Milyen drónt érdemes vásárolni: ezek a legjobb drónok

Milyen drónt érdemes venni?


Ezek a  legjobb drónok a piacon

Drónt szeretnél vásárolni, de teljesen elvesztél a sokféle készülék között, és fogalmad sincs, hogy melyik lenne a legjobb választás? Segítünk a választásban! Nézzük melyik drónokat érdemes választani.


Hobbiszerű alkalmazása, kezdőknek gyerekeknek

A drónozás egyre népszerűbb hobbi manapság, azoknak, akik csak szabadidejükben szeretnének egy kicsit repkedni, esetleg gyerekükkel együtt szórakozni, azoknak a DJI Trello-t ajánljuk. Ez egy alacsony árkategórás drón, ami mégis mindent tud, amire szükség lehet, ráadásul nagyon egyszerűen is kezelhető. Persze ettől a dróntól nem szabad hosszú repülési időt, és mindenféle extra funkciót várni, de kezdésnek tökéletes választás.

 

Középhaladóknak

A következő szint legjobb drónja szintén a DJI-től van. A DJI SPark-ot, azoknak ajánljuk azoknak, akik már megtapasztalták a drónozás élményét, és egy újabb szintre szeretnének lépni. Mit várhatunk a Spark-tól? Nagyobb teljesítményt, megnövekedett menetidőt, és extra funkciókat. De arra senki se számítson, hogy ezzel a drónnal nagyon jó minőségű felvételeket lehet készíteni, ahhoz még egy árkategóriát ugrani kell. Viszont ár-érték arányban a Spark nagyon jó választás.

 

Profiknak

Azoknak, akik komolyabban szeretnének hódolni a hobbijuknak, esetleg hivatásszerűen használni a drónokat, jó minőségű képek, videók készítésére, azoknak a kínai drónóriás nemrégiben kiadott király kategóriás drónjait ajánljuk, amik tényleg mindent tudnak, amire csak szükség lehet. A a DJI Mavic 2 PRO és a ZOOM az eddigi legnagyobb tudású, felszereltségű, és teljesítményű drónok. A legújabb technológiák, és felhasználóbarát funkciók jellemzik ezeket a készülékeket. 

 

Ha pedig még mindig szeretnél drónt vásárolni, vagy a cikk alapján kedvet kaptál, akkor az alábbi linken teheted meg: DJI drón vásárlás!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!