Milyen drónt érdemes vásárolni: ezek a legjobb drónok

Milyen drónt érdemes venni?


Ezek a  legjobb drónok a piacon

Drónt szeretnél vásárolni, de teljesen elvesztél a sokféle készülék között, és fogalmad sincs, hogy melyik lenne a legjobb választás? Segítünk a választásban! Nézzük melyik drónokat érdemes választani.


Hobbiszerű alkalmazása, kezdőknek gyerekeknek

A drónozás egyre népszerűbb hobbi manapság, azoknak, akik csak szabadidejükben szeretnének egy kicsit repkedni, esetleg gyerekükkel együtt szórakozni, azoknak a DJI Trello-t ajánljuk. Ez egy alacsony árkategórás drón, ami mégis mindent tud, amire szükség lehet, ráadásul nagyon egyszerűen is kezelhető. Persze ettől a dróntól nem szabad hosszú repülési időt, és mindenféle extra funkciót várni, de kezdésnek tökéletes választás.

 

Középhaladóknak

A következő szint legjobb drónja szintén a DJI-től van. A DJI SPark-ot, azoknak ajánljuk azoknak, akik már megtapasztalták a drónozás élményét, és egy újabb szintre szeretnének lépni. Mit várhatunk a Spark-tól? Nagyobb teljesítményt, megnövekedett menetidőt, és extra funkciókat. De arra senki se számítson, hogy ezzel a drónnal nagyon jó minőségű felvételeket lehet készíteni, ahhoz még egy árkategóriát ugrani kell. Viszont ár-érték arányban a Spark nagyon jó választás.

 

Profiknak

Azoknak, akik komolyabban szeretnének hódolni a hobbijuknak, esetleg hivatásszerűen használni a drónokat, jó minőségű képek, videók készítésére, azoknak a kínai drónóriás nemrégiben kiadott király kategóriás drónjait ajánljuk, amik tényleg mindent tudnak, amire csak szükség lehet. A a DJI Mavic 2 PRO és a ZOOM az eddigi legnagyobb tudású, felszereltségű, és teljesítményű drónok. A legújabb technológiák, és felhasználóbarát funkciók jellemzik ezeket a készülékeket. 

 

Ha pedig még mindig szeretnél drónt vásárolni, vagy a cikk alapján kedvet kaptál, akkor az alábbi linken teheted meg: DJI drón vásárlás!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!