Esküvőszervezés lépésről, lépésre

Esküvőszervezés lépésről, lépésre


Esküvőszervezés lépésről, lépésre

Egy esküvő megszervezése nem kis feladat, hiszen nagyon összetett. Nagyon sok dolognak kell egy időben a helyén lennie ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, és a pár nagy napja tökéletesen alakuljon. Mutatjuk, milyen lépéseket kell feltétlen elvégezni.


#0: Tisztázni mindent!

Az egész szervezés megkezdése előtt a legfontosabb dolog, hogy mindent, a legapróbb részletekig tisztázzatok, a költségvetéstől kezdve, az esküvő stílusán át, a meghívottak számáig. Ugyanis, ha pontosan tudjátok, hogy mit szeretnétek, akkor a szervezés is sokkal egyszerűbb lesz. Nem mindegy, hogy egy nagy esküvőhöz kerestek romantikus vidéki helyszínt, vagy egy kis létszámú esküvőhelyszín Budapesten a megfelelő választás számotokra.

 

#1: Időpont mindenhová

Ha megvan a konkrét elképzelés, akkor nincs más hátra, mint belevágni a szervezésbe. Sosem lehet időben elkezdeni, hiszen az időpontok vészesen fogynak. Először mindenképpen a helyet kell lefoglalni, majd a hivatalos szertartás időpontjait egyeztetni, és csak ez után érdemes az egyéb dolgoknak neki állni.

 

#2: Meghívni a vendégeket!

Az időpont fixálása után, a legfontosabb a meghívók elkészítése, és a vendégek meghívása. Hiszen minél hamarabb tudják az időpontot, annál kevesebb eséllyel szerveznek programot a nagy napra. Illetve már a meghívók átadásakor tisztább képet alkothattok arról, hogy ki az aki nem tud eljönni, így pontosabban tudtok kalkulálni.

 

#3: Egyéb munkálatok

A java része most jön a szervezésnek, de ha az elején mindent gondosan megterveztetek, akkor már csak a megfelelő kivitelezőt kell megtalálni minden feladatra, aki rá ér a kiválasztott napon. Ha nem győzitek a feladatkat, akkor akár segítséget is kérhettek a családból. 
      

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

konferencia szervezés hatékonyan

Így szervezz meg hatékonyan egy konferenciát!

Konferencia megszervezésével bíztak meg? Szeretnéd h minden zökkenőmentes lenne, és sikeresen lebonyolíthatnád a szakmai eseményt, amiről jól tudod, hogy egyáltalán nem olyan könnyű? Ne aggódj segítünk néhány hasznos tanáccsal!

esztétikus fogkorrekció típusai

A fogakat esztétikusan is lehet korrigálni, pótolni – Mutatjuk hogyan!

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már olyan esztétikus megoldásokkal lehet pótolni, illetve korrigálni a rossz, és hiányos fogakat, hogy nemhogy észrevehetetlen lesz a különbség, az eredmény jobb lesz, mint az eredeti. A minőségi fogpótló anyagok nagyon természetesek, nem mesterkélten fehérek, hanem a csont, azaz fog színével megegyezőek. Így lehet esztétikusan pótolni, korrigálni a fogakat!   

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legszebb idézetek esküvői meghívókra

A legideálisabb, legszebb, legkülönlegesebb esküvői idézet megtalálása nem egyszerű feladat. Mi kerüljön a meghívóra, ami kifejezi a szerelmeteket, csodásan hangzik, és mutat? Segítünk! Mutatunk néhány igen különleges esküvői idézetet!