3 szuper hatékony mozgásforma, amit otthon is elvégezhetsz

3 szuper hatékony mozgásforma, amit otthon is elvégezhetsz


3 hatékony mozgásforma otthonra

A rendszeres mozgás nagyon fontos, de sajnos nem a legegyszerűbb feladat a mindennapos teendők közé beiktatni az edzőterembe járást. Viszont mutatunk nektek 3 szuper hatékony edzésformát, amit otthon is elvégezhettek, elég napi pár percet rászánnotok. Nézzük mik ezek!


Jóga, vagy Pilates

Ha a nap végére fáradtnak és kimerültnek, esetleg stresszesnek érzed magad, akkor egy lassabb sportot ajánlunk, ami a tempója ellenére rendesen megmozgatja minden testrészedet. A jóga, illetve a szintén népszerű pilates nagyon jó választás azoknak, akik egyébként nem szeretik a pörgős sportokat. Ezekhez a sportokhoz egy kis tapasztalaton kívül még egy jógaszőnyeg vásárlásra lesz szükséged, amit akár még csoportos órákra is magaddal vihetsz.

 

Otthoni cardio

Ahhoz, hogy karban tartsd a tested, nem feltétlenül kell edzőterembe járnod, otthon is végezhetsz el olyan gyakorlatokat, aminek segítségével formálhatod a tested. A saját testúlyod segítségével ugyanis hatékonyan tudsz edzeni, egy tornaszőnyeg vásárláson kívül tényleg semmire nem lesz szükséged hozzá. Rengeteg edzéstervet találhatsz az interneten, ahol részletesen bemutatják, hogy mit hogyan kell elvégezni, de applikációkat is tölthetsz le okoseszközeidre, amikkel akár a bevitt kalóriákat is számolhatod.

 

Trambulinozás

Lehet te sem gondoltad volna, de a trambulinozás nemcsak remek szórakozás, hanem hatékony sport is, amivel akár 1000 kalóriát is el lehet égetni óránként. Semmi másra nincs szükség csak egy trambulinra, amit akár még a család többi tagja is használhat, és indulhat is a kilók leadása. Ráadásul a trambulinozás sokkal szórakoztatóbb, mint a futás, vagy a súlyok emelgetése. Szerezd be a saját otthoni trambulinodat itt: trambulin vásárlás.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

3 Balaton-felvidék látnivaló

3 látnivaló a Balaton-felvidéken, ami téged is el fog varázsolni

Magyarország egyik legszebb része a Balalton-felvidék, ahol a kanyargó dimbek-dombok őrzik a nyugtát sosem találó magyar tenger hullámait. Erre a vidékre invitálunk most titeket, és mutatunk 3 olyan különleges helyszínt is itt, ami garantáltan el fog varázsolni titeket.  Jöjjön hát 3 csodaszép hely a Balaton-felvidék dűnéiről.

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Mire lehet számítani egy fogászati kezelés során?

Nagyon sok féle ilyen-olyan mendemondát, híresztelést, már-már rémtörténetnek mondható negatív kritikát lehet hallani a fogorvosi kezelésekkel kapcsolatban, de mi az igazság? Te is félsz fogorvoshoz fordulni, fogalmad sincsen, hogy mi fog történni, miután beülsz a fogorvosi székbe? Most segítünk, és leírjuk lépésről lépésre a részletes folyamatot!

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Hogyan lehet fiatalos külsőm 50 felett?

Mindenki szeretne fiatalosan kinézni, azonban ez egy bizonyos kor felett nem olyan egyszerű értelemszerűen. Mégis hogyan lehetsz fiatalos, ápolt 50 évet felett is? Mutatjuk hogyan kerülhetsz bomba formába!