Így varázsold fehérré a fogaidat!- fehér fogak titka

Így varázsold fehérré a fogaidat!


Így varázsold fehérré a fogaidat

Ki ne vágyna ragyogó fehér fogakra? Te is? Mutatunk néhány praktikát, vagyis inkább módszert, amik segíthetnek abban, hogy fehérebbé varázsold a fogaidat! Jöjjenek hát a fogápolás alapjai!


Moss naponta legalább kétszer fogat két percig. Ekkor igyekezz a fogkefével a fogaid minden részét elérni, a leghátsókat is! A legjobb az lenne, ha minden étkezés után alaposan megtisztítanád a fogadat, azonban tudjuk, hogy ez nem mindig kivitelezhető, de a napi kettőt, muszáj beiktatni!

 

Használj fogselymet! A felnőtt lakosság közel 60%-a kizárólag fogkefét használ fogainak megtisztítására, pedig ez nem mindig elegendő. Még ha nagyon alaposan is jársz el, jó a fogmosási technikád, akkor is előfordulhat, hogy a fogak közti lepedéket nem tudod eltávolítani. Erre nyújt megoldást a fogselyem, amit nem feltétlenül muszáj minden fogmosáskor használni, de célszerű hetente többször is közbeiktatni!
 

Ha már szó volt a megfelelő technikáról, akkor beszéljünk erről is egy kicsit: az ínyedre 45 okos szögben álljanak a fogkefe sörtéi, használj körkörös mozdulatokat! Ne feledd, mindenhol alaposan! Hátul is és elöl is!

 

Sok minden múlhat a megfelelő fogkefén is. Olyan fogkefét válassz, aminek sörtéi nem túl kemények, ugyanis tévhit, hogy minél erősebbek a sörték, annál jobban tisztít, csak apró sérüléseket okoz, teljesen felesleges erős sörtéket választani. Arra is figyelj, hogy kellően kicsi legyen a fej ahhoz, hogy minden fogadat el tudj érni vele. Rendszeresen cseréld a fogkefédet, mert abban is meg tudnak telepedni a baktériumok, amik károkat okozhatnak.

 

Használj szájvizet, mert ennek antibakteriális hatása révén nem telepednek meg olyan dolgok a fogakon, amik a megbetegedéséhez, elszíneződéséhez vezetnek. 

 

Ha mindezek ellenére sem fehérek a fogaid, akkor is van egy jó megoldásunk: a fogfehérítés. A Pure Dental Fogászatán biztonságosan, hatékonyan, és kedvező áron érhető el a szolgálttás, kattints ide: fogfehérítés Budapesten.  
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!