3 szuper hatékony mozgásforma, amit otthon is elvégezhetsz

3 szuper hatékony mozgásforma, amit otthon is elvégezhetsz


3 hatékony mozgásforma otthonra

A rendszeres mozgás nagyon fontos, de sajnos nem a legegyszerűbb feladat a mindennapos teendők közé beiktatni az edzőterembe járást. Viszont mutatunk nektek 3 szuper hatékony edzésformát, amit otthon is elvégezhettek, elég napi pár percet rászánnotok. Nézzük mik ezek!


Jóga, vagy Pilates

Ha a nap végére fáradtnak és kimerültnek, esetleg stresszesnek érzed magad, akkor egy lassabb sportot ajánlunk, ami a tempója ellenére rendesen megmozgatja minden testrészedet. A jóga, illetve a szintén népszerű pilates nagyon jó választás azoknak, akik egyébként nem szeretik a pörgős sportokat. Ezekhez a sportokhoz egy kis tapasztalaton kívül még egy jógaszőnyeg vásárlásra lesz szükséged, amit akár még csoportos órákra is magaddal vihetsz.

 

Otthoni cardio

Ahhoz, hogy karban tartsd a tested, nem feltétlenül kell edzőterembe járnod, otthon is végezhetsz el olyan gyakorlatokat, aminek segítségével formálhatod a tested. A saját testúlyod segítségével ugyanis hatékonyan tudsz edzeni, egy tornaszőnyeg vásárláson kívül tényleg semmire nem lesz szükséged hozzá. Rengeteg edzéstervet találhatsz az interneten, ahol részletesen bemutatják, hogy mit hogyan kell elvégezni, de applikációkat is tölthetsz le okoseszközeidre, amikkel akár a bevitt kalóriákat is számolhatod.

 

Trambulinozás

Lehet te sem gondoltad volna, de a trambulinozás nemcsak remek szórakozás, hanem hatékony sport is, amivel akár 1000 kalóriát is el lehet égetni óránként. Semmi másra nincs szükség csak egy trambulinra, amit akár még a család többi tagja is használhat, és indulhat is a kilók leadása. Ráadásul a trambulinozás sokkal szórakoztatóbb, mint a futás, vagy a súlyok emelgetése. Szerezd be a saját otthoni trambulinodat itt: trambulin vásárlás.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

céges esemény

Rendezvényhelyszínek céges rendezvényhez

A céges rendezvényeknek se szeri se száma a fővárosi és vidéki rendezvényhelyszíneken, hiszen rengeteg olyan céges esemény van, ami az irodán kívül kerül megrendezésre, évente több alkalommal. 

a szobabiciklizés pozitív hatásai a szervezetre

a szobabiciklizés pozitív hatásai

Annyi meg annyi érv szól a rendszere mozgás mellett, de hogy miért éppen a szobabiciklit válasszátok? Most összegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes szobabiciklist használni.

Belföldi nyaralás tippek

3 szuper belföldi programlehetőség a nyárra hangolva 2020-ban

Kissé furcsa időszak ez mindenki számára, de koronavírus ide, vagy oda, bizony-bizony megérkezett a nyár, vele a jó idő, és reméljük, hogy a nyaralós kedvetek is. Igen, tudjuk, most nem ajánlott világkörüli utazásokat tervezni, de azért egy belföldi vakáció belefér nem? Mutatunk is 3 szuper belföldi nyaralós ötletet!

10 legszebb esküvői meghívó idézet

10 legszebb esküvői idézet: ezek közül válassz az esküvőimeghívóra!

Közeleg az esküvőtök, és már a meghívók tervezésénél tartotok? Ez nagyon jó dolog, hiszen valószínűleg, akkor már nagyon benne vagytok a tervezési és szervezési munkálatokban és már csak egy kicsi választ el titeket életetek egyik legcsodálatosabb napjától! Segítségképpen pedig összegyűjtöttük nektek a 10 legszebb meghívó idézetet, a hagyományostól a kissé formabontóbb, viccesebbig, magyar klasszikusoktól, nemzetközi szerzőktől mindent megtalálsz, hogy biztosan tudj választani!