Esküvőszervezés lépésről, lépésre

Esküvőszervezés lépésről, lépésre


Esküvőszervezés lépésről, lépésre

Egy esküvő megszervezése nem kis feladat, hiszen nagyon összetett. Nagyon sok dolognak kell egy időben a helyén lennie ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, és a pár nagy napja tökéletesen alakuljon. Mutatjuk, milyen lépéseket kell feltétlen elvégezni.


#0: Tisztázni mindent!

Az egész szervezés megkezdése előtt a legfontosabb dolog, hogy mindent, a legapróbb részletekig tisztázzatok, a költségvetéstől kezdve, az esküvő stílusán át, a meghívottak számáig. Ugyanis, ha pontosan tudjátok, hogy mit szeretnétek, akkor a szervezés is sokkal egyszerűbb lesz. Nem mindegy, hogy egy nagy esküvőhöz kerestek romantikus vidéki helyszínt, vagy egy kis létszámú esküvőhelyszín Budapesten a megfelelő választás számotokra.

 

#1: Időpont mindenhová

Ha megvan a konkrét elképzelés, akkor nincs más hátra, mint belevágni a szervezésbe. Sosem lehet időben elkezdeni, hiszen az időpontok vészesen fogynak. Először mindenképpen a helyet kell lefoglalni, majd a hivatalos szertartás időpontjait egyeztetni, és csak ez után érdemes az egyéb dolgoknak neki állni.

 

#2: Meghívni a vendégeket!

Az időpont fixálása után, a legfontosabb a meghívók elkészítése, és a vendégek meghívása. Hiszen minél hamarabb tudják az időpontot, annál kevesebb eséllyel szerveznek programot a nagy napra. Illetve már a meghívók átadásakor tisztább képet alkothattok arról, hogy ki az aki nem tud eljönni, így pontosabban tudtok kalkulálni.

 

#3: Egyéb munkálatok

A java része most jön a szervezésnek, de ha az elején mindent gondosan megterveztetek, akkor már csak a megfelelő kivitelezőt kell megtalálni minden feladatra, aki rá ér a kiválasztott napon. Ha nem győzitek a feladatkat, akkor akár segítséget is kérhettek a családból. 
      

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

50. születésnapra ajándékötletek

A 3 legjobb ajándékötlet 50. születésnapra

Közeleg a nagy nap? Az 50. születésnap nem kis esemény, egy ilyen szép, és kerek kort megérni nem mindennapi dolog, ezért fontos, hogy emlékezetessé tegyétek az ünnepelt számára, mondjuk valamilyen emlékezetese ajándékkal. Ilyenkor nem a megszokott bonbon, virág, vagy egy üveg bor kombináció a legjobb megoldás, kicsit nem árt kreatívabbnak lenni ennél. Mutatunk is 3 szuper ajándékötletet, amik talán segíthetnek, hogy méltóképpen ünnepeljétek meg a nagy napot!

Trambulin 4 pozitív hatása a gyerekekre

4 dolog, amiért a te gyerekednek is rendszeresen trambulinoznia kellene!

Sokak azt hiszik, hogy a trambulinozás csak egy jó szórakozás a gyerekek számára, pedig ez nem így van. A trambulinozás nagyon hasznos aktivitás, amit mellesleg imádnak a gyerekek, így játékosan fejleszthetik a különböző készségeiket. Mutatunk 4 okot, amiért a te gyerekednek, gyerekeidnek is rendszeresen trambulinoznia kellene. 

Gyerekkel étterembe

3 tipp, hogy nyugodtan mehess étterembe a gyerekekkel

A gyerekekkel sohasem könnyű, legyenek akármennyire is jól neveltek, mindig a legrosszabbkor törik ki belőle a kis ördög, ennek eredménye pedig hangos hisztik, rohangálás a székek között, és törött tányérok lehetnek. Tudjuk, hogy ez te sem szeretnéd, éppen ezért adunk 3 szuper tippet, hogy hogyan menj gyerekkel étterembe.