Lapos has edzés nélkül? Íme 3 tanács, amivel sikerülhet!

Lapos has edzés nélkül? Íme 3 tanács, amivel sikerülhet!


Lapos has edzés nélkül 3 tipp

Mindenki szeretne lapos hasat, de edzeni már nem mindenki szeret, valamint valljuk be a rohanó mindennapokban nem is mindig van erre idő. Mit lehet tenni? Mutatunk 3 tippet, hogy laposabb hasad legyen hasprések és felülések nélkül is!


Pihend ki magad!

Nem mindig a sport és még egy gyakorlat a megoldás! A szervezetnek pihenésre is szüksége van ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni! Mit jelent ez? Ha nem alszol napi 8 órát, akkor ne is reménykedj abban, hogy lapos hasad legyen, ugyanis ennyi időre szüksége van a  szervezetednek, hogy bizonyos folyamatokat elvégezzen, amíg te az igazak álmát álmodod. Ráadásul stresszelés közben az átlagosnál több kortizol hormon termelődik a szervezetben, mely az anyagcserére és az emésztésre is negatív hatással van, éppen ezért érdemes meditációt, jógát is a mindennapi tevékenységek közé iktatni.

 

Ügyelj az ivásra is!

Lehet, hogy az evésre figyelsz, megfelelően táplálkozol, de az ivás is legalább ilyen fontos lenne! Az egészséges az lenne, ha legalább 2,5-3 liter folyadékot bevinnél minden egyes nap lehetőleg víz vagy ízesítetlen teák formájában, ezzel egyidőben a koffeint, cukros italokat, és alkoholt is kerülnéd. Hasznos lehet egy pohár citromos víz elfogyasztása ébredés után, ugyanis ez segíti a megfelelő anyagcsere beindulását. A zöld teában található antioxidánsok szintén pozitív hatással vannak a szervezet működésére, ráadásul a stressz legyőzésében is segítenek.

 

Ne add fel!

Bármit csinálsz, a makacs zsírpárnák nem tűnnek el? Ne add fel! Mindig van megoldás, ha már a természetes út nem működik, akkor érdemes egy prémium plasztikai sebészetet választani, ahol gyors és hatékony megoldást kínálnak. A Bónusz Plasztikai Sebészeten a legújabb lézeres zsírleszívás segítségével olyan hatékony kezelést biztosítanak, ami nemcsak teljesen kockázatmentes, hanem a gyógyulási idő is csak 10 nap. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

legolcsóbb fogászat

Tényleg a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb fogászat?

A fogászati beavatkozásoknak manapság igen borsos ára van, ez pedig azt vonzza maga után, hogy a legtöbben keressük a különböző kiskapukat, a lehetőségeket, hogy hogyan lehetne a lehető legolcsóbban kihozni egy-egy kezelést. De biztosan a legolcsóbb fogászat a legolcsóbb?

szauna pozitív hatásai

Ezért a 3 dologért kell neked is szaunát építtetned

A szaunázás egyre népszerűbb nemcsak hazánkban, hanem világszerte is. Északról, egészen pontosan a finnektől indult még nagyon régről, náluk szinte az ősidők óta hódít, de mahnapság már egész Európát bevették. Miért építtess te is egy szaunát az otthonodba a finnekhez hasonlóan? Mutatunk 3 jó okot!

gyerekkori fogszabályzás tudnivalók

Hány éves korban érdemes elkezdeni a gyerekkori fogszabályozást?

Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.Az egyik legfontosabb kérdés a gyerekkori fogszabályozással kapcsolatban, hogy hány éves korban érdemes elkezdeni azt. Nézzük mit javasolnak szakemberek ennek a kérdésnek a kapcsán.