Esküvőszervezés lépésről, lépésre

Esküvőszervezés lépésről, lépésre


Esküvőszervezés lépésről, lépésre

Egy esküvő megszervezése nem kis feladat, hiszen nagyon összetett. Nagyon sok dolognak kell egy időben a helyén lennie ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, és a pár nagy napja tökéletesen alakuljon. Mutatjuk, milyen lépéseket kell feltétlen elvégezni.


#0: Tisztázni mindent!

Az egész szervezés megkezdése előtt a legfontosabb dolog, hogy mindent, a legapróbb részletekig tisztázzatok, a költségvetéstől kezdve, az esküvő stílusán át, a meghívottak számáig. Ugyanis, ha pontosan tudjátok, hogy mit szeretnétek, akkor a szervezés is sokkal egyszerűbb lesz. Nem mindegy, hogy egy nagy esküvőhöz kerestek romantikus vidéki helyszínt, vagy egy kis létszámú esküvőhelyszín Budapesten a megfelelő választás számotokra.

 

#1: Időpont mindenhová

Ha megvan a konkrét elképzelés, akkor nincs más hátra, mint belevágni a szervezésbe. Sosem lehet időben elkezdeni, hiszen az időpontok vészesen fogynak. Először mindenképpen a helyet kell lefoglalni, majd a hivatalos szertartás időpontjait egyeztetni, és csak ez után érdemes az egyéb dolgoknak neki állni.

 

#2: Meghívni a vendégeket!

Az időpont fixálása után, a legfontosabb a meghívók elkészítése, és a vendégek meghívása. Hiszen minél hamarabb tudják az időpontot, annál kevesebb eséllyel szerveznek programot a nagy napra. Illetve már a meghívók átadásakor tisztább képet alkothattok arról, hogy ki az aki nem tud eljönni, így pontosabban tudtok kalkulálni.

 

#3: Egyéb munkálatok

A java része most jön a szervezésnek, de ha az elején mindent gondosan megterveztetek, akkor már csak a megfelelő kivitelezőt kell megtalálni minden feladatra, aki rá ér a kiválasztott napon. Ha nem győzitek a feladatkat, akkor akár segítséget is kérhettek a családból. 
      

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

szaunázás pozitív hatásai

Egészséges mindennap szaunázni?

Manapság egyre trendibb ez a szaunázás dolog, és sokszor szokták mondani, hogy mennyi pozitív hatása is van. Vajon érdemes mindennap szaunázni, egészséges a mindennapos szauna használat tényleg? Ennek jártunk most utána, hogy egészen pontosan milyen hatásai vannak a szaunázásnak!

Ötletek karácsonyi buli feldobására

Hogyan lehet feldobni a céges karácsonyi bulit? Íme néhány jó ötlet

Azt érzed, hogy kicsit kezd unalmas lenni a céges karácsonyi összejövetel? Többen is ürügyeket találnak ki, hogy miért nem jönnek, akinek nem sikerül, az pedig unottan próbálja túlélni? Egy ilyen karácsonyi összejövetel tökéletes alkalom, hogy a kollégák kicsit összekapcsolódjanak, a cég egy egész közösségnek érezhesse magát, úgyhogy semmiképpen sem szabad kihagyni, inkább egy kicsit feldobni! Mutatunk tippeket, amik segíthetnek feldobni a céges karácsonyi összejöveteleket!

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni!