Így varázsold fehérré a fogaidat!- fehér fogak titka

Így varázsold fehérré a fogaidat!


Így varázsold fehérré a fogaidat

Ki ne vágyna ragyogó fehér fogakra? Te is? Mutatunk néhány praktikát, vagyis inkább módszert, amik segíthetnek abban, hogy fehérebbé varázsold a fogaidat! Jöjjenek hát a fogápolás alapjai!


Moss naponta legalább kétszer fogat két percig. Ekkor igyekezz a fogkefével a fogaid minden részét elérni, a leghátsókat is! A legjobb az lenne, ha minden étkezés után alaposan megtisztítanád a fogadat, azonban tudjuk, hogy ez nem mindig kivitelezhető, de a napi kettőt, muszáj beiktatni!

 

Használj fogselymet! A felnőtt lakosság közel 60%-a kizárólag fogkefét használ fogainak megtisztítására, pedig ez nem mindig elegendő. Még ha nagyon alaposan is jársz el, jó a fogmosási technikád, akkor is előfordulhat, hogy a fogak közti lepedéket nem tudod eltávolítani. Erre nyújt megoldást a fogselyem, amit nem feltétlenül muszáj minden fogmosáskor használni, de célszerű hetente többször is közbeiktatni!
 

Ha már szó volt a megfelelő technikáról, akkor beszéljünk erről is egy kicsit: az ínyedre 45 okos szögben álljanak a fogkefe sörtéi, használj körkörös mozdulatokat! Ne feledd, mindenhol alaposan! Hátul is és elöl is!

 

Sok minden múlhat a megfelelő fogkefén is. Olyan fogkefét válassz, aminek sörtéi nem túl kemények, ugyanis tévhit, hogy minél erősebbek a sörték, annál jobban tisztít, csak apró sérüléseket okoz, teljesen felesleges erős sörtéket választani. Arra is figyelj, hogy kellően kicsi legyen a fej ahhoz, hogy minden fogadat el tudj érni vele. Rendszeresen cseréld a fogkefédet, mert abban is meg tudnak telepedni a baktériumok, amik károkat okozhatnak.

 

Használj szájvizet, mert ennek antibakteriális hatása révén nem telepednek meg olyan dolgok a fogakon, amik a megbetegedéséhez, elszíneződéséhez vezetnek. 

 

Ha mindezek ellenére sem fehérek a fogaid, akkor is van egy jó megoldásunk: a fogfehérítés. A Pure Dental Fogászatán biztonságosan, hatékonyan, és kedvező áron érhető el a szolgálttás, kattints ide: fogfehérítés Budapesten.  
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

legolcsóbb fogászat

Tényleg a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb fogászat?

A fogászati beavatkozásoknak manapság igen borsos ára van, ez pedig azt vonzza maga után, hogy a legtöbben keressük a különböző kiskapukat, a lehetőségeket, hogy hogyan lehetne a lehető legolcsóbban kihozni egy-egy kezelést. De biztosan a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb?

szauna pozitív hatásai

Ezért a 3 dologért kell neked is szaunát építtetned

A szaunázás egyre népszerűbb nemcsak hazánkban, hanem világszerte is. Északról, egészen pontosan a finnektől indult még nagyon régről, náluk szinte az ősidők óta hódít, de mahnapság már egész Európát bevették. Miért építtess te is egy szaunát az otthonodba a finnekhez hasonlóan? Mutatunk 3 jó okot!

gyerekkori fogszabályzás tudnivalók

Hány éves korban érdemes elkezdeni a gyerekkori fogszabályozást?

Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.