A tökéletes konferencia helyszínt keresed? Mutatjuk milyen!

A tökéletes konferencia helyszínt keresed? Mutatjuk milyen!


tökéletes konferencia helyszín

Megszervezni egy konferenciát egyáltalán nem egyszerű, sőt sokkal inkább egy bonyolult, hosszas folyamat, amikor megannyi mindenre figyelni kell. Az egyik legnagyobb kérdés ilyenkor rendszerint a: hol legyen a konferencia? Tökéletes helyszínt választani nem egyszerű, de a siker szempontjából nem mellékes! Mutatjuk is mikre érdemes odafigyelni a helyszín kiválasztása során!


Kapacitás

Az első szempont, amit figyelembe kell venni a konferencia helyszín kiválasztásánál, az a férőhelyek száma. Hiába tökéletes, megfelelő a design, tökéletes helyen van, nagyon jó a személyzet, az ára is megfelelő, ha nem fér el mindenki kényelmesen, és a kényelmesnek itt nagy szerepe van! Ne csupán arra hagyatkozz, hogy hány szék van a teremben, annak is járj utána, hogy milyenek! Ne kelljen senkinek olyan helyen ülnie, ahol nem lát, vagy nem hall megfelelően, ha kell ezt teszteld is előzetesen! Gyakran előfordul ugyanis, hogy a maximális kapacitást kihasználva, már egyáltalán nem komfortos a berendezés, a legszélső helyekről nem lehet látni, ezt neked kell ellenőrizned. 

 

Szolgáltatások

Az, hogy van elegendő hely, nem minden, megannyi fűszer kell még! a következő dolog, aminek nézz utána, az a technikai szolgáltatások legyen! Egy konferencián általában szükség van kivetítőre, megfelelő hangtechnikára, és wifire is. Minden rendelkezésre áll ezekből? Ha azt szeretnéd, hogy zökkenőmentes legyen az esemény, akkor mindenképpen fontos, hogy meglegyenek ezek az alapvető technikai felszerelések. Arra is gondolni kell, hogy a technikai felszereléseken túl, gondoskodni kell étkezésről, több napos rendezvény esetében szállásról, és programokról is, jó, ha helyben a konferencia helyszínen ebben is tudnak segíteni!

 

 

Elhelyezkedés

Az utolsó, de nem elhanyagolható szempont, hogy helyszínnek optimális legyen az elhelyezkedése. Mit értünk ezalatt? A legjobb, ha könnyen megközelíthető, de mégsem központi helyen van, amit mindenki könnyen elér, de ennek ellenére kicsit segít kiszakadni a szürke mindennapokból., és ha lehet még programlehetőségek is vannak a környéken. 
Egy tökéletes helyszín az alábbi linken: konferencia helyszín hotelben!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!

szaunát építeni otthonra tippek

Ezért a 3 dologért nagyon megéri szaunát építteteni otthonra

Már egészen régóta érdekel a gondolat, hogy építtess egy szaunát az otthonodba? Engedd meg nekünk, hogy meggyőzzünk róla, hogy bele is vágj, hiszen annyira jó dolog!