Esküvőszervezés lépésről-lépésre, avagy a zökkenőmentes esküvő titka

Esküvőszervezés lépésről-lépésre, avagy a zökkenőmentes esküvő titka


Esküvőszervezés lépésről-lépésre

A Nagy Nap, ahol mindennek úgy kell alakulnia, ahogyan azt olyan régen megálmodtuk. De mégis mi mindent kell tenni ezért? A teendők listája szinte végtelen, de nem kell megijedni, egy kis szervezéssel, és odafigyeléssel meg lehet valósítani mindent, mutatjuk hogyan!


Előbb a gondos tervezés, utána a szervezés

Mielőtt bárit is elkezdenétek megszervezni, üljetek le, és alaposan gondoljátok át az egészet aprólékosan, lépésről-lépésre. Ha végig rágtátok magatokat mindenen, akkor sokkal jobban átfogjátok látni az egész procedúrát, illetve az egymás után következő feladatokat. Illetve, így egy összetett képet kaphattok az egész esküvő témáját és stílusát illetően. 

 

Helyszín, és időpontok

Ha kitaláltátok, hogy mit szeretnétek, akkor ideje elkezdeni a szervezési munkálatokat. Az első, és legfontosabb a helyszín kiválasztása és lefoglalása. Nemcsak azért nagyon fontos ez, mert alapvetően ez határozza meg az egész esküvőt, hanem mert a jó helyeken gyorsan fogynak az időpontok. Egy romantikus esküvőhelyszín nélkül pedig nem lehet tökéletes a Nagy Napotok!

 

Vendégek meghívása

Ha megvan a helyszín, és vele együtt az időpont, akkor érdemes a vendégek értesítésével, illetve meghívásával folytatni a sort.  Minél előbb meghívjátok őket, annál biztosabb, hogy nem szerveznek erre az időpontra semmi mást, például nyaralást. 

 

A lista további elemei

Ezzel túl vagytok az első nagy lépéseken, de a java természetesen csak most jön. Ha az elején alapos munkát végeztetek, akkor most már csak a listán lévő elemeken kell szépen sorban haladni. Dekoráció, menü, programok, fotós, videós, ruhák, ékszerek, fodrász, sminkes, kísérő események, dekoráció, virágok, torta, és sorolhatnánk. Ha úgy érzitek, hogy nem bírjátok, akkor esetleg kérjetek segítséget a családtól, vagy barátoktól, biztosan örömmel segítenek majd. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!