így könnyen elképzelhető, hogy ehhez kell alkalmazkodnotok, ha nem vagytok elég gyorsak. Tehát ezt a kettőt mindenképpen el kell döntenetek mielőtt postára adnátok a meghívókat! Ha egy igazán hangulatos esküvőhelyszínt kerestek, akkor mindenképpen nézzétek meg a Balaton-felvidéki Kristály Hotel-t! 

 

Stílus

Az esküvő meghívó nem csak egy cetli, darab papír, A4-esre nyomtatott szöveg, hanem egy nagyon fontos, meghitt, sokat jelentő csodaszép iromány. Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen meghívót nyomtattok, és küldötök szét. Ahhoz, hogy a megfelelő darab el tudjon készülni, ami tényleg minden apró részletében tökéletes, el kell döntenetek az egész esküvő irányvonalát. Milyen stílusa lesz magának a rendezvénynek, romantikus, modern, klasszikus, valami új irány, melyik lesz a fő szín, ami dominálni fog? Ezek egyáltalán nem elhanyagolható kérdések, hiszen, ha szeretnétek a meghívó designét az ültetőkártyák designéhez illeszteni, akkor nagyon is fontos ezeket tisztázni előtte.

 

Idézet

Az esküvői meghívóra nyomott idézetnek is nagy jelentősége van, már csak azért is, mert ennek tükröznie kell a pár kapcsolatát. Szintén fontos meghatározni az idézet kiválasztása előtt az egész stílust, hiszen, ha valami klasszikus vonalon indultok el, akkor célszerű klasszikus idézetet választan, de ha újító irányba, akkor akár dalszövegek, vicces, nevettető sorokat is választhattok. 
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!