Te melyik nőtípusba tartozol?

Ha ilyen nő vagy, akkor változtass, mert örökre pártában maradsz!


Te melyik nőtípusba tartozol?

Ha már benne vagy a korban és mégsem kötötték be a fejedet, sőt mi több még csak a közelében sem jársz a nagy kérdés feltételéhez, akkor jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy vajon veled van baj?


Nos, az esetek döntő többségében nem magadban kell a hibát keresned, lehet, hogy szimplán eddig nem volt szerencséd, de vannak olyan esetek, amikor igenis veled van baj. Ha következő rövid leírásunkban magadra ismersz, akkor ideje változtatnod a hozzáállásodon, és talán hamarabb rád talál majd a szerelem, mint gondolnád.

 

A hisztérika

 

Hogy leszögezzük előre, egy férfi sem bírja sokáig egy hisztérika mellett. Nyilván senki sem tökéletes, és igen, a férfiak hajlamosak a hanyagságra és olykor még figyelmetlenek is, de az erre vonatkozó észrevételeinket célszerű kulturáltan és normálisan szóvá tenni. Sőt, arra is ügyeljünk, hogy nem érdemes minden apróságért szólnunk, rá is vezethetjük őket a helyes viselkedésre. Saját érdekünkben fontos ezt szem előtt tartani, mivel hosszú távon csak magunknak és a kapcsolatunknak ártunk vele.

 

Az okoskodó

 

Nyilván mindig lesz olyan, amit jobban tudsz partnerednél, de ez ne aggódj, fordítva is igaz.  Ha mindig kioktatod párodat a dolgokkal kapcsolatban, akkor egy idő után csak azt veszed majd észre, hogy nem osztja meg veled nézeteit, véleményét.

 

A férfiak ugyanis nem szeretnek butának tűnni, szeretik ha a nők felnéznek rájuk. Nem, nem kell tenned előtte a hülyét, és azt sem kell mosolyogva tűrnöd, ha valami bődületesen nagy baromságot mond, de találd meg a mértéket!

 

A féltékenykedő

 

Az egészséges féltékenységgel semmi gond nincs, hiszen arról biztosítod általa párodat, hogy szereted őt és félted a kapcsolatotokat, viszont ha túlzásba viszed, akkor akár bele is hajszolhatod valaki más karjaiba. Közhely, de egy jól működő kapcsolat alapja valóban a bizalom, így ha kételkedsz párod hűségében, akkor nem biztos, hogy van egymás mellett keresnivalótok. Hidd el, ha egy férfi meg akar csalni, akkor meg is fog attól függetlenül, hogy féltékenykedsz-e vagy sem. Egy idő után mindig minden kiderül (már ha van minek), addig meg miért kéne az ördögöt a falra festeni?

Természetesen nem azt mondjuk, hogy ne legyél ideges egy rúzsfoltos ingtől, vagy egy éjszakai kéjes hangvételű sms-től, mert ha ilyet tapasztalsz, akkor valóban sürgősen el kell beszélgetnetek, mert elképzelhető, hogy ezek után már tényleg nincs tovább.

 

Abban az esetben pedig, ha úgy érzed révbe értél és a pároddal töltött idő kész mennyország, és már a nagy kérdés is elhangzott, akkor az esküvő szervezése előtt kezd el törni a fejedet a lánybúcsúdon, és ehhez válassz olyan helyszínt, ahol minden lehetőség adott ehhez a feledhetetlen eseményhez! Ide kattintva találsz egy szuper helyszínt: lánybúcsú Budapesten.

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

Legjobb molett ruhák őszre

A legjobb Plus Size ruhák őszre

Beköszöntött az ősz és vele együtt a hideg, a nyári lenge ruhák egy időre a szekrény mélyére kerülnek. De molettként mit érdemes felvenni a hideg napokban? Mutatjuk a legpraktikusabb és legcsinosabb molett rucikat!

Készíts éles képeket kamerastabilizátorral

Felejtsd el a homályos képeket!

Manapság nem nehéz egy jó képet készíteni, hiszen a legtöbb okostelefonban nagyon jó kamerák vannak. De biztos te is sokszor észrevetted, hogy ennek ellenére pillanatképek vagy gyorsan mozgó jelenségeket nehéz megörökíteni, de szerencsére nem lehetetlen. Ha tényleg jó minőségű képeket és videókat szeretnél készíteni, akkor jobb lesz beszerezned egy kamerastabilizátort.

Hangulatos étterem a Parlamentnél

Hangulatos étterem a Parlament szomszédságában

A szeretteinkkel, barátainkkal, családtagjainkkal együtt töltött minőségi idő mindannyiunk életében egyik legfontosabb része. Bár nem szükséges különleges alkalom ahhoz, hogy eltöltsünk együtt néhány kellemes órát, egy különleges helyszín mégsem árt!