Milyen drónt érdemes vásárolni: ezek a legjobb drónok

Milyen drónt érdemes venni?


Ezek a  legjobb drónok a piacon

Drónt szeretnél vásárolni, de teljesen elvesztél a sokféle készülék között, és fogalmad sincs, hogy melyik lenne a legjobb választás? Segítünk a választásban! Nézzük melyik drónokat érdemes választani.


Hobbiszerű alkalmazása, kezdőknek gyerekeknek

A drónozás egyre népszerűbb hobbi manapság, azoknak, akik csak szabadidejükben szeretnének egy kicsit repkedni, esetleg gyerekükkel együtt szórakozni, azoknak a DJI Trello-t ajánljuk. Ez egy alacsony árkategórás drón, ami mégis mindent tud, amire szükség lehet, ráadásul nagyon egyszerűen is kezelhető. Persze ettől a dróntól nem szabad hosszú repülési időt, és mindenféle extra funkciót várni, de kezdésnek tökéletes választás.

 

Középhaladóknak

A következő szint legjobb drónja szintén a DJI-től van. A DJI SPark-ot, azoknak ajánljuk azoknak, akik már megtapasztalták a drónozás élményét, és egy újabb szintre szeretnének lépni. Mit várhatunk a Spark-tól? Nagyobb teljesítményt, megnövekedett menetidőt, és extra funkciókat. De arra senki se számítson, hogy ezzel a drónnal nagyon jó minőségű felvételeket lehet készíteni, ahhoz még egy árkategóriát ugrani kell. Viszont ár-érték arányban a Spark nagyon jó választás.

 

Profiknak

Azoknak, akik komolyabban szeretnének hódolni a hobbijuknak, esetleg hivatásszerűen használni a drónokat, jó minőségű képek, videók készítésére, azoknak a kínai drónóriás nemrégiben kiadott király kategóriás drónjait ajánljuk, amik tényleg mindent tudnak, amire csak szükség lehet. A a DJI Mavic 2 PRO és a ZOOM az eddigi legnagyobb tudású, felszereltségű, és teljesítményű drónok. A legújabb technológiák, és felhasználóbarát funkciók jellemzik ezeket a készülékeket. 

 

Ha pedig még mindig szeretnél drónt vásárolni, vagy a cikk alapján kedvet kaptál, akkor az alábbi linken teheted meg: DJI drón vásárlás!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!