Így varázsold fehérré a fogaidat!- fehér fogak titka

Így varázsold fehérré a fogaidat!


Így varázsold fehérré a fogaidat

Ki ne vágyna ragyogó fehér fogakra? Te is? Mutatunk néhány praktikát, vagyis inkább módszert, amik segíthetnek abban, hogy fehérebbé varázsold a fogaidat! Jöjjenek hát a fogápolás alapjai!


Moss naponta legalább kétszer fogat két percig. Ekkor igyekezz a fogkefével a fogaid minden részét elérni, a leghátsókat is! A legjobb az lenne, ha minden étkezés után alaposan megtisztítanád a fogadat, azonban tudjuk, hogy ez nem mindig kivitelezhető, de a napi kettőt, muszáj beiktatni!

 

Használj fogselymet! A felnőtt lakosság közel 60%-a kizárólag fogkefét használ fogainak megtisztítására, pedig ez nem mindig elegendő. Még ha nagyon alaposan is jársz el, jó a fogmosási technikád, akkor is előfordulhat, hogy a fogak közti lepedéket nem tudod eltávolítani. Erre nyújt megoldást a fogselyem, amit nem feltétlenül muszáj minden fogmosáskor használni, de célszerű hetente többször is közbeiktatni!
 

Ha már szó volt a megfelelő technikáról, akkor beszéljünk erről is egy kicsit: az ínyedre 45 okos szögben álljanak a fogkefe sörtéi, használj körkörös mozdulatokat! Ne feledd, mindenhol alaposan! Hátul is és elöl is!

 

Sok minden múlhat a megfelelő fogkefén is. Olyan fogkefét válassz, aminek sörtéi nem túl kemények, ugyanis tévhit, hogy minél erősebbek a sörték, annál jobban tisztít, csak apró sérüléseket okoz, teljesen felesleges erős sörtéket választani. Arra is figyelj, hogy kellően kicsi legyen a fej ahhoz, hogy minden fogadat el tudj érni vele. Rendszeresen cseréld a fogkefédet, mert abban is meg tudnak telepedni a baktériumok, amik károkat okozhatnak.

 

Használj szájvizet, mert ennek antibakteriális hatása révén nem telepednek meg olyan dolgok a fogakon, amik a megbetegedéséhez, elszíneződéséhez vezetnek. 

 

Ha mindezek ellenére sem fehérek a fogaid, akkor is van egy jó megoldásunk: a fogfehérítés. A Pure Dental Fogászatán biztonságosan, hatékonyan, és kedvező áron érhető el a szolgálttás, kattints ide: fogfehérítés Budapesten.  
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

 Nyári szaunázás pozitív hatásai

5 ok, amiért érdemes szaunát használni nyáron

Kint is forróság van nyáron, mégis miért ülne be bárki egy még forróbb helyre? Télen kész felüdülés egy meleg helyen pihenni egy kicsit, de mi értelme van nyáron szaunázni? Nagyon is sok, mutatjuk is miért éri meg nyáron szaunát használni! 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!