Esküvőszervezés lépésről-lépésre, avagy a zökkenőmentes esküvő titka

Esküvőszervezés lépésről-lépésre, avagy a zökkenőmentes esküvő titka


Esküvőszervezés lépésről-lépésre

A Nagy Nap, ahol mindennek úgy kell alakulnia, ahogyan azt olyan régen megálmodtuk. De mégis mi mindent kell tenni ezért? A teendők listája szinte végtelen, de nem kell megijedni, egy kis szervezéssel, és odafigyeléssel meg lehet valósítani mindent, mutatjuk hogyan!


Előbb a gondos tervezés, utána a szervezés

Mielőtt bárit is elkezdenétek megszervezni, üljetek le, és alaposan gondoljátok át az egészet aprólékosan, lépésről-lépésre. Ha végig rágtátok magatokat mindenen, akkor sokkal jobban átfogjátok látni az egész procedúrát, illetve az egymás után következő feladatokat. Illetve, így egy összetett képet kaphattok az egész esküvő témáját és stílusát illetően. 

 

Helyszín, és időpontok

Ha kitaláltátok, hogy mit szeretnétek, akkor ideje elkezdeni a szervezési munkálatokat. Az első, és legfontosabb a helyszín kiválasztása és lefoglalása. Nemcsak azért nagyon fontos ez, mert alapvetően ez határozza meg az egész esküvőt, hanem mert a jó helyeken gyorsan fogynak az időpontok. Egy romantikus esküvőhelyszín nélkül pedig nem lehet tökéletes a Nagy Napotok!

 

Vendégek meghívása

Ha megvan a helyszín, és vele együtt az időpont, akkor érdemes a vendégek értesítésével, illetve meghívásával folytatni a sort.  Minél előbb meghívjátok őket, annál biztosabb, hogy nem szerveznek erre az időpontra semmi mást, például nyaralást. 

 

A lista további elemei

Ezzel túl vagytok az első nagy lépéseken, de a java természetesen csak most jön. Ha az elején alapos munkát végeztetek, akkor most már csak a listán lévő elemeken kell szépen sorban haladni. Dekoráció, menü, programok, fotós, videós, ruhák, ékszerek, fodrász, sminkes, kísérő események, dekoráció, virágok, torta, és sorolhatnánk. Ha úgy érzitek, hogy nem bírjátok, akkor esetleg kérjetek segítséget a családtól, vagy barátoktól, biztosan örömmel segítenek majd. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!