Esküvőszervezés lépésről-lépésre, avagy a zökkenőmentes esküvő titka

Esküvőszervezés lépésről-lépésre, avagy a zökkenőmentes esküvő titka


Esküvőszervezés lépésről-lépésre

A Nagy Nap, ahol mindennek úgy kell alakulnia, ahogyan azt olyan régen megálmodtuk. De mégis mi mindent kell tenni ezért? A teendők listája szinte végtelen, de nem kell megijedni, egy kis szervezéssel, és odafigyeléssel meg lehet valósítani mindent, mutatjuk hogyan!


Előbb a gondos tervezés, utána a szervezés

Mielőtt bárit is elkezdenétek megszervezni, üljetek le, és alaposan gondoljátok át az egészet aprólékosan, lépésről-lépésre. Ha végig rágtátok magatokat mindenen, akkor sokkal jobban átfogjátok látni az egész procedúrát, illetve az egymás után következő feladatokat. Illetve, így egy összetett képet kaphattok az egész esküvő témáját és stílusát illetően. 

 

Helyszín, és időpontok

Ha kitaláltátok, hogy mit szeretnétek, akkor ideje elkezdeni a szervezési munkálatokat. Az első, és legfontosabb a helyszín kiválasztása és lefoglalása. Nemcsak azért nagyon fontos ez, mert alapvetően ez határozza meg az egész esküvőt, hanem mert a jó helyeken gyorsan fogynak az időpontok. Egy romantikus esküvőhelyszín nélkül pedig nem lehet tökéletes a Nagy Napotok!

 

Vendégek meghívása

Ha megvan a helyszín, és vele együtt az időpont, akkor érdemes a vendégek értesítésével, illetve meghívásával folytatni a sort.  Minél előbb meghívjátok őket, annál biztosabb, hogy nem szerveznek erre az időpontra semmi mást, például nyaralást. 

 

A lista további elemei

Ezzel túl vagytok az első nagy lépéseken, de a java természetesen csak most jön. Ha az elején alapos munkát végeztetek, akkor most már csak a listán lévő elemeken kell szépen sorban haladni. Dekoráció, menü, programok, fotós, videós, ruhák, ékszerek, fodrász, sminkes, kísérő események, dekoráció, virágok, torta, és sorolhatnánk. Ha úgy érzitek, hogy nem bírjátok, akkor esetleg kérjetek segítséget a családtól, vagy barátoktól, biztosan örömmel segítenek majd. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!